Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
Αναφέρθηκα νωρίτερα στην Φωτεινή, την εμφάνιση της και έκανα μία σύγκριση με το άλλο "mature girl" την Θεία Ελένη και πάντα έχοντας υπόψιν αυτά που έχω διαβάσει από παλιότερες αναρτήσεις, θα ήθελα όποιος έχει την καλοσύνη (και έχει βεβαίως συνεβρεθεί με τον αστικό μύθο) να μου πει σχετικά με την εμφάνιση της κτλ κτλ. Η αναφορά στην εμφάνιση της Φωτεινής έγινε κυρίως έχοντας ως υποθετικό σενάριο ότι προχωράει και πέρα απ' το μασάζ, οπότε έχοντας διαβάσει αντίστοιχα σχόλια για την Θεία Ελένη, θα ήθελα να γνωρίζω κατά πόσο αληθινός είναι αυτός μύθος... και όχι, δεν θέλω το τηλέφωνο της, το έχωωωωω!!!:eyebrows:

Τυπε όταν πας να συναντήσεις την θεία ελενη, έχεις στο μυαλό σου πως είναι ένας μύθος στο μασάζ με τις πρόσθετες υπηρεσίες..
Εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με σαρον στοουν κ Μαντόνα..
Το μόνο κοινό τους τα 60+ έτη..
Για αυτόν που δεν έχει πάει, αξίζει μια δοκιμή..

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.228
Πόντοι
1.336
Καλημέρα κόσμε!
Μετά το πιάσιμο του Μάη ακολούθησε ξεπιάσιμο σε προάστειο της Ρωσίας (ή αλλιώς Καλλιθέα:mati:) και στην αγαπητή Φωτεινή. Ο χώρος για τους μη γνωρίζοντες βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου -στο κατέβασμα προς παραλιακή- στο ύψος περίπου του γηπέδου. Εντύπωση προκαλεί στην κύρια είσοδο ο πίνακας των κουδουνιών... χάος!!!
Σε ότι αφορά την επικοινωνία, σε public view υπάρχει το σταθερό τηλέφωνο και η σχετική σελίδα της.
Ο χώρος καθαρός και προσεγμένος, στο κρεβάτι μπορεί κάποιος να επιλέξει για το κεφάλι του μαξιλάρι ή την "τρύπα". Πετσέτα καθαρή και σφραγισμένη, παντόφλες μιας χρήσης. Το μπάνιο μικρό, ανακαισμένο με καμπίνα. Ζεστό νερό, σαμπουάν και αφρόλουτρα για όλα τα γούστα.
Το μασάζ της Φωτεινής αποτελείται από έντονες τεχνικές χειρισμών και όποιος αντιμετωπίζει πόνους στην μέση ή σε άλλο σημείο θα πρότεινα να προαναφερθούν. Κατά την διαρκεία του μασάζ είναι ντυμένη.
Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το μασάζ (σεξ) οπότε ας είναι αυτό γνωστό σε όσους την επισκέπτονται για πρώτη φορά. Μετά την ολοκλήρωση του μασάζ ακολουθεί -για όποιον το θέλει/ρωτάει πρώτα- η παραδοσιακή έκκριση του σπέρματος:dancing:!!!
Το λοιπόν, προτείνεται αποκλειστικά για σωστό μασάζ και αυνανισμό. Εμφανισιακά όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι mature girl :tooth:.
Αν τελικά έδινε την επιλογή του σεξ, σε ότι με αφορά τουλάχιστον, δεν θα προχώραγα αφού το πρόσωπο, το σώμα της και γενικότερα όλο αυτό που εκπέμπει δεν διεγείρουν το μυαλό μου για κάτι παραπάνω.
Και η Σταρ Θεία Ελένη χαρακτηρίζεται ως "ώριμη" μέχρι "παραώριμη" αλλά οι περισσότεροι αναφέρονται στην θυληκότητα και κάβλα που ξεχειλίζει από μέσα της και έχει δημιουργήσει, σωστά πιστεύω από όσα έχω διαβάσει καθώς δεν έχω εμπειρία, έναν μύθο γύρω από το όνομα της.
Κάτι αντίστοιχο στην Φωτεινή δεν θα συναντήσει κάποιος αλλά σίγουρα θα έρθει αντιμέτωπος με ένα μασάζ που δεν θα ξεχάσει.

Πόσο πάει φίλε?

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Κατά την προσωπική - και ταπεινή - μου άποψη, η θεία Ελένη είναι μια γοητευτική 55άρα, με άψογο μασάζ και ζεστές όμορφες λοιπές υπηρεσίες...
Πόσο πάει το μαρούλι συνολικά, για μασάζ με φραπέ;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
Πόσο πάει το μαρούλι συνολικά, για μασάζ με φραπέ;
Μασαζ,φραπε με καλαμάκι κ μπριζόλα στα 70 ρούβλια..
Παιζει +2ο κανονάκι μεσα στην συνεδρία..
Για μασάζ κ φραπε μάλλον στα ίδια..
Καλύτερα τηλ για περισσότερες πληροφορίες..

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.539
Πόντοι
2.256
Κατά την προσωπική - και ταπεινή - μου άποψη, η θεία Ελένη είναι μια γοητευτική 55άρα, με άψογο μασάζ και ζεστές όμορφες λοιπές υπηρεσίες...
Αν αυτο το μηνυμα το ειχες γράψει πριν 10 χρόνια θα ίσχυε 100%

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
καλησπερα σε ολους,ξερει κανεις για μια Galina Merkina στους Αγιους Αναργυρους?μου εβγαλε μια καταχωρηση στο marketplace

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.482
Πόντοι
456

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027

Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
ξεκιναμε με τις φωτο ...επεξεργασμενες..με βασει αυτο που αντικριζεις ...ηλικια σιγουρα οβερ 50 καπου κοντα στα 55 θα ελεγα ..εχει κοιλια και φαινετε οταν γδυθει...βυζι μετριο προς μεγαλο αλλα κρεμασμενο...στα του μασσαζ για εμενα απλα χαιδευει ...καμια σχεση με θεια ελενη για οσους ξερουν ..συγκριση μεταξυ τους καθαρα αφου ανηκουν στην ιδιο ηλικιακο γκρουπ ... ευγενικη ..καθαρη ..ντους πριν και μετα ..εγω εδωσα μονο πιπα ..καθως δεν με συγκινησε για κατι παραπανω ....η πιπα της καλη χωρις χερι ..και μουλιασμα καλο στα παπαρια ..μεχρι εκει ...μιση ωρα στα 50 ...χωρις βιασυνες..σχεδον 45 λεπτα εκατσα προσωπικα.. .τιμιο....χωρος μικρος καθαρος ...επι της ηλιουπολεως στο ρευμα προς αθηνα ..πριν το φαναρι της καφανταρη
Για εμενα εμφανησιακα καμια σχεση με τις φωτο ..δεν θα ξαναδοκιμασω ...οσο καλο μπριζολιασμα και αν κανει ...επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα ...μεσημερακι ...αυτα τα ολιγα ...καλα να περασετε οσοι την τιμησετε

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667

Τι ξέρουμε για τις κυρίες;;;

Stories