έχει όμως σημασία να μπορεί να κρύψει την αηδία της και την αποστροφή της.. προφανώς, κάποιους δεν τους ενοχλεί, και για αυτό ξαναπάνε. όσο μπορεί, με τέτοια ξυνισμενη φάτσα και τέτοια τιμή να έχει δουλειά, πολύ καλά κάνει. και 100 να το πάει, μπράβο της. υπήρχε κάποτε στο Σολωμού 33 μια Χριστίνα νομίζω, που σε έκανε να αισθανθείς αυτοκράτορας.. Έχει σημασία πως το πουλάς το κάθε τι...Καλά αγγαρεία κάνουν και άλλες δεν είναι η μόνη απλά η συγκεκριμένη δεν μπορεί να το κρύψει.τωρα όσο για την αύξηση τι να πω.....αφού βρίσκει πελάτες....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
Σωστόςέχει όμως σημασία να μπορεί να κρύψει την αηδία της και την αποστροφή της.. προφανώς, κάποιους δεν τους ενοχλεί, και για αυτό ξαναπάνε. όσο μπορεί, με τέτοια ξυνισμενη φάτσα και τέτοια τιμή να έχει δουλειά, πολύ καλά κάνει. και 100 να το πάει, μπράβο της. υπήρχε κάποτε στο Σολωμού 33 μια Χριστίνα νομίζω, που σε έκανε να αισθανθείς αυτοκράτορας.. Έχει σημασία πως το πουλάς το κάθε τι...
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
Εμένα 30 μου πήρε. Επίσκεψη μέσα στον Αύγουστο. Πλήρες πακέτο δεν δίνει χρόνια τώρα γιατί είχε θεματάκια υγείας που έχουν να κάνουν με θέμα εμφάνισης κάποιων μερων του σωματοςΚαλημέρα επίσκεψη στην περιβόητη Ιουλία άλλαξε τιμή δυνατό μασάζ 1ωρας 50 ευρώ συν 20 για μισή ώρα ακόμη μάλλον δεν συμφέρει γιατί με 80 αλλού περνεις πλήρες πακέτο αλλά γούστα είναι αυτά
Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
Δεν ξέρω απλά δεν ξαναπάω με αυτά τα χρήματα βρίσκω και καλύτεραΕμένα 30 μου πήρε. Επίσκεψη μέσα στον Αύγουστο. Πλήρες πακέτο δεν δίνει χρόνια τώρα γιατί είχε θεματάκια υγείας που έχουν να κάνουν με θέμα εμφάνισης κάποιων μερων του σωματος
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Δε νομίζω να είναι αυτός ο λόγος αλλιώς θα έδινε και πιπαΕμένα 30 μου πήρε. Επίσκεψη μέσα στον Αύγουστο. Πλήρες πακέτο δεν δίνει χρόνια τώρα γιατί είχε θεματάκια υγείας που έχουν να κάνουν με θέμα εμφάνισης κάποιων μερων του σωματος
Υπαρχει ακομα κοσμος που πηγαινει σε αυτο το ψηλο αδυνατο αχαρο και ξινισμενο πραμα? Και μαλιστα δινει και 50 ευρω? Μια φορα ειχα παει στα 30 ευρω και πραγματικα προτιμω να τον χωσω σε τουβλο παρα να ξαναπαω σε αυτο το ζωντανο.Τι λέτε 50 η Ιουλία από 30 ? Έχει χαθεί η μπάλα. Όσο ήταν 30 ήταν μια χαρά για ξεφόρτωμα , από κει και πάνω έχει επιλογές σε μασαζ στα 50-60 για 30' με πλήρες μενού. Άντε γεια ...
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ-ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. Τηλ 6909418601
kanesex.com
Kαλημερα σε ολους,γνωριζουμε σε ποια περιοχη ειναι η εν λογω κυρια καθως και αν καποιος εχει εικονα για τις παροχες της?
Ευχαριστω
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
Ηλία ηλιού στον Νέο κόσμο σε ένα στενόΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ-ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. Τηλ 6909418601kanesex.com
Kαλημερα σε ολους,γνωριζουμε σε ποια περιοχη ειναι η εν λογω κυρια καθως και αν καποιος εχει εικονα για τις παροχες της?
