Σαν εμφάνιση πάντως; Δρακουμελ όπως λενε οι περισσότεροι;
εγώ θα την έλεγα ότι μοιάζει με την δίδυμη αδερφή της Φιλιώς Πυργάκη ..
παθών κ 'γώ πριν κάνα χρόνο, ήξερα ότι θα φάω φόλα αλλά τόσα χρόνια έχουμε ξοδέψει άπειρα φράγκα στις καταδρομικές, αποφάσισα τότε να κάψω ένα 50άρι κ ταυτόχρονα να λιώσω και στο γέλιο (ήμουν υποψιασμένος ..) κ άμα πετύχει κ το ξεφόρτωμα τότε πάλι καλά ..Δεν είχα απαιτήσεις για παραπάνω.. Να είμαι ειλικρινής, είδα ότι είχαμε κ μια κοινή φίλη στο FB κ "παρασύρθηκα" πιο εύκολα
μου ζάλισε τα μεζέα στο messenger, τελικά έσκασε με ένα αυτοκίνητο (μάλλον σιελ ciquencento) κ ήρθε με την πραμάτεια της. Πολύ κουβέντα, πήγε να το παίξει επιστήμονας, της έκοψα το βήχα από την αρχή, έλιωσα στο γέλιο όταν έβγαλε το κασετοφωνάκι κ άρχισε τις απαγγελίες ..
Κάτι για γοργόνες, κάτι για παραλίες και πράσινα άλογα, με γέμισε λάδια παντού (3 ντουζ ήθελα μετά να ξεπλυθω..), τα παίρνω στο κρανίο κ γυρνάω ανάσκελα με το καυλί στο χέρι κ της σπρώχνω το κεφάλι κ της το δίνω στο στόμα
ξαφνιάζετε η Φιλιώ (σορυ η Χριστίνα), 1.60 η θείτσα, 1.90+ εγώ, άνιση η μάχη εξαρχής, της κρατάω το κεφάλι ώστε να είναι μπουκωμένη κ να μην ψέλνει .. πάει να αντιδράσει χωρίς επιτυχία, λιώνω στο γέλιο, τελικά της λέω γδύσου να τελειώνουμε αφού θα τον φας που θα τον φας, μην το καθυστερούμε ..
Προσπάθησε να τραβηχτεί, για να αποφύγει την ολοκληρωτική διείσδυση (δεν βγάζει το στρινγκ, απλά το τραβάει), ξαναλέω άνιση η μάχη, προσπάθησε κ με έκοβε συνέχεια, τελικά της τα έδωσα στις βυζάρες της γιατί την λυπήθηκα..
Στο τέλο με ρώτησε κ πως μου φάνηκε το μασάζ της.. θεωρεί ότι αυτό που κάνει είναι μοναδικά .. Δεν της απάντησα ποτέ.. Στο τέλος μου άφησε κ μια κάρτα της η θεοπάλαβη λέγοντας μου ότι θα χαρεί να με ξαναδεί.. Πρέπει να χάλασε κ ένα πακέτο υγραμαντηλακια στην 1h10min που κράτησε η συνεδρια
Υ.Σ. ξέχασα να την διαγράψω στο FB .. όλο το καλοκαίρι έλιωσα στα γέλια με τα stories που ανέβαζε..