Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Εχω δοκιμασει, δεν λεει πολλα πραγματα δυστυχως
Έχουμε το link της αγγελίας,ή τηλέφωνο;;;
Εχω δοκιμασει, δεν λεει πολλα πραγματα δυστυχως
σόρυ παλικάρι αλλά μιάς και ανέφερες την Ιουλία μήπως την έχεις επισκεφθεί?απο εμφάνιση λέει τίποτα?και οταν επικοινωνείς λές κάτι ιδιαίτερο για να καταλάβει και για φραπέ??καμια λαδοκορη προς περιστερι αιγαλεω, υπαρχει? εκτος απο ιουλια.
το βαζω κι εδω αφου εχει χωρο δικο της.
προσφατη επισκεψη σε μια παλια μας γνωριμη εδω.
ειχα αναγκη απο ενα πολυ καλο μασαζακι κι ετσι κοιτωντας καποιες αγγελιες και μετα τα κιταπια μου βρηκα οτι ειχα ξαναπαει.
πολυ καλο μασαζακι σε ολο μου το σωμα χρησιμοποιωντας παλαμες,πηχεις,αγκωνες. πραγματικα χαλαρωσα.
στο πιο <<αισθησιακο>> μερος εχουν αλλαξει τα πραγματα σε συγκριση με παλιοτερα αφου τωρα δεν προσφερεται ολοκληρωμενη επαφη μου ειπε κι ετσι απολαυσα ενα πολυ καλο φραπεδακι με μπολικο γαλα.
κοστος 40€ για 45-50 λεπτα με φραπεδακι.
μονο μασαζ 30€.
υγιαινετε.
Συμφωνώ απόλυτα... πέρασα κι εγώ εξαιρετική... 30 απλό και 40 αισθησιακό.. φραπέ..
Απλά μουπε για 50 για πιο... αθλητικό δυνατό... την άλλη φορά θα την ρωτήσω μήπως ατο 50αρι είναι και μπριζόλα..
Με κάνει να το αναρωτιέμαι γιατί στον καναπέ δίπλα από το μασαζοκρεββατο που ζήτησα να αφήσω μπουφάν δεν με άφησε γιατί λέει έχει.. Ίσως λάδια.. Μην το λερωσω...
Ο μόνος λόγος είναι να... κάτσεις λαδωμενος εκεί όποτε ίσως παίζει και....μπριζόλα...
Μήπως εννοεί την Καρολίνα με το νήμα για Αγγέλου Μεταξά στην Γλυφάδα;;δεν έχουν γραφτεί καλά πράγματα πάντως αν εννοεί αυτη
την αλλη φορα που ειχα παει επαιξε μπριζολιτσα με 60€ ομως αλλα δεν ελεγε πολλα. αμετοχη τελειως. ειχα βαλει κριτικη στο μασαζ κατ οικον. αμα ψαξεις θα τη βρεις. πολυ πισω ομως. ειχαν παει κι αλλοι με το ιδιο αποτελεσμα. τωρα μου ειπε οτι σταματησε και δεν προσφερει πλεον. αλλωστε τωρα ηθελα πιο πολυ μασαζ αυτη τη φορα.
Τι ηλικίας είναι η συγκεκριμένη? Απο εμφάνιση?
Αν μπορείτε γράψτε η στείλε τε μου το link η την αγγελία μπας και δοκιμάσω. Ευχαριστώ!Έχουμε το link της αγγελίας,ή τηλέφωνο;;;
σόρυ παλικάρι αλλά μιάς και ανέφερες την Ιουλία μήπως την έχεις επισκεφθεί?απο εμφάνιση λέει τίποτα?και οταν επικοινωνείς λές κάτι ιδιαίτερο για να καταλάβει και για φραπέ??
Κοίταξε η λεπτή διαφορά απο την καύλα στο ξενέρωμα είναι αν βγάζει κάποιο αματεουρισμό ή κοροιδεύει,για πέ!
Έχουμε το link της αγγελίας,ή τηλέφωνο;;;
Τι ηλικίας είναι η συγκεκριμένη? Απο εμφάνιση?
εχει φωτο στην αγγελια της