Γίνονται αυτά στο μπου;οχι οχι... απεναντιας.. ήταν πολύ νορμαλ. η συνομιλία.. ευγενική και σου τα εξηγεί όλα...
Ο λόγος που εγραψα το παραπάνω είναι γιατί όταν ρωτάω κάτι κανείς "δεν ξέρει να απαντήσει" αλλα όταν μαθαίνω κάτι , τότε όλοι με ζαλίζουν στα pm για να μάθουν
Εγω ενα γαμωτηλέφωνο αυτης 40άρας στη Νίκαια που κάνει μασαζ ζήτησα, απο μέλη που την έχουν ήδη επισκεφτεί και μου το παίζουν κινέζοι.. "δεν ξέρω", "δεν θυμάμαι", "το έσβησα καταλάθος" κλπκλπ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.559
- Πόντοι
- 2.256
δεν ξερω αν ειναι θέμα αίσθησης χρόνου ή απλή αδιαφορία. Όσες φορές μου το έχει κάνει , της το ακυρώνω και φεύγω. Γλύτωσα λεφτά. Εκείνη αντίθετα έχασε λεφτα. Αλλά δεν είναι οικονομικό το θέμα.. Είναι ψυχολογικό..Αν δεν είχε θέμα με την αίσθηση του χρόνου,θα είχε περισσότερη δουλειά παρα τον παγωμένο φραπε,γιατί το μασάζ της είναι καλό..
Βρίσκεις επιτέλους λίγο ελεύθερο χρόνο, λες θα πάω να χαλαρώσω, να απολαύσω, να περάσω καλά και στο γαμάει η ξινομούρα.
Γενικα είναι στον κόσμο της..δεν ξερω αν ειναι θέμα αίσθησης χρόνου ή απλή αδιαφορία. Όσες φορές μου το έχει κάνει , της το ακυρώνω και φεύγω. Γλύτωσα λεφτά. Εκείνη αντίθετα έχασε λεφτα. Αλλά δεν είναι οικονομικό το θέμα.. Είναι ψυχολογικό..
Βρίσκεις επιτέλους λίγο ελεύθερο χρόνο, λες θα πάω να χαλαρώσω, να απολαύσω, να περάσω καλά και στο γαμάει η ξινομούρα.
Κάπως έτσι σταμάτησα να πηγαίνω κ γω μετά από 1-2 άκυρα..
Γιατί όπως έγραψες,
πάς να χαλαρώσεις..
Δεν πας να ξενερώσεις..
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
ή ξινομούνα ??δεν ξερω αν ειναι θέμα αίσθησης χρόνου ή απλή αδιαφορία. Όσες φορές μου το έχει κάνει , της το ακυρώνω και φεύγω. Γλύτωσα λεφτά. Εκείνη αντίθετα έχασε λεφτα. Αλλά δεν είναι οικονομικό το θέμα.. Είναι ψυχολογικό..
Φιλε Περαματιωτη αν η κοπελα απο τη Νικαια βαλει αγγελια στην χε θα σε ειδοποιησω.Αληθεια δεν κρατησα τηλεφωνο γιατι δεν αξιζε.Παντως πολλα μελη του bou εκτιμουν τις πληροφοριες που δινεις ειτε δημοσια ειτε σε πμ.οχι οχι... απεναντιας.. ήταν πολύ νορμαλ. η συνομιλία.. ευγενική και σου τα εξηγεί όλα...
Ο λόγος που εγραψα το παραπάνω είναι γιατί όταν ρωτάω κάτι, κανείς "δεν ξέρει να απαντήσει". Αλλά όταν μαθαίνω κάτι , τότε όλοι με ζαλίζουν στα pm για να μάθουν
Εγω ενα γαμωτηλέφωνο αυτης της 40άρας στη Νίκαια (με το σκυλάκι στο υπόγειο) που κάνει μασαζ ζήτησα, απο μέλη που την έχουν ήδη επισκεφτεί και μου το παίζουν κινέζοι.. "Δεν ξέρω", "δεν θυμάμαι", "το έσβησα καταλάθος" κλπκλπ
Ενώ παράλληλα οι ίδιοι ,περιστασιακά μου στέλνουν pm και με ρωτάνε αν έχω κάτι καλό να τους προτείνω
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Το πιο φτηνο φραπαρισμα ειναι απο 30€; Αν ναι τι εχετε να προτεινετε; Θελω μεγαλη κυρια 40-50 με μεγαλο στηθος, ιδανικα ξανθουλα.
εχει κανει τον κυκλο της και απλά ολοί οι υπόλοιποι που θα πάμε καναδύο φορές δεν την ενδιαφέρουμε.........ο νοών νοήτοδεν ξερω αν ειναι θέμα αίσθησης χρόνου ή απλή αδιαφορία. Όσες φορές μου το έχει κάνει , της το ακυρώνω και φεύγω. Γλύτωσα λεφτά. Εκείνη αντίθετα έχασε λεφτα. Αλλά δεν είναι οικονομικό το θέμα.. Είναι ψυχολογικό..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.559
- Πόντοι
- 2.256
Κάνω παράθεση σε δικό μου μήνυμα σχετικά με τα παραπάνω σχόλια που έγραψα ,θέλοντας να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη @nick77r @Akatergastos Outlaw @Busyman @Νεαρχος Κουκης για τις πληροφορίες που μου έστειλαν σςε προσωπικό μήνυμαοχι οχι... απεναντιας.. ήταν πολύ νορμαλ. η συνομιλία.. ευγενική και σου τα εξηγεί όλα...
Ο λόγος που εγραψα το παραπάνω είναι γιατί όταν ρωτάω κάτι, κανείς "δεν ξέρει να απαντήσει". Αλλά όταν μαθαίνω κάτι , τότε όλοι με ζαλίζουν στα pm για να μάθουν
Εγω ενα γαμωτηλέφωνο αυτης της 40άρας στη Νίκαια (με το σκυλάκι στο υπόγειο) που κάνει μασαζ ζήτησα, απο μέλη που την έχουν ήδη επισκεφτεί και μου το παίζουν κινέζοι.. "Δεν ξέρω", "δεν θυμάμαι", "το έσβησα καταλάθος" κλπκλπ
Ενώ παράλληλα οι ίδιοι ,περιστασιακά μου στέλνουν pm και με ρωτάνε αν έχω κάτι καλό να τους προτείνω
papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Φίλε Περαματιώτη θυμάμαι παλιότερα (στην προ κορονοϊού εποχή) είχε αναφερθεί κάποια που έκανε μαλλιά, νύχια και συμπλήρωνε το εισόδημα της με μασαζοβίζιτες σε ξενοδοχεία και σπίτια. Ηλικία γύρω στα 30 (τότε). Έφτανε μέχρι φραπέ και πίπα η συγκεκριμένη, όχι μπριζόλα. Τιμή, εμφάνιση και περιοχές που πήγαινε δεν θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήταν Ελληνίδα και λίγο τσαούσα και τα ¨γαλλικά¨ τα είχε εύκολα...οχι οχι... απεναντιας.. ήταν πολύ νορμαλ. η συνομιλία.. ευγενική και σου τα εξηγεί όλα...
Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση πιο πίσω κι εδώ και σε άλλα νήματα για μασάζ αλλά δε βρήκα τις αναφορές που είχαν γίνει τότε. Ίσως κάποιος φίλος να θυμάται περισσότερα.
Να μην σε πάρω στο λαιμό μου αν έχεις αποφασίσει να τη δοκιμάσεις, δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα ή κάποια άλλη...
Παιδες ξερεις κανεις τιποτα για μια Ειρηνη απο Π. Φαληρο που κανει φρουτοθεραπεια, φυτοθεραπει και λοιπα κυπευτικα;
Ειπα να κανω σημερα μια καταδρομικη αλλα προεκειψε κστι και το ακυρωσα...
Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ - Love List
Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ φυσικοθεραπείας. Επίσης μασάζ σωματοθεραπείας, φρουτοθεραπείας, φυτοθεραπείας, ρεφλεξολογία, μυοχαλαρωτικό για πλήρη ξεκούραση, χαλάρωση και ευεξία. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6944941771
www.lovelist.com.gr
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.559
- Πόντοι
- 2.256
καλύτερα... εχουν πάει άλλα μέλη.. οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και οι εντυπώσεις δεν είναι οι καλύτερες... αν ψάξεις πολλές....πολλές σελίδες παραπίσω θα βρεις κριτική που έγραψε συναγωνιστήςΠαιδες ξερεις κανεις τιποτα για μια Ειρηνη απο Π. Φαληρο που κανει φρουτοθεραπεια, φυτοθεραπει και λοιπα κυπευτικα;
Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ - Love List
Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ φυσικοθεραπείας. Επίσης μασάζ σωματοθεραπείας, φρουτοθεραπείας, φυτοθεραπείας, ρεφλεξολογία, μυοχαλαρωτικό για πλήρη ξεκούραση, χαλάρωση και ευεξία. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6944941771www.lovelist.com.gr
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
καλύτερα... εχουν πάει άλλα μέλη.. οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και οι εντυπώσεις δεν είναι οι καλύτερες... αν ψάξεις πολλές....πολλές σελίδες παραπίσω θα βρεις κριτική που έγραψε συναγωνιστής
καλύτερα... εχουν πάει άλλα μέλη.. οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και οι εντυπώσεις δεν είναι οι καλύτερες... αν ψάξεις πολλές....πολλές σελίδες παραπίσω θα βρεις κριτική που έγραψε συναγωνιστής
Πρόσφατη επίσκεψη στην Ειρήνη στο παλαιό Φάληρο. Σημείο πολύ κεντρικο με δύσκολο παρκάρισμα. Μια μέρα πριν κλείσιμο ραντεβού. Φτάνοντας στο σπίτι μου λέει παρε τηλ όταν είσαι από κάτω. Καλώ το σηκώνει αλλη το τηλέφωνο μου λέει ποιος είσαι κτλ,
Της λέω ειχα ραντεβού τώρα, τελικά το παιρνει η ειρηνη το τηλ και μου λέει κανε μια βόλτα κι έλα σε κάνα μισάωρο. Το είχε ξεχάσει το ραντεβού. Λεω οκ συμβαίνουν αυτά. Πάω στην είσοδο μετά από μισή ώρα, ξανακαλω , κατεβαίνει η "θεια" της και με παίρνει. Κουβεντούλα για να με γνωρισει, πάμε στο κουζίνακι. Έρχεται η Ειρήνη μια θα την έλεγα 55 χρόνων, μου είπε 43. Ψιλοαδυνατη, πλάδαρη, φατσουλα συμπαθητική, ευγενική. Με βάζει στο δωματιο, μου δίνει πετσέτα πλυμενη, παντόφλες μιας χρήσης. Γυρναω ζητάει λεφτα μπροστά, 60€. Ξαπλώνω στο μασαζοκρεβατο, της λέω 2 πιστολιες. Λεει οκ , αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως θα είναι μάπα το καρπούζι. Εντωμεταξύ είχε φέρει και 2 3 λεμόνια κομμένα σε ζεστό λάδι μέσα σε ένα.μπολ. Μου παιζει μια ατεχνη μαλακια αφού με.χαιδεψε λιγάκι, έχυσα μισοκαυλωμενος. Της έλεγα παράλληλα βάλτον λίγο στο στόμα σου, βγάλε τπτ να σε δω. Μου λέει μετά μετά.. λέω μη πεις τπτ γιατί εσύ θα ξενέρωσεις. 3Γυρναω ανάποδα, μου έκανε ατεχνο χαιδεμα για κάνα 20λεπτο, μιλαγε ασταμάτητα. Έκλεισα τα μάτια επίτηδες μπας και σταματήσει. Με γυρνάει παλι, λιγο αερόπιπα, έμεινε με το βράκι. Στήθος πεσμένο. Τελειώνω, σηκώνομαι να κάνω ντουζ να φύγουν τα λεμόνια. Μεσα σε όλα εκτίμησα πως μου ζήτησε συγνώμη που ξέχασε το ραντεβού και μιλαγε γλυκα καθολη τη συνεδρια. Χρόνος συνολικός αφού ξάπλωσα στο μασαζοκρεβατο 37 λεπτά. Δεν θα ξαναπήγαινα. Έχω να πω γενικότερα πως οκ, είναι δύσκολη περίοδος αλλα όταν τις θεοποιουμε τέτοια συμπεριφορά έχουν και υπηρεσίες. Μη χαλάτε την πιάτσα, ευχαριστώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια κριτική παλιά μου. Μην πας :-)
Παιδιά εγώ πήγα 3η φορά στην Ιουλία πριν δέκα μέρες και έδωσα 30. Δεν ξέρω αν ισχύει το 35. Αυτό με την ώρα ισχύει γιατί και τις 3 φορές που εχω πάει δεν έχω μπει ποτέ στην ώρα μου. Το θέμα είναι ότι είναι σχετικά φθηνό και καλό μασάζ. Ο φραπές κρύος εννοείται. Δεν ξέρω αν αφήνει παραπάνω από χουφτωματα κλπ αν είσαι τακτικός πελάτης
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 7.185
μόνο λαδολέμονο βάζει; ρίγανη δεν έχει;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια κριτική παλιά μου. Μην πας :-)
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
Όταν σε φουρνιζει παίζει όλα τα αρωματικά.μόνο λαδολέμονο βάζει; ρίγανη δεν έχει;
Αφήνει χούφτωμα;;Παιδιά εγώ πήγα 3η φορά στην Ιουλία πριν δέκα μέρες και έδωσα 30. Δεν ξέρω αν ισχύει το 35. Αυτό με την ώρα ισχύει γιατί και τις 3 φορές που εχω πάει δεν έχω μπει ποτέ στην ώρα μου. Το θέμα είναι ότι είναι σχετικά φθηνό και καλό μασάζ. Ο φραπές κρύος εννοείται. Δεν ξέρω αν αφήνει παραπάνω από χουφτωματα κλπ αν είσαι τακτικός πελάτης
Τελευταία φορά που είχα πάει με το ζόρι με αφηνε να τη κοιτάω
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
ΔΕΝ αφήνει χουφτωματα η Ιουλία κι αν καταλάβει πως πας να απλωθείς, λέει ένα, διακριτικά παρακαλώ και σου κόβει τη φορά, η Ιουλία είναι μόνο για μασάζ (καλό μασάζ) και εκτόνωση ίσα να φύγουν τα χοντρά, τα χρήματα που παίρνει όμως, σε καμία περίπτωση δεν λες πως πήγαν χαμένα, αν ποτέ διορθώσει και το θέμα της ώρας θα είναι σούπερ γι'αυτό που προσφέρει.Αφήνει χούφτωμα;;
Τελευταία φορά που είχα πάει με το ζόρι με αφηνε να τη κοιτάω
Κάνει μασάζ κατ οικον έχω πάρει μια φορά γυναίκα γύρω στα 47-50 ατσάλι στο μασάζ δεν το έχει πολύ μπλα μπλα στα 60 φουλ αλλά δε λέει κάτι ούτε σώμα ούτε συμμετοχήΥπάρχει υπόνοια πως παίζει κάτι διαφορετικό; όσο την έψαξα, απλά κομμώτρια κατ'οικον βρήκα πως είναι. Όποιος έχει κάποια πληροφορία είτε εδώ είτε pm μήπως κάνω κάνα κασκαντέριλικι.
Άσε δεν έχει σχέση με τη φωτογραφία της έχει από το λύκειο γύρω στα 47-50 σώμα καμία σχέσηποιος θα κάνει το κασκαντεριλίκι να μας ενημερώσει, απο τις φωτογραφίες που βρηκα στο ινερνετ φαίνεται προστυχοφατσα και με καλό σώμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις