Δεν ξέρω αν έβαλα το λινκ σωστά, συγχωρέστε με.
Λοιπόν, κρίμα η συνάντηση. Αν και η κοπέλα είναι στα γούστα μου φούλ εμφανισιακά, ήταν όμως μάπα το καρπούζι.
Κανονίστηκε εύκολα το ραντεβου στο χώρο της στο Μπραχάμι. Ανοίγει πόρτα, να σου μία σέξι σαραντάρα με σοφιστικέ γυαλί, όμορφο πρόσωπο και σώμα σεξουαλικό... πιασίματα αλλά σφιχτό. Οι φωτογραφίες 99 τοις 100 είναι δικές της. Λέω εδώ είμαστε!!
Πηγά για μασαζ και “body2body”. Με το που μπαίνω μπαίνω μου ζητάει να κάνω ησυχία, έτσι όπως το κατάλαβα πρέπει να έχει κανα παιδί σε άλλο δωμάτιο. Πρώτο το κρατούμενο….
Τι ζητάω να κάνω μπάνιο, δυσανασχέτησε…. έλεος ….μου δίνει τελικά πετσέτα. Δεύτερο το κρατούμενο.
Μασάζ σε μασάζoτραπεζo, συμπαθητικό όχι τίποτα τρελό, κάνα εικοσάλεπτο και μεταφορά στο κρεβάτι δίπλα για “body2body”. Εντάξει καμία σχέση αλλά η αλήθεια είναι δεν περιμένω και πολλά πια... λίγες ξέρουν από αυτό.
Φτάνουμε στο σεξ την βάζω στα τέσσερα, ωραίος κώλος, του δίνω και εκεί στο παρα ένα στο ύψος της καύλας μου, χτυπάει το κινητό της που είναι δίπλα της στο κρεβάτι ανοίγει οθόνη και αρχίζει να γράφει μήνυμα….!!… Ενώ χύνω με πιάνει ένα νευρικό γέλιο μάλλον λόγω ξενέρας και νεύρων…
Φιλική συμβουλή αν κάνεις θέλει να την δοκιμάσει θα πρότεινα να της
Ζητήσετε να βρεθείτε σε κάνα ξενοδοχείο να της πείτε να βάλει το κινητό στο αθόρυβο και σε κανα κομοδίνο μακριά απ’το κρεβάτι και δώστε πόνο για μένα παρακαλώ χα χα χα. Εγώ δεν θα ξαναδοκιμάσω την μαλάκω η πρώτη εντύπωση πάντα είναι σημαντική.
Καλή σας μέρα