openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ενδιαφέρον κομμάτι δείχνει πάντως! Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει βρε παιδιά!
Ναι ρε γμτ... Καλή φάση φαίνεται...
Ενδιαφέρον κομμάτι δείχνει πάντως! Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει βρε παιδιά!
καλα ρε σεις... τυφλοι ειστε... που το ειδες το ενδιαφερον?? στα πατσοκωλια??Ενδιαφέρον κομμάτι δείχνει πάντως! Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει βρε παιδιά!
Αδερφέ τα γούστα του καθενός κάνεις δεν μπορεί να τα κρίνεικαλα ρε σεις... τυφλοι ειστε... που το ειδες το ενδιαφερον?? στα πατσοκωλια??
Και 60αρα θα μπορούσε να ήταν έτσι όπως έχει βγάλει την φωτογραφία δεν καταλαβαίνεις τίποτα... Γιαυτό ρώτησα!
Καλησπέρα παίδες , να πω δυο λογια και εγώ απο τη συνάντησή μου με την έρικκα...
Γενικα με ενδιαφέρουν αματουρ καταστάσεις και γιαυτο της μιλησα μονο για μασαζ και το αφησα ετσι για να κρατήσει και εκείνη κάποια σχετική απόσταση.τεσπα , ειναι όπως τις φωτό ,κοντούλα,ευγενική,τσουποτή αλλα όχι με άσχημο προφίλ και πολυ καθαρή. Γενικά ο χορος της είναι πολυ καλος , μοντερνο σπιτι και καθαρό .παρέχει πολυ καλο μασάζ ,πετσετα (οχι σφραγισμένη) για να κανεις μπανιο κλπ. Στο τελος αφου τελείωσε και εγω ήμου τερμα σηκωμένος ,μου ειπε πως εχουν τα πραγματα και ζητησα τη φαση με το χερι και το στωμα.
Δεν εκλαψα τα 40 που εδωσα ...για το φουλ μου ειπε 60 αν ηθελα.
Καλησπέρα παίδες , να πω δυο λογια και εγώ απο τη συνάντησή μου με την έρικκα...
Γενικα με ενδιαφέρουν αματουρ καταστάσεις και γιαυτο της μιλησα μονο για μασαζ και το αφησα ετσι για να κρατήσει και εκείνη κάποια σχετική απόσταση.τεσπα , ειναι όπως τις φωτό ,κοντούλα,ευγενική,τσουποτή αλλα όχι με άσχημο προφίλ και πολυ καθαρή. Γενικά ο χορος της είναι πολυ καλος , μοντερνο σπιτι και καθαρό .παρέχει πολυ καλο μασάζ ,πετσετα (οχι σφραγισμένη) για να κανεις μπανιο κλπ. Στο τελος αφου τελείωσε και εγω ήμου τερμα σηκωμένος ,μου ειπε πως εχουν τα πραγματα και ζητησα τη φαση με το χερι και το στωμα.
Δεν εκλαψα τα 40 που εδωσα ...για το φουλ μου ειπε 60 αν ηθελα.
μιση ωρα μασαζ και μετα σε παει στο κρεβατιΠόση ώρα κάθησες φίλε μου?
Door in door out?
Μασάζ πόση ώρα?
1ωρα σίγουρα έκατσα , δεν είχαμε καθόλου πίεση χρόνου ουτε έδειξε οτι βιάζετε .και μασάζ έκανε κανα 40λεπτο ίσως και παραπάνω.Πόση ώρα κάθησες φίλε μου?
Door in door out?
Μασάζ πόση ώρα?
1ωρα σίγουρα έκατσα , δεν είχαμε καθόλου πίεση χρόνου ουτε έδειξε οτι βιάζετε .και μασάζ έκανε κανα 40λεπτο ίσως και παραπάνω.
Δηλαδή συνολικό κόστος δεν έχω καταλάβει βρε παιδιά
σε ευχαριστώ για τήν απάντηση παλικάρι.δηλαδή απ ότι κατάλαβα με η χωρίς φραπέ ειναι ίδια η τιμή?30?απο καθαριότητα πως τα πάει?την παίρνω δυό μέρες πάντως και δεν απαντάει..ναι την επισκευτηκα τλκ, απο εμφανιση ουτε κρυο ουτε ζεστη στο προσωπο, απο κορμι λαμπαδα, καμπουριαζει λιγο ισως απο τα τοσα χρονια στο μασαζ, δεν χρειαζεται να πεις κατι, στο μασαζ σε ρωταει οταν φτασει η ωρα του φραπε αν θες ή οχι!
Τυπε ανοίγει,προσπάθησε άλλη μία φορά..Καλημερα
Επειδη δεν ανοιγει σωστα για αγνωστο λογο το erikkamassage κτλ,μηπως υπαρχει αγγελια η καποιο αλλο link για να τσεκαρω;
Ευχαριστω!
Τυπε ανοίγει,προσπάθησε άλλη μία φορά..
Τι ηλικίας είναι η συγκεκριμένη? Απο εμφάνιση?
σε ευχαριστώ για τήν απάντηση παλικάρι.δηλαδή απ ότι κατάλαβα με η χωρίς φραπέ ειναι ίδια η τιμή?30?απο καθαριότητα πως τα πάει?την παίρνω δυό μέρες πάντως και δεν απαντάει..