Το καταλαβαίνεις ότι εσύ πρέπει να πληρώσεις την Χρυσαυγή έτσι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Αναφέρθηκα νωρίτερα στην Φωτεινή, την εμφάνιση της και έκανα μία σύγκριση με το άλλο "mature girl" την Θεία Ελένη και πάντα έχοντας υπόψιν αυτά που έχω διαβάσει από παλιότερες αναρτήσεις, θα ήθελα όποιος έχει την καλοσύνη (και έχει βεβαίως συνεβρεθεί με τον αστικό μύθο) να μου πει σχετικά με την εμφάνιση της κτλ κτλ. Η αναφορά στην εμφάνιση της Φωτεινής έγινε κυρίως έχοντας ως υποθετικό σενάριο ότι προχωράει και πέρα απ' το μασάζ, οπότε έχοντας διαβάσει αντίστοιχα σχόλια για την Θεία Ελένη, θα ήθελα να γνωρίζω κατά πόσο αληθινός είναι αυτός μύθος... και όχι, δεν θέλω το τηλέφωνο της, το έχωωωωω!!!
Τυπε όταν πας να συναντήσεις την θεία ελενη, έχεις στο μυαλό σου πως είναι ένας μύθος στο μασάζ με τις πρόσθετες υπηρεσίες..
Εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με σαρον στοουν κ Μαντόνα..
Το μόνο κοινό τους τα 60+ έτη..
Για αυτόν που δεν έχει πάει, αξίζει μια δοκιμή..
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 1.336
Καλημέρα κόσμε!
Μετά το πιάσιμο του Μάη ακολούθησε ξεπιάσιμο σε προάστειο της Ρωσίας (ή αλλιώς Καλλιθέα) και στην αγαπητή Φωτεινή. Ο χώρος για τους μη γνωρίζοντες βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου -στο κατέβασμα προς παραλιακή- στο ύψος περίπου του γηπέδου. Εντύπωση προκαλεί στην κύρια είσοδο ο πίνακας των κουδουνιών... χάος!!!
Σε ότι αφορά την επικοινωνία, σε public view υπάρχει το σταθερό τηλέφωνο και η σχετική σελίδα της.
Ο χώρος καθαρός και προσεγμένος, στο κρεβάτι μπορεί κάποιος να επιλέξει για το κεφάλι του μαξιλάρι ή την "τρύπα". Πετσέτα καθαρή και σφραγισμένη, παντόφλες μιας χρήσης. Το μπάνιο μικρό, ανακαισμένο με καμπίνα. Ζεστό νερό, σαμπουάν και αφρόλουτρα για όλα τα γούστα.
Το μασάζ της Φωτεινής αποτελείται από έντονες τεχνικές χειρισμών και όποιος αντιμετωπίζει πόνους στην μέση ή σε άλλο σημείο θα πρότεινα να προαναφερθούν. Κατά την διαρκεία του μασάζ είναι ντυμένη.
Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το μασάζ (σεξ) οπότε ας είναι αυτό γνωστό σε όσους την επισκέπτονται για πρώτη φορά. Μετά την ολοκλήρωση του μασάζ ακολουθεί -για όποιον το θέλει/ρωτάει πρώτα- η παραδοσιακή έκκριση του σπέρματος!!!
Το λοιπόν, προτείνεται αποκλειστικά για σωστό μασάζ και αυνανισμό. Εμφανισιακά όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι mature girl .
Αν τελικά έδινε την επιλογή του σεξ, σε ότι με αφορά τουλάχιστον, δεν θα προχώραγα αφού το πρόσωπο, το σώμα της και γενικότερα όλο αυτό που εκπέμπει δεν διεγείρουν το μυαλό μου για κάτι παραπάνω.
Και η Σταρ Θεία Ελένη χαρακτηρίζεται ως "ώριμη" μέχρι "παραώριμη" αλλά οι περισσότεροι αναφέρονται στην θυληκότητα και κάβλα που ξεχειλίζει από μέσα της και έχει δημιουργήσει, σωστά πιστεύω από όσα έχω διαβάσει καθώς δεν έχω εμπειρία, έναν μύθο γύρω από το όνομα της.
Κάτι αντίστοιχο στην Φωτεινή δεν θα συναντήσει κάποιος αλλά σίγουρα θα έρθει αντιμέτωπος με ένα μασάζ που δεν θα ξεχάσει.
Πόσο πάει φίλε?
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Πόσο πάει το μαρούλι συνολικά, για μασάζ με φραπέ;Κατά την προσωπική - και ταπεινή - μου άποψη, η θεία Ελένη είναι μια γοητευτική 55άρα, με άψογο μασάζ και ζεστές όμορφες λοιπές υπηρεσίες...
Μασαζ,φραπε με καλαμάκι κ μπριζόλα στα 70 ρούβλια..Πόσο πάει το μαρούλι συνολικά, για μασάζ με φραπέ;
Παιζει +2ο κανονάκι μεσα στην συνεδρία..
Για μασάζ κ φραπε μάλλον στα ίδια..
Καλύτερα τηλ για περισσότερες πληροφορίες..
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.527
- Πόντοι
- 41.813
50€ μια ωρα γεματηΠόσο πάει φίλε?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.539
- Πόντοι
- 2.256
Δηλαδή 1,01€ Αυτό θα πει VFMΜασαζ,φραπε με καλαμάκι κ μπριζόλα στα 70 ρούβλια..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.539
- Πόντοι
- 2.256
Αν αυτο το μηνυμα το ειχες γράψει πριν 10 χρόνια θα ίσχυε 100%Κατά την προσωπική - και ταπεινή - μου άποψη, η θεία Ελένη είναι μια γοητευτική 55άρα, με άψογο μασάζ και ζεστές όμορφες λοιπές υπηρεσίες...
Τυπε δεν είναι θέμα η ισοτιμία..Δηλαδή 1,01€ Αυτό θα πει VFM
Παλαιότερα ο γέροντας έγραφε για γουάν..
Πρέπει να συνηθίσουμε σιγά σιγά τις πληρωμές σε ρουβλια..
Ενδιαφέρομαι και εγώ για το τηλ της,οποίος ξερει κάτι ας στείλει μηνυμαΓνωρίζει κάποιος από εξωτερική εμφάνιση την ΙΟΥΛΙΑ από περιστέρι ? Ευχαριστω εκ των προτέρων
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.539
- Πόντοι
- 2.256
Γωνία πάνω δεξιάΕνδιαφέρομαι και εγώ για το τηλ της,οποίος ξερει κάτι ας στείλει μηνυμα
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Αυτη ζηταγε ενα iphone για συναντησηκαλησπερα σε ολους,ξερει κανεις για μια Galina Merkina στους Αγιους Αναργυρους?μου εβγαλε μια καταχωρηση στο marketplace
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Απλό μασάζκαλησπερα σε ολους,ξερει κανεις για μια Galina Merkina στους Αγιους Αναργυρους?μου εβγαλε μια καταχωρηση στο marketplace
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Mονο μασαζκαλησπερα σε ολους,ξερει κανεις για μια Galina Merkina στους Αγιους Αναργυρους?μου εβγαλε μια καταχωρηση στο marketplace
Ναταλία. Πολύ σέξυ κορμάρα με σούπερ βυζάρες σε περιμένω στο χώρο μου εχει καποιος ιδεα για εδω???φαινεται καλη περιπτωση αν εχει παει κανενας ας ενημερωσει να παω..
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.482
- Πόντοι
- 456
Κι εγω θα ηθελα να μαθω σχετικα .ευχαριστω.Ναταλία. Πολύ σέξυ κορμάρα με σούπερ βυζάρες σε περιμένω στο χώρο μου εχει καποιος ιδεα για εδω???φαινεται καλη περιπτωση αν εχει παει κανενας ας ενημερωσει να παω..
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
ξεκιναμε με τις φωτο ...επεξεργασμενες..με βασει αυτο που αντικριζεις ...ηλικια σιγουρα οβερ 50 καπου κοντα στα 55 θα ελεγα ..εχει κοιλια και φαινετε οταν γδυθει...βυζι μετριο προς μεγαλο αλλα κρεμασμενο...στα του μασσαζ για εμενα απλα χαιδευει ...καμια σχεση με θεια ελενη για οσους ξερουν ..συγκριση μεταξυ τους καθαρα αφου ανηκουν στην ιδιο ηλικιακο γκρουπ ... ευγενικη ..καθαρη ..ντους πριν και μετα ..εγω εδωσα μονο πιπα ..καθως δεν με συγκινησε για κατι παραπανω ....η πιπα της καλη χωρις χερι ..και μουλιασμα καλο στα παπαρια ..μεχρι εκει ...μιση ωρα στα 50 ...χωρις βιασυνες..σχεδον 45 λεπτα εκατσα προσωπικα.. .τιμιο....χωρος μικρος καθαρος ...επι της ηλιουπολεως στο ρευμα προς αθηνα ..πριν το φαναρι της καφανταρηπενηντάρα με ορέξεις για διάφορα γούστα κ εμπειρίες. σε δικό μου διακριτικό χώρο σέ περιμένω ... ♥ Λένα Λευκορωσίδα αριστοκρατική πενηντάρα - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Για εμενα εμφανησιακα καμια σχεση με τις φωτο ..δεν θα ξαναδοκιμασω ...οσο καλο μπριζολιασμα και αν κανει ...επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα ...μεσημερακι ...αυτα τα ολιγα ...καλα να περασετε οσοι την τιμησετε
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Marmeladies is under construction
www.marmeladies.gr
Βικυ για όλα τα παιχνίδια του κρεβατιού
Είμαι η Βίκυ, Ελληνίδα που ζούσα χρόνια στο εξωτερικό, καυλιάρα παιχνιδιάρα με ωραία βυζιά, πιασίματα, και ωραίο πρόσωπο. Κάνω τα πάντα εκτός πρωκτικό. Τάντρα, ερωτικό, αυταρχικό μασάζ με ολοκληρωμένο ερωτικό πρόγραμμα. Δέχομαι στο χώρο μου για να περάσεις πολύ ωραία σε ένα προσεγμένο και...
kanesex.com
Τι ξέρουμε για τις κυρίες;;;
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Επειδη ερχεται η kauma αθηνα την τεταρτη και σκεφτομαι να δοκιμασω εχει καποιος πληροφοριες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις