jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Τι έχουμε εδω ???Σαββατο επίσκεψη στη Νατάσα, Περιστέρι εναλλακτικές θεραπείες.
Μασάζ ωραίο αισθησιακό με κόστος οικονομικό.
Τι έχουμε εδω ???Σαββατο επίσκεψη στη Νατάσα, Περιστέρι εναλλακτικές θεραπείες.
Εγω 2 φορες που εχω επισκεφθει τη κοπελα και τις 2 φορες αυατηρα μασαζ χωρις καποιο περιεργο περασμα. Θες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος;Σαββατο επίσκεψη στη Νατάσα, Περιστέρι εναλλακτικές θεραπείες.
Τυπε το μασάζ ήταν καλό;Εγω 2 φορες που εχω επισκεφθει τη κοπελα και τις 2 φορες αυατηρα μασαζ χωρις καποιο περιεργο περασμα. Θες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος;
Το μασαζ πολυ τιμιο αν θυμαμαι καλα εκανε 50 ευρω η 1,5 η το 2ωρο δε θυμαμαι εχω καιρο να παω.Τυπε το μασάζ ήταν καλό;
Κοστος-διαρκεια;
Μαλλον αυτο εννοει ο φιλος αλλα δε οταν πετας απλα αισθησιακο τοτε αφηνει υποσχεσεις που στην ουσια δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτηταΑισθησιακό λέει ο συνάδελφος επειδή σου τρίβει την κοιλιά 3 λεπτά αλλά δεν βγαίνει το τζίνι..
Συγνώμη που σε ζαλίζω, σε σχέση με το μασαζ της Ιουλίας;Το μασαζ πολυ τιμιο αν θυμαμαι καλα εκανε 50 ευρω η 1,5 η το 2ωρο δε θυμαμαι εχω καιρο να παω.
Έχουμε κάποιο τηλ για νατασα, δε θέλω από φβ λόγω συζύγουΣαββατο επίσκεψη στη Νατάσα, Περιστέρι εναλλακτικές θεραπείες.
Για εμενα σχεση τιμης μασαζ ειναι απο τα καλυτερα! (Καλυτερο απο ιουλια εννοειται) ξαναλεω ομως μονο μασαζΣυγνώμη που σε ζαλίζω, σε σχέση με το μασαζ της Ιουλίας;
(Βγάζουμε εκτός τον φραπέ)
μου έχει πει οτι εχει αλλα βαζει μεσα μονο τους πολυ τακτικους και γνωστους πελάτες τηςΠοια η Χρυσαυγή?????.....νομίζω μόνο ξενοδοχείο κέντρο
οχι απλα μαλλον επειδη ακριβυνε το κοστος ζωήςΤο πήγε 35 η Ιουλία????
Βελτίωσε τις υπηρεσίες της και ανέβασε τιμή???
Φιλαράκι μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Η Νατάσα όντως κάνει πολυ καλό μασαζ αλλα σε έχει με σώβρακο ή με πετσέτα... ουτε καν αφήνει υποψία για το οτιδήποτε αισθησιακό. Ούτε οταν δουλευε στο velvet δεν τα εκανε.. ποσο μαλλον στο σπίτι της που έχει και το γκόμενο μέσαΣαββατο επίσκεψη στη Νατάσα, Περιστέρι εναλλακτικές θεραπείες.
Ευχαριστώ για την απάντηση..Για εμενα σχεση τιμης μασαζ ειναι απο τα καλυτερα! (Καλυτερο απο ιουλια εννοειται) ξαναλεω ομως μονο μασαζ
επιβεβαιωνω για αλλη μια φορα μονο μασαζ κ τπτ αλλοΕγω 2 φορες που εχω επισκεφθει τη κοπελα και τις 2 φορες αυατηρα μασαζ χωρις καποιο περιεργο περασμα. Θες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος;
Καμία σχέση φίλε!!!!! Μια χαρά γυναίκα είναιΣυναγωνιστές μια ερώτηση, ξέρεις κανεις μια helenhairstayling από περιστέρι που έχει αγγελία χε στα 60€ αν τραβελοφερνει;
Στο τηλέφωνο μου ακούστηκε για Κώστας παρά για Ελένη.
Οποίος θέλει πληροφορίες είτε εδώ είτε dm
Έχει κάποιος link?Καμία σχέση φίλε!!!!! Μια χαρά γυναίκα είναι
Έχει κάπου αγγελία είπε ένας φίλος. Θα ψάξω να την βρω και θα ενημερώσωΈχει κάποιος link?
Υπάρχει υπόνοια πως παίζει κάτι διαφορετικό; όσο την έψαξα, απλά κομμώτρια κατ'οικον βρήκα πως είναι. Όποιος έχει κάποια πληροφορία είτε εδώ είτε pm μήπως κάνω κάνα κασκαντέριλικι.Καμία σχέση φίλε!!!!! Μια χαρά γυναίκα είναι
Καμία σχέση φίλε!!!!! Μια χαρά γυναίκα είναι
Έχει και στη χε αγγελία περιοχή περιστέρι στα 60€ Για μασάζΥπάρχει υπόνοια πως παίζει κάτι διαφορετικό; όσο την έψαξα, απλά κομμώτρια κατ'οικον βρήκα πως είναι. Όποιος έχει κάποια πληροφορία είτε εδώ είτε pm μήπως κάνω κάνα κασκαντέριλικι.
μπορείς να στείλεις την αγγελία φίλε? έστω σε pm?Έχει και στη χε αγγελία περιοχή περιστέρι στα 60€ Για μασάζ
Φίλος και εγώ το ίδιο αν υπάρχει να το δούμεΝουμερο 6 Ελινα έχει κάποιος εμπειρία; τηλέφωνο; να κάνω κασκαντεριλικι
μπορείς να στείλεις την αγγελία φίλε? έστω σε pm?