Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
100€ είναι οι 2 πιστολιες παντού.

MassazeOnly

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Κοπέλα από καλλιθεα ξέρουμε?
warnban.gif
 [/color[/URL]]

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
Εκεί πουλάνε αυτό που θες..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
το βαζω κι εδω αφου εχει χωρο δικο της. 

προσφατη επισκεψη σε μια παλια μας γνωριμη εδω.

ειχα αναγκη απο ενα πολυ καλο μασαζακι κι ετσι κοιτωντας καποιες αγγελιες και μετα τα κιταπια μου βρηκα οτι ειχα ξαναπαει.

πολυ καλο μασαζακι σε ολο μου το σωμα χρησιμοποιωντας παλαμες,πηχεις,αγκωνες. πραγματικα χαλαρωσα.
στο πιο <<αισθησιακο>> μερος εχουν αλλαξει τα πραγματα σε συγκριση με παλιοτερα αφου τωρα δεν προσφερεται ολοκληρωμενη επαφη μου ειπε κι ετσι απολαυσα ενα πολυ καλο φραπεδακι με μπολικο γαλα.

κοστος 40€ για 45-50 λεπτα με φραπεδακι.
μονο μασαζ 30€.

υγιαινετε.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ο χωρος καθαρος? μπανακι κανεις? η γκομενα βλεπεται? σου κανει γυμνη μασαζ? χουφτωμ πεφτει?

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336

ειχα αναγκη απο ενα πολυ καλο μασαζακι κι ετσι κοιτωντας καποιες αγγελιες και μετα τα κιταπια μου βρηκα οτι ειχα ξαναπαει.

πολυ καλο μασαζακι σε ολο μου το σωμα χρησιμοποιωντας παλαμες,πηχεις,αγκωνες. πραγματικα χαλαρωσα.
στο πιο <<αισθησιακο>> μερος εχουν αλλαξει τα πραγματα σε συγκριση με παλιοτερα αφου τωρα δεν προσφερεται ολοκληρωμενη επαφη μου ειπε κι ετσι απολαυσα ενα πολυ καλο φραπεδακι με μπολικο γαλα.

μονο μασαζ 30€.

υγιαινετε.

στην αγγελία λέει 30-50ευρώ. Το 50αρι τι έχει, ξέρεις?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

μονο μασαζ 30€.

υγιαινετε.

Περιοχή το μωρό; εμφανισιακά σαν τις φώτο;;

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306

μονο μασαζ 30€.

υγιαινετε.
Ρε πητερ δεν μου ανοιγει! Εχεις τηλ?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
ο χωρος καθαρος? μπανακι κανεις? η γκομενα βλεπεται? σου κανει γυμνη μασαζ? χουφτωμ πεφτει?

ο χωρος μικρος αλλα πολυ καλος,ομορφα διακοσμημενος,με θερμανση κανονικα και με απαλη μουσικη να παιζει σε ολη τη διαρκεια του μασαζ. κρεββατι μαλακο κι οχι το συνηθισμενο στα μασατζιδικα.
μπανακι μικρο αλλα πεντακαθαρο και με μπολικο ζεστο νερο. πετσετες κλπ ολα κομπλε.

η κοπελλα εχει φωτο της στην αγγελια της. το μασαζ γινεται φορωντας τα ρουχα της κανονικα κι εγω γυμνος.
για χουφτωμα που λες δεν αποπειραθηκα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
παιδια ποιο ειναι το link για να καταλαβω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom