You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
μετά την τελευταία υπερδηλητηριώδη φόλα πού έφαγα, αλβανή αρπάχτρα στη νίκαια , χάλια εμφάνιση , χάλια υπηρεσίες , χάλια όλα ,δεν ξανακοιτάζω ΧΕ .. πολύ σπάνια οδηγεί σε καλό αποτέλεσμα ..Παίδες βρήκα αυτές τις... αγγελίες... αν έχετε καμιά πληροφορία καλοδεχουμενη!! Ευχαριστώ
1) Μασέζ
2) Μασάζ που χαρίζει ενέργεια
3) Προγράμματα θεραπευτικού μασάζ
4) Θεραπευτικό πρόγραμμα μασάζ και ευεξίας
5) Ολα τα είδη εναλλατικών θεραπειών
6) Ελληνίδα μασέζ
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Τσεκαρε...Συναγωνιστές κάνεις δεν ξέρει κάτι για Μαρούσι??
Στεφανία μασάζ - bourdela.com forum
καμιά καλή πρόταση για μασάζ στο σπίτι και καλό φινάλε υπάρχει? και αν είναι εύκολο να είναι νέα ... καλησπερα
www.bourdela.com
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.563
- Πόντοι
- 2.256
σε ποια απ'όλες τις αγγελίες που έβαλε ο openmind αναφέρεσαι;μετά την τελευταία υπερδηλητηριώδη φόλα πού έφαγα, αλβανή αρπάχτρα στη νίκαια , χάλια εμφάνιση , χάλια υπηρεσίες , χάλια όλα ,δεν ξανακοιτάζω ΧΕ .. πολύ σπάνια οδηγεί σε καλό αποτέλεσμα ..
καμία από αυτές δεν είναι ...λέω ότι δεν ξαναρισκάρω από ΧΕ γιατί την πάτησα , και όχι μια φορά ..σε ποια απ'όλες τις αγγελίες που έβαλε ο openmind αναφέρεσαι;
η μόνη που ξέρω είναι η #1 , που είναι να φεύγεις τρέχοντας..
Φιλε λεςγια μια στη Νικαια που ζηταει να εισαι πανω απο 50 ετων σε ενα μικρο ισογειο με ενα μικρο σκυλακι?καμία από αυτές δεν είναι ...λέω ότι δεν ξαναρισκάρω από ΧΕ γιατί την πάτησα , και όχι μια φορά ..
η μόνη που ξέρω είναι η #1 , που είναι να φεύγεις τρέχοντας..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.563
- Πόντοι
- 2.256
Δηλαδή εγώ που είμαι κατω των 50 μένω στον 3ο και εχω μεγαλο σκύλο, δεν θα με δεχτεί για πελάτη;Φιλε λεςγια μια στη Νικαια που ζηταει να εισαι πανω απο 50 ετων σε ενα μικρο ισογειο με ενα μικρο σκυλακι?
Πέρα από την πλάκα , ποια ειναι αυτή στη Νίκαια ρε παιδια; Δεν την έχω ξαναακούσει.
Ναι, αυτήΦιλε λεςγια μια στη Νικαια που ζηταει να εισαι πανω απο 50 ετων σε ενα μικρο ισογειο με ενα μικρο σκυλακι?
Την βρηκα απο αγγελια στην χε πριν 1 χρονο.Τιποτα το ιδιαιτερο,μασαζ δεν ξερει για εξτρα δεν ρωτησα γιατι με ρωτησε 3 φορες αν ειμαι μπατσος.Εμφανιση αδιαφορη δεν θα ξαναπηγαινα και δεν εχω κρατησει τηλεφωνο.Μπορει ο φιλος tawara να γνωριζει πιο πολλα.Δηλαδή εγώ που είμαι κατω των 50 μένω στον 3ο και εχω μεγαλο σκύλο, δεν θα με δεχτεί για πελάτη;
Πέρα από την πλάκα , ποια ειναι αυτή στη Νίκαια ρε παιδια; Δεν την έχω ξαναακούσει.
δεν κράτησα τηλ. , για τούς ίδιους λόγους ..αν πάντως βάζει ακόμα αγγελία , είναι αρκετά χαρακτηριστική , νομίζω αναφέρει Νίκαια , και ζητάει από κάποια ηλικία και άνω..Την βρηκα απο αγγελια στην χε πριν 1 χρονο.Τιποτα το ιδιαιτερο,μασαζ δεν ξερει για εξτρα δεν ρωτησα γιατι με ρωτησε 3 φορες αν ειμαι μπατσος.Εμφανιση αδιαφορη δεν θα ξαναπηγαινα και δεν εχω κρατησει τηλεφωνο.Μπορει ο φιλος tawara να γνωριζει πιο πολλα.
Οι παρακάτω αγγελίες είναι σημερινές, το προφιλ της κυρίας μόλις ένα μήνα στο kanesex. Μήπως έχει κανείς συναγωνιστής πληροφορίες για την "Μάρω" να ξέρουμε τι να περιμένουμε;
Μασάζ Μαρω
Μασαζάκι ποδολαγνεία αγοράκια στραμπον γλύψιμο σέ μένα ζευγάρια Με τό χέρι εκτόνωση.κ.α. τέτοια παιχνίδια.παρακαλω αποφασισμένα άτομα.με τηλέφωνο.οι υπόλοιποι άδικος κόπος...
kanesex.com
Αποτρίχωση
Μάρω καί Λεωνίδας κοπέλες καί αγοράκια πού γουστάρουν κάτι πικάντικο με τον Λεωνίδα νά αφήσουν τηλ.μυνημα καί κανονίζουμε
kanesex.com
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Το "μου αρέσουν τα θηλυπρεπή αγορια" ... κάπως μου κάνει μήπως είναι κάνας Μάριος τελικά...Οι παρακάτω αγγελίες είναι σημερινές, το προφιλ της κυρίας μόλις ένα μήνα στο kanesex. Μήπως έχει κανείς συναγωνιστής πληροφορίες για την "Μάρω" να ξέρουμε τι να περιμένουμε;
Μασάζ Μαρω
Μασαζάκι ποδολαγνεία αγοράκια στραμπον γλύψιμο σέ μένα ζευγάρια Με τό χέρι εκτόνωση.κ.α. τέτοια παιχνίδια.παρακαλω αποφασισμένα άτομα.με τηλέφωνο.οι υπόλοιποι άδικος κόπος...kanesex.com
Αποτρίχωση
Μάρω καί Λεωνίδας κοπέλες καί αγοράκια πού γουστάρουν κάτι πικάντικο με τον Λεωνίδα νά αφήσουν τηλ.μυνημα καί κανονίζουμεkanesex.com
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.563
- Πόντοι
- 2.256
και το οτι η αγγελία αφορα αποφασισμένους.. ειναι υποπτο υπονοούμενοΤο "μου αρέσουν τα θηλυπρεπή αγορια" ... κάπως μου κάνει μήπως είναι κάνας Μάριος τελικά...
Μύστες, φτιάχνω μια πρόχειρη λίστα με εμπειρία ανά «θεραπεύτρια» για να κατευθύνουμε τους νέους και να ενημερωθούμε για τυχόν νέες προσθήκες.
1) στεφανια , περιοχή Πεύκη, μασάζ αρκετά καλό, τιμή από 40 και προσφέρει φραπέ και προχωράει μάλλον
2) Ιουλία, περιοχή περιστέρι, μασάζ καλό, προχωράει μέχρι φραπέ, τιμή 35
3) Μάγκυ, περιοχή πλατεία Αττικής, μασάζ μέτριο, προσφέρει φραπέ και πίπα με καλαμάκι, τιμή νομίζω 30, διορθώστε με αν κάνω λάθος
Ηλικία γύρω στα 55-60, σου βγάζουν τη πίστη τα σκυλιά που έχει στην είσοδο
4) tantra-Zoe, περιοχή Άρειος πάγος, μασάζ από 60 με φραπέ στο τελείωμα, νομίζω προχωράει παρακάτω απλώς εγώ δεν είχα πάρει ολόκληρο το μενού από επιλογή δική μου
5) *****, περιοχή Μαρούσι είναι 2 κοπέλες, χρυσα και Φρόσω
Φραπές από 30€ για μισή ώρα μασάζ, Χρυσα ξανθιά 35αρα, ο φραπές της αγγαρεία, Φρόσω παρόμοια ηλικία αλλά κοντό μαλλί, πολύ καλός φραπές, δείχνει να της αρέσει να ασχολείται
6) Ελίνα, περιοχή Άγιος Ελευθέριος, δουλεύει με δίκη της πελατεία πλέον, ξανθιά κοντό μαλλί και μεγάλο στήθος 5αρι, ηλικία πρέπει να είναι στα 50
Φραπές 30, σεξ 40, μασάζ χάδι με λίγο πασπάλισμα λαδιού, δεν ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες
7) Μελίνα, περιοχή μετρό αργυρούπολης, 55 ετών, ξανθιά αδύνατη με ωραία φωνή αλλά τα σημάδια του χρόνου ειναι αποτυπωμένα στο κορμί της, μασάζ χάδι και φραπές από 50 αλλά πέφτει και 40, ούτε αυτή ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες
8) Χρυσαυγή Μανωλάκη- γνωστή και ως Δρακουμέλ, περιοχή Μαρούσι με «γλυκιά ηχοθεραπευτική μελωδία και μασάζ 3 τεχνικών» προσφέρει μασάζ πολύ απαλό, ηλικία 50-55, μεγάλο στήθος, αεροπιπα και φραπές, τιμή 50€, έχει και δικό της site για φωτογραφίες και επικοινωνία
9) Αφροδίτη- περιοχή βόρεια
Έρχεται κατοικον με 50€ φουλ πρόγραμμα
50χρονων ξανθιά αδυνατούλα, αδιάφορη κατά τη Γνώμη μου
Τωρα σίγουρα λείπουν αρκετές αλλά αυτές είναι όσες θυμάμαι απτις κοντινές κοντινές επισκέψεις, τυχόν προσθήκες και ενημέρωσης προγραμμάτων πάντα δεκτές!!
