απ όλα..Η θεία Ελένη κανει και sex η μονο μασαζ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
η αγορά αυτή είναι πολύ φτωχή σε επιλογές. για αυτό υπάρχει ζήτηση σταθερή για την θεία, που δούλευε επί πάρα πολλά χρόνια στη Στουρνάρα, άρα την γνωρίζουν πολλοί, ακόμα περισσότεροι την έχουν ακούσει, και είχε καλές κριτικές. η δική μου εξήγηση.Έχω να μπω σε αυτό το νήμα κάνα μήνα και..ο λόγος γτ αναμασατε τα ίδια με τις γιαγιάδες..μπαίνω σήμερα και ακόμα μιλάτε για τη θειτσα..
Καμιά σωτηρία..διακοπή παρακολούθησης..καλό βόλι μερακλήδες
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.397
- Πόντοι
- 1.056
δεν εχεις αδικο πανω σε αυτο , αλλα μακαρι να ειχαμε και αλλες ανερχόμενες σε αυτο το ειδοςη αγορά αυτή είναι πολύ φτωχή σε επιλογές. για αυτό υπάρχει ζήτηση σταθερή για την θεία, που δούλευε επί πάρα πολλά χρόνια στη Στουρνάρα, άρα την γνωρίζουν πολλοί, ακόμα περισσότεροι την έχουν ακούσει, και είχε καλές κριτικές. η δική μου εξήγηση.
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.397
- Πόντοι
- 1.056
περα απ το γνωστο ηλικίας ,ολα τα αλλα ειναι καλα μια δοκιμη θα σε πείσειΗ θεία Ελένη κανει και sex η μονο μασαζ
Tantrikos80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 612
- Πόντοι
- 300
Την είχα δει πριν 3..4; χρόνια κανά δυο φορές. Εγώ είχα καλή εμπειρία μαζί της. Μην περιμένεις καμιά κουκλάρα, προφανώς από τις φωτογραφίες καταλαβένεις μόνος σου. Νταρντανό αμαζόνα. Ψηλή πολύ, ρώσικο βλαχοναζιάρικο πρόσωπο. Μεγάλες βυζάρες και τότε ήταν σχετικά σφιχτή. Δεν την έλεγες με την καμιά χοντρή. Μασάζ θυμάμαι μου άρεσε γι’ αυτό ξανά πήγα (Το μασάζ είναι το νούμερο ένα για μένα). Και το δεύτερο μέρος θυμάμαι πως ήταν συμπαθητικό. Όχι κάτι τρελό αλλά ικανοποιητικό. Ευγενική γυναίκα, συμπαθητική και ευχάριστη.Μαίρη μια ανεξάρτητη, έμπειρη, ξανθιά με όμορφες καμπύλες
Τα χέρια μου μοναδικά. Σε περιμένω για να χαλαρώνεις και να ξεχάσεις προβλήματα και ότι άλλο σε βασανίζει Είμαι μοναδική στο μασάζ . Οι φωτογραφίες είναι 100% αληθινές Πάρε με στο τηλέφωνό μου 6983027097 χωρίς απόκρυψη για να ιδωθούμε.kanesex.com
Έχει κανείς εικόνα;
Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες αλλά για μια δοκιμή εμένα δε με χάλασε. Όπως λέμε μια φορά το μήνα μ´αρέσει να τρώω μπάμιες.
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Ίσως η πρώτη μέτρια κριτική για αυτό το κομοδίνο!!!Την είχα δει πριν 3..4; χρόνια κανά δυο φορές. Εγώ είχα καλή εμπειρία μαζί της. Μην περιμένεις καμιά κουκλάρα, προφανώς από τις φωτογραφίες καταλαβένεις μόνος σου. Νταρντανό αμαζόνα. Ψηλή πολύ, ρώσικο βλαχοναζιάρικο πρόσωπο. Μεγάλες βυζάρες και τότε ήταν σχετικά σφιχτή. Δεν την έλεγες με την καμιά χοντρή. Μασάζ θυμάμαι μου άρεσε γι’ αυτό ξανά πήγα (Το μασάζ είναι το νούμερο ένα για μένα). Και το δεύτερο μέρος θυμάμαι πως ήταν συμπαθητικό. Όχι κάτι τρελό αλλά ικανοποιητικό. Ευγενική γυναίκα, συμπαθητική και ευχάριστη.
Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες αλλά για μια δοκιμή εμένα δε με χάλασε. Όπως λέμε μια φορά το μήνα μ´αρέσει να τρώω μπάμιες.
Οι μπάμιες αδικουνται η γνώμη μου!!!!!
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Ναι εννοειτε πως θα δοκιμάσω απλα δεν ήξερα αν κανει και sex.περα απ το γνωστο ηλικίας ,ολα τα αλλα ειναι καλα μια δοκιμη θα σε πείσει
Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα επίσκεψη στην περιβόητη Ιουλία άλλαξε τιμή δυνατό μασάζ 1ωρας 50 ευρώ συν 20 για μισή ώρα ακόμη μάλλον δεν συμφέρει γιατί με 80 αλλού περνεις πλήρες πακέτο αλλά γούστα είναι αυτά
Μασάζ στο 50ρικο με οικοδομικό φραπέ, συμφέρει;Καλημέρα επίσκεψη στην περιβόητη Ιουλία άλλαξε τιμή δυνατό μασάζ 1ωρας 50 ευρώ συν 20 για μισή ώρα ακόμη μάλλον δεν συμφέρει γιατί με 80 αλλού περνεις πλήρες πακέτο αλλά γούστα είναι αυτά
Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Όχι ρε είσαι καλάΜασάζ στο 50ρικο με οικοδομικό φραπέ, συμφέρει;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.162
- Πόντοι
- 456
Δεν φταίει η Ιουλία ,φταίνε αυτοί που πάνε πάνω από 1-2 φορές...Μασάζ στο 50ρικο με οικοδομικό φραπέ, συμφέρει;
Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Σωστός ανεραστη τελείωςΔεν φταίει η Ιουλία ,φταίνε αυτοί που πάνε πάνω από 1-2 φορές...
τελειως ομως!!!Σωστός ανεραστη τελείως
στα @@ μας ας κανει μονο μασαζΗ Ιουλία απλά δεν γουστάρει να κάνει το δεύτερο μέρος του προγράμματος το κάνει μόνο και μόνο για να έχει δουλειά πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι
κ να δουμε ποιος θα παει
αντε με την καθε μαλακισμενη
θελει κ 50 αυξηση με τον φραπε τοση αγγαρεια
που χυνεις αηδιασμενος αντι ευχαριστημενος
Καλά αγγαρεία κάνουν και άλλες δεν είναι η μόνη απλά η συγκεκριμένη δεν μπορεί να το κρύψει.τωρα όσο για την αύξηση τι να πω.....αφού βρίσκει πελάτες....στα @@ μας ας κανει μονο μασαζ
κ να δουμε ποιος θα παει
αντε με την καθε μαλακισμενη
θελει κ 50 αυξηση με τον φραπε τοση αγγαρεια
που χυνεις αηδιασμενος αντι ευχαριστημενος
Διαγραμμένο μέλος 14842
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2006
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Τι λέτε 50 η Ιουλία από 30 ? Έχει χαθεί η μπάλα. Όσο ήταν 30 ήταν μια χαρά για ξεφόρτωμα , από κει και πάνω έχει επιλογές σε μασαζ στα 50-60 για 30' με πλήρες μενού. Άντε γεια ...Καλά αγγαρεία κάνουν και άλλες δεν είναι η μόνη απλά η συγκεκριμένη δεν μπορεί να το κρύψει.τωρα όσο για την αύξηση τι να πω.....αφού βρίσκει πελάτες....
έχει όμως σημασία να μπορεί να κρύψει την αηδία της και την αποστροφή της.. προφανώς, κάποιους δεν τους ενοχλεί, και για αυτό ξαναπάνε. όσο μπορεί, με τέτοια ξυνισμενη φάτσα και τέτοια τιμή να έχει δουλειά, πολύ καλά κάνει. και 100 να το πάει, μπράβο της. υπήρχε κάποτε στο Σολωμού 33 μια Χριστίνα νομίζω, που σε έκανε να αισθανθείς αυτοκράτορας.. Έχει σημασία πως το πουλάς το κάθε τι...Καλά αγγαρεία κάνουν και άλλες δεν είναι η μόνη απλά η συγκεκριμένη δεν μπορεί να το κρύψει.τωρα όσο για την αύξηση τι να πω.....αφού βρίσκει πελάτες....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις