καποτε ηταν ετσι ... παρηλθον ομως οι χρονοι !!!!οκ, thx!
και οι "εχοντες γνωση.." καλον ειναινα αποσυρθουν πια !!
καποτε ηταν ετσι ... παρηλθον ομως οι χρονοι !!!!οκ, thx!
Αυτά έψαχναΑναζήτηση αποτελεσμάτων για: θείας Ελένης
www.bourdela.com
Στην αναζήτηση του foroum εννοώ τυπε....Πως να το βρεις ρε παίχτη στο google? Είναι δυνατόν? Δεν βάζει αγγελίες
Ρε παλικάρι, τις διαβάζεις τις αγγελίες; Ειλικρινα απάντησέ μου...6942214721 Πραγματικές φωτογραφίες!!!
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter πού έγινε Χ anna.masaz.anna33 @MasazAnna Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα...kanesex.com
ξέρει κανείς για αυτό το κορίτσι, είναι καλό;
Τυπε έχει σπουδάσει μαζί με την κόρη του Γκορμπατσόφ στο Ιατρικό Ινστιτούτο Pirogov.Γκουγκλαρα το κινητό της και λέει ότι έχει σπουδάσει Λονδίνο και έχει και website, αυτή είναι?
Τυπε θα το βρεις αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες του νήματος..Αυτά έψαχνα
Στην αναζήτηση του foroum εννοώ τυπε....
εχω την απαντηση μου ευχαριστωΡε παλικάρι, τις διαβάζεις τις αγγελίες; Ειλικρινα απάντησέ μου...
Περίεργο φίλε, όσον αφορά την τιμή που πηρα τηλ, μου είπε στα 80 ευρώ μασάζ body to body κτλ μιας ώρας με happy ending αλλά χωρίς σεξ, που το χρεώνει έξτρα συν 20 ευρώ. Άρα ανέβασε την τιμή δηλαδήΔεν ξέρω αν έβαλα το λινκ σωστά, συγχωρέστε με.
Λοιπόν, κρίμα η συνάντηση. Αν και η κοπέλα είναι στα γούστα μου φούλ εμφανισιακά, ήταν όμως μάπα το καρπούζι.
Κανονίστηκε εύκολα το ραντεβου στο χώρο της στο Μπραχάμι. Ανοίγει πόρτα, να σου μία σέξι σαραντάρα με σοφιστικέ γυαλί, όμορφο πρόσωπο και σώμα σεξουαλικό... πιασίματα αλλά σφιχτό. Οι φωτογραφίες 99 τοις 100 είναι δικές της. Λέω εδώ είμαστε!!
Πηγά για μασαζ και “body2body”. Με το που μπαίνω μπαίνω μου ζητάει να κάνω ησυχία, έτσι όπως το κατάλαβα πρέπει να έχει κανα παιδί σε άλλο δωμάτιο. Πρώτο το κρατούμενο….
Τι ζητάω να κάνω μπάνιο, δυσανασχέτησε…. έλεος ….μου δίνει τελικά πετσέτα. Δεύτερο το κρατούμενο.
Μασάζ σε μασάζoτραπεζo, συμπαθητικό όχι τίποτα τρελό, κάνα εικοσάλεπτο και μεταφορά στο κρεβάτι δίπλα για “body2body”. Εντάξει καμία σχέση αλλά η αλήθεια είναι δεν περιμένω και πολλά πια... λίγες ξέρουν από αυτό.
Φτάνουμε στο σεξ την βάζω στα τέσσερα, ωραίος κώλος, του δίνω και εκεί στο παρα ένα στο ύψος της καύλας μου, χτυπάει το κινητό της που είναι δίπλα της στο κρεβάτι ανοίγει οθόνη και αρχίζει να γράφει μήνυμα….!!… Ενώ χύνω με πιάνει ένα νευρικό γέλιο μάλλον λόγω ξενέρας και νεύρων…
Φιλική συμβουλή αν κάνεις θέλει να την δοκιμάσει θα πρότεινα να της
Ζητήσετε να βρεθείτε σε κάνα ξενοδοχείο να της πείτε να βάλει το κινητό στο αθόρυβο και σε κανα κομοδίνο μακριά απ’το κρεβάτι και δώστε πόνο για μένα παρακαλώ χα χα χα. Εγώ δεν θα ξαναδοκιμάσω την μαλάκω η πρώτη εντύπωση πάντα είναι σημαντική.
Καλή σας μέρα
Μου ζήτησε 50 για το μασάζ, Τα body2body και “ό,τι προκύψει” μου είπε θα’ναι άλλα 50. Δυστυχώς τα’δωσα…Περίεργο φίλε, όσον αφορά την τιμή που πηρα τηλ, μου είπε στα 80 ευρώ μασάζ body to body κτλ μιας ώρας με happy ending αλλά χωρίς σεξ, που το χρεώνει έξτρα συν 20 ευρώ. Άρα ανέβασε την τιμή δηλαδή
Απλά μιλάει πααααααρα πολύ ρε φίλε. Δεν κλεινει το στομα της με τιποτα!Όσον αφορά την Αλίκη την έχω δει κι εγώ και οι φωτογραφίες της είναι 100% αληθινές και από πρόγραμμα πολύ καλό με μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι Ελληνίδα.
Συμπληρώνω οτι πέραν του οτι ήταν ευχάριστη και είχα καλή επικοινωνία, ήταν καθαρός ο χώρος (ειδικά το καθαρό μπάνιο υποδηλώνει πολλά για εμένα)Όσον αφορά την Αλίκη την έχω δει κι εγώ και οι φωτογραφίες της είναι 100% αληθινές και από πρόγραμμα πολύ καλό με μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι Ελληνίδα.
Για την 3η αγγελία διάβασε εδώ Μασέζ με δικό τους χώρο - Page 202 - bourdela.com forumΠαίδες βρήκα αυτές τις... αγγελίες... αν έχετε καμιά πληροφορία καλοδεχουμενη!! Ευχαριστώ
1) Μασέζ
2) Μασάζ που χαρίζει ενέργεια
3) Προγράμματα θεραπευτικού μασάζ
4) Θεραπευτικό πρόγραμμα μασάζ και ευεξίας
5) Ολα τα είδη εναλλατικών θεραπειών
6) Ελληνίδα μασέζ
#1 , μακριάΠαίδες βρήκα αυτές τις... αγγελίες... αν έχετε καμιά πληροφορία καλοδεχουμενη!! Ευχαριστώ
1) Μασέζ
2) Μασάζ που χαρίζει ενέργεια
3) Προγράμματα θεραπευτικού μασάζ
4) Θεραπευτικό πρόγραμμα μασάζ και ευεξίας
5) Ολα τα είδη εναλλατικών θεραπειών
6) Ελληνίδα μασέζ
Πολύ μακριά!!!!!#1 , μακριά
Ευχαριστώ!!#1 , μακριά
Ευχαριστώ!!Για την 3η αγγελία διάβασε εδώ Μασέζ με δικό τους χώρο - Page 202 - bourdela.com forum
Έχει κάποιος το τηλ?Πως να το βρεις ρε παίχτη στο google? Είναι δυνατόν? Δεν βάζει αγγελίες
Έχει πάει κανείς εδώ;