Ευχαριστω
Εδώ μάγκες κανένας έχει δοκιμάσει??
στο χώρο μας στην πλατεία Κύπρου
sexorama.eu
55+ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ-ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. Τηλ 6909418601kanesex.com
Ευχαριστω
Αρκετά κιλά πολύ ατσουμπαλο σώμα...
Μασάζ απλό πασαλλειμα με ελάχιστες πιέσεις με αντικειμενικο στόχο την ανόρθωση κ εκτόνωση με χέρι η στόμα.
Για 20€ μισή ώρα ...να φύγουν τα χοντρά κ για μια φορά αν είναι κάποιος περαστικός.
Πάρκινγκ πολύ δύσκολο.
Προσπεράσετε απλά!
Στο 20ρικο ο φραπές είναι με καλαμάκι;55+
Μασάζ απλό πασαλλειμα με ελάχιστες πιέσεις με αντικειμενικο στόχο την ανόρθωση κ εκτόνωση με χέρι η στόμα.
Για 20€ μισή ώρα ...να φύγουν τα χοντρά κ για μια φορά αν είναι κάποιος περαστικός.
Πάρκινγκ πολύ δύσκολο.
Προσπεράσετε απλά!
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.620
- Πόντοι
- 29.667
Massage Zina
Ζίνα έμπειρη 40χρονη Ελληνίδα με αυταρχική διάθεση προσφέρω δυναμικό τάντρα μασάζ και kinky παιχνίδια προς εσάς. Με βρίσκεις στον προσωπικό μου χώρο στο Νέο Ψυχικό. Διαθέτω διακριτικό και εχέμυθο περιβάλλον. 10:30 έως τις 20:00 6994 - 722 983
kanesex.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
masterchef1925
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2023
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Κάπου ειχε γραφτει πιο παλια μια τύπου κριτική.οτι γουστάρει αυταρχικά και οτι αν δεν εισαι τέτοιου στυλ είναι αδιάφορο το υπολοιπο πακέτο.Massage Zina
Ζίνα έμπειρη 40χρονη Ελληνίδα με αυταρχική διάθεση προσφέρω δυναμικό τάντρα μασάζ και kinky παιχνίδια προς εσάς. Με βρίσκεις στον προσωπικό μου χώρο στο Νέο Ψυχικό. Διαθέτω διακριτικό και εχέμυθο περιβάλλον. 10:30 έως τις 20:00 6994 - 722 983kanesex.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Επειδη με βολεύει η περιοχη,ειχα παρει 3-4 φορες τηλ να την ρωτήσω αν κανει και απλο πρόγραμμα (χωρις αυταρχικά), αλλα δεν το ειχε σηκώσει ποτέ
masterchef1925
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2023
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Που είναι ο χώρος της ?55+
Πάρκινγκ πολύ δύσκολο.
Προσπεράσετε απλά!
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
χαζος η στραβος εισαι?Που είναι ο χώρος της ?
masterchef1925
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2023
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Χαζός μαλλονχαζος η στραβος εισαι?
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Ntouz μπορεις να κάνεις εκεί μέσα; ή φευγεις με τα λάδια;55+
Πάρκινγκ πολύ δύσκολο.
Προσπεράσετε απλά!
Σ ευχαριστω Xrhstospetras!!Ηλία ηλιού στον Νέο κόσμο σε ένα στενό
gkas1 σ ευχαριστω για την λεπτομερη απαντηση..Απο την περιγραφη καταλαβα.Ειναι για μετα απο ξενυχτι οπου αλλου πατας και αλλου βρισκεσαι..Παμε παρακατω λοιπον ;)55+
Πάρκινγκ πολύ δύσκολο.
Προσπεράσετε απλά!
Διαγραμμένο μέλος 234011
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2023
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Ψάχνω ρε μάγκες για μασεζ με δικό τους χώρο και πέραν της στεφανίας δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο.Υπαρχει κάτι και δεν το βλέπω?Τι γίνεται?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις