Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336
Ευχαριστώ αδελφέ!! Αν μπορεί κάποιος μας πει και πόσο απέχουν (ή όχι) οι φωτο απ την πραγματικότητα. Κι εμένα δεν είναι πολύ κοντά αλλά αύριο μεθαύριο θα έχω 2 ώρες για σκότωμα στην περιοχή.

ρε φίλε, αν πας, πες μας αν αξίζει, ώστε να κάνω τελικά την εκδρομή  ;)

T-DRIVER

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
68
Πόντοι
0

palaios70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
1.183
Πόντοι
201
καλημέρα παίδες!αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει επειδή ψάχνω μια ώρα πίσω σελίδες..θα ήθελα όποιος μπορεί να μου στείλει σε πμ τροπο επικοινωνίας με την Ιουλία απο περιστέρι η κάποιο λινκ έστω... :kneel:

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
καλημέρα παίδες!αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει επειδή ψάχνω μια ώρα πίσω σελίδες..θα ήθελα όποιος μπορεί να μου στείλει σε πμ τροπο επικοινωνίας με την Ιουλία απο περιστέρι η κάποιο λινκ έστω... :kneel:

Ιουλία από Περιστέρι

T-DRIVER

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
68
Πόντοι
0
η κυρια ειναι 50+ και ειναι κομοδινο σκετο.

Ben Leiper

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
118
Πόντοι
0

Τελικά η αγγελία είναι μούφα? Η κοπέλα είναι 50 χρονών που λένε πιο πάνω?

Αν σε ενδιαφέρει,διάβασε λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη εδώ:

Να καταθέσω μία πολύ πρόσφατη εμπειρία μου στο Μεσογείων 208.Μία αγγελία στο kanesex και στην ενότητα Μασάζ είδα μία αγγελία " MASSAGE ΑΛΙΚΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ "τηλέφωνο που τελειώνει σε ...721 και ωράριο 11.00-8.00.Τρείς φωτογραφίες μίας ξανθιάς με κόκκινη φούστα και μαύρη μπλούζα...ερωτική παρουσία! Μου άρεσε η εικόνα και έτσι πήρα τηλέφωνο.Απάντησε η Αλίκη με πολύ καλή διάθεση,άνετη,γλυκειά και ετοιμόλογη με υπονοούμενα.Κλείσαμε ραντεβού και πριν τις 2 το μεσημέρι έφθασα στο 208,3ος όροφος.Την πόρτα άνοιξε η Αλίκη,ελληνίδα,ξανθειά,ψηλή,όμορφη με ωραίο σώμα με λίγο τονισμένη περιφέρεια.Πολύ άνετη και φιλική ,συστηθήκαμε και με πέρασε σε ένα δωμάτιο μέτριο με καμπίνα ντούς εντός,χαμηλό φωτισμό.Μου είπε τα προγράμματα 45 και 60 λεπτά,60 και 80 ευρώ ανάλογα με το πρόγραμμα.Διάλεξα το 60 λεπτά και 80 ευρώ που θα είχε και body to body.Έκανα μπάνιο  η Αλίκη ήρθε στο δωμάτιο.Ένα στρώμα στο πάτωμα,σεντόνι και ειδικό χαρτί για μασάζ.Ξάπλωσα μπρούμητα,αφαίρεσε τα ρούχα της και ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο μασάζ σε όλο το σώμα από τα πόδια και σιγά σιγά προς τα πάνω.Αρκετή ώρα και κάποια στιγμή έβαλε λάδι στο σώμα μου, αλείφτηκε και αυτή και άρχισε ένα πολύ καλό b2b.Ωραία επαφή σωμάτων με το μέτριου μεγέθους στήθους της και με το εφήβαιο το οποίο αισθανόμουν να με πιέζει έως και στο κεφάλι μου.Αρκετός χρόνος και μου προτείνει να γυρίσω.Αμέσως την ρωτάω άν θέλει να την περιποιηθώ και εγώ,το δέχθηκε με μεγάλη χαρά.Ξεκίνησα την περιποίηση μου όπως μου αρέσει ...παντού.Δέχθηκε άνετα την τοπική και υγρή περιποίηση μου όπου κάποια στιγμή έφτασε στο τέλος με φανερή ικανοποίηση(fake ή όχι,ήταν εκδηλωτική).Αλλάξαμε ρόλους όπου μου έκανε μία πολύ ωραία περιποίηση παντού...Βάλαμε προφύλαξη και με ιεραποστολικό ήρθε το τέλος.
Αυτά με την Αλίκη,δεν ξέρω για την άλλη που γράφει ένας φίλος.Καλημέρα και καλή βδομάδα!     

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Αν σε ενδιαφέρει,διάβασε λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη εδώ:
Φίλε, την έχω διαβάσει...αλλά κάποιος ανέφερε ποιο πάνω ότι είναι μούφα συν ότι μιλάμε για γυναίκα μεγαλύτερη από 50 ετών... γι αυτό ρώτησα μήπως ξέρει να μου απαντήσει κανείς

Ben Leiper

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
118
Πόντοι
0
Φίλε, την έχω διαβάσει...αλλά κάποιος ανέφερε ποιο πάνω ότι είναι μούφα συν ότι μιλάμε για γυναίκα μεγαλύτερη από 50 ετών... γι αυτό ρώτησα μήπως ξέρει να μου απαντήσει κανείς
Δεν είναι μούφα η αγγελία ούτε η γυναίκα είναι τόσο μεγάλη σε ηλικία.
Μιλφ είναι,περίπου στα 45+,το σώμα της είναι όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες,καλό για την ηλικία της αν και λίγο χαλαρό.

chrisgr39

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
ωραία κριτική φίλε!

Διαβάζω ξενοδοχείο! Μα νομίζω έχει και δικό της χώρο...
Συνάντηση χθες με την Ερικα Ποπεσκου σε ξενοδοχείο.

Κατ'αρχην οι φωτογραφίες της που είχα δει τόσο στο mamba oσο και στο fb της είναι... last year. >:(
Δηλαδή,πάνω-κάτω μικρές οι διαφορές στα χαρακτηριστικά του προσώπου της (βέβαια μικρότερη εκεί-γύρω στα 35+τώρα) αλλά... μεγάλες οι διαφορές στα κιλά αν και πήγα προετοιμασμενος ότι θα δω κάτι το ζουμερό.
Με κοιλιά λοιπόν η κοπέλα,τοπικά κάπου ξεφεύγει στο κορμί της σε σημείο να μπορείς να την πεις γεματουλα (το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ...) τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα δεν μπορώ να πω ότι με γοήτευσε-μάλλον το αντίθετο...  :-

Στα του προγράμματός της...
Όχι κάτι το ιδιαίτερο στο μασάζ,μία μίξη πασπατεματος,απλών χαδιων και ψιλοπασαλειματος ίσα να'χαμε να λέγαμε.
Στο δεύτερο μέρος πάντως ήταν αρκετά καλή,με ωραία πίπα,βαθιά,υγρή.  :pipa1:
Δίνεται και συμμετέχει στο φουλ,γενικά το ζει και η κατάσταση χτυπάει κόκκινο για πλάκα!!!  :fuck2:
Κόστος 30 ευρώ το σκέτο μασάζ,στα 80 ευρώ όλο το πακέτο για μία ώρα.

Με λίγα λόγια (και με βάση το γούστο μου) αν δεν μπαζωσεις δεν χτίζεις!  :grin:

Πολυ ωραια κριτικη ειλικρινα. Ιδιαιτερα ακριβής στο θέμα των κιλών. Την εχω συναντησει αρκετές φορές. Από όταν ήταν κορμάρα έως τώρα που είναι +10 κιλά. Διαφωνώ για το θέμα του μασαζ. Αν κάποιος της πεί ότι πραγματικά θελει καλό μασαζ, πετάει. Μπορεί βέβαια να μην ενδείκνυται το ξενοδοχείο αλλά ο χώρος της που έχει κανονικό κρεβάτι για μασαζ...διοτι ως γνωστόν, τα εργαλεία κάνουν το μάστορα. Το δευτερο κομάτι δε το συζητάμε ότι το χει for sure..ιδικά με το γλύψιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom