Αυτο λεω κι εγω καποιος???
Είμαι η Ναταλία μια γυναίκα που κάνω τα πάντα στο κρεβάτι (εκτός πρωκτικό). Είμαι πολύ καυλιάρα και ξέρω πως να σε τρελάνω. Έλα στις βυζάρες μου και δεν θα χάσεις Μαζί με την πολύ ωραία πίπα, κάνω και body to body, tantra μασάζ, χαλαρωτικό και ερωτικό μασάζ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ 100%...
kanesex.com
Παίδες, εγώ επισκεφτηκα τη συγκεκριμένη αγγελία πριν κανενα 3βδόμαδο.
Από την αρχή κάτι μου βρώμαγε, λόγω της περιοχης (Χολαργός) και του ίδιου site που διαφημίζεται. Έίπα όμως ένα "Δε γαμιέται, ποσο σκατα μπορει να είναι, τουλαχιστον θα χει βυζί", όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Την παίρνω τηλέφωνο και μου δίνει την ιδια διευθυνση με την κλασική Αλίκη του Χολαργού. Τελοσπαντων, φτανω, ανεβαίνω...
Καμία σχεση η κοπέλα της φωτογραφίας με την κοπέλα απο κοντά. Κανονικά είναι μια βαμμένη ξανθιά, προχωρημένης ηλικίας (σίγουρα 40+), με νορμαλ (απο άποψη κιλών) σώμα, εξαιρετικά πεσμένο (και σε καμια περιπτωση μεγαλο) στήθος και ΕΝΤΕΛΩΣ άκωλη, όπως και το Αλικάκι (μόνο που το Αλικάκι εχει ομορφούλι πρόσωπο και ψιλο-τίμιο σώμα). Παιδιά, τι να σας πω? Ήδη απο το ντουζ που έκανα στην αρχη, ήμουν ξενερωμένος, μου χε φυγει η διαθεση για μασαζ, καλύτερα να τον επαιζα.
Τελοσπαντων, έρχεται, ξαπλωνω μπρούμυτα και ξεκινάει ένα τραγικό χάιδεμα (σε καμια περιπτωση μασαζ) σε πλάτη και κώλο και εγω να έχω εκνευριστεί, εψαχνα τρόπους που θα μπορούσα να τελειώσω, μιας και ο,τι έπιανα, δεν με καυλωνε. Ο κώλος ήταν σανίδα και το βυζί, σαν μισο-άδεια νερόμπομπα, από αυτές που παίζαμε στο δημοτικό.
Κάποια στιγμή σηκώθηκα, γυρισε στα 4, την πήρα και με τα πολλά, τελείωσα. Εκανα ντουζ, ντυθηκα, εφυγα. 60 ευρώ το κόστος για πολύ λιγότερη ώρα (το μασαζ κρατησε ελάχιστα, τύπου 10 λεπτά?).
Το μόνο που της "δίνω" είναι οτι ειναι ευγενική. Όλα τα υπόλοιπα, απόπατος.