1) στεφανια , περιοχή Πεύκη, μασάζ αρκετά καλό, τιμή από 40 και προσφέρει φραπέ και προχωράει μάλλον
3) Μάγκυ, περιοχή πλατεία Αττικής, μασάζ μέτριο, προσφέρει φραπέ και πίπα με καλαμάκι, τιμή νομίζω 30, διορθώστε με αν κάνω λάθος
4) tantra-Zoe, περιοχή Άρειος πάγος, μασάζ από 60 με φραπέ στο τελείωμα, νομίζω προχωράει παρακάτω απλώς εγώ δεν είχα πάρει ολόκληρο το μενού από επιλογή δική μου
Φραπές από 30€ για μισή ώρα μασάζ, Χρυσα ξανθιά 35αρα, ο φραπές της αγγαρεία, Φρόσω παρόμοια ηλικία αλλά κοντό μαλλί, πολύ καλός φραπές, δείχνει να της αρέσει να ασχολείται
6) Ελίνα, περιοχή Άγιος Ελευθέριος, δουλεύει με δίκη της πελατεία πλέον, ξανθιά κοντό μαλλί και μεγάλο στήθος 5αρι, ηλικία πρέπει να είναι στα 50
Φραπές 30, σεξ 40, μασάζ χάδι με λίγο πασπάλισμα λαδιού, δεν ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες
7) Μελίνα, περιοχή μετρό αργυρούπολης, 55 ετών, ξανθιά αδύνατη με ωραία φωνή αλλά τα σημάδια του χρόνου ειναι αποτυπωμένα στο κορμί της, μασάζ χάδι και φραπές από 50 αλλά πέφτει και 40, ούτε αυτή ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες
8) Χρυσαυγή Μανωλάκη- γνωστή και ως Δρακουμέλ, περιοχή Μαρούσι με «γλυκιά ηχοθεραπευτική μελωδία και μασάζ 3 τεχνικών» προσφέρει μασάζ πολύ απαλό, ηλικία 50-55, μεγάλο στήθος, αεροπιπα και φραπές, τιμή 50€, έχει και δικό της site για φωτογραφίες και επικοινωνία
Τωρα σίγουρα λείπουν αρκετές αλλά αυτές είναι όσες θυμάμαι απτις κοντινές κοντινές επισκέψεις, τυχόν προσθήκες και ενημέρωσης προγραμμάτων πάντα δεκτές!!
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 201
Τρόπος επικοινωνίας με Αφροδίτη (Νο 9) ; Αν δεν υπάρχει link και έχεις τηλ. μπορείς να το στείλεις με π.μ σε παρακαλώ;Μύστες, φτιάχνω μια πρόχειρη λίστα με εμπειρία ανά «θεραπεύτρια» για να κατευθύνουμε τους νέους και να ενημερωθούμε για τυχόν νέες προσθήκες.
Σίγουρα η κάθε μια έχει το κοινό της, αυτές είναι καθαρά δικές μου εμπειριες- γνώμη και έχει ως στόχο την ενημέρωση των υπολοίπωνφιλε μου,χωρις να εχω κατι μαζι σου,εχουν το κοινο τους και αυτες,αλλα ανεφερες ολα τα ναυαγια απο καθε αποψη.ουτε να με πληρωναν.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αν κρινω απο την εκτιμηση της ηλικιας του δρακουμελ,το ιδιο σωστες ειναι και οι αλλες εκτιμησεις ηλικιας?Μύστες, φτιάχνω μια πρόχειρη λίστα με εμπειρία ανά «θεραπεύτρια» για να κατευθύνουμε τους νέους και να ενημερωθούμε για τυχόν νέες προσθήκες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις