giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Κ σε μένα παρακαλώ..)Έχουμε τηλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θ στο στείλω εγω
Κ σε μένα παρακαλώ..)Έχουμε τηλ
Θ στο στείλω εγω
Παιδιά εγω δεν εχω τηλέφωνο μετά απο αποτυχίες τα σβήνωΚ σε μένα παρακαλώ..)
Καλά κάνεις..ο Sakis έγραψε καλά λόγια κι είπα να κάνω μια διερεύνησηΠαιδιά εγω δεν εχω τηλέφωνο μετά απο αποτυχίες τα σβήνω
Ειναι μικρη σε ηλικια φιλε ?Υπάρχει μια με δικό της χώρο στην Πεύκη μια Αννα
Αυτη ξεκίνησε με μασαζ και σεξ μετα αλλα τωρα μου λεει το εχει αλλάξει και κανει μονο σεξ .
Ζητούσε καπου 60€ αλλα δέχεται και παζάρια .
Αλλα απο υπηρεσίες είναι γενικα μια φορα και δρομο .
Δεν ειναι πολυ ζεστή .
Κοίτα δεν την λες μικρή αλλα ουτε μεγαλη .Ειναι μικρη σε ηλικια φιλε ?
Ειναι ψιλομεγαλη, για τα δικα μου παντα γουστα!Κοίτα δεν την λες μικρή αλλα ουτε μεγαλη .
Στέκεται. Καλα ειναι περίπου στα 47-50
Βεβαίως και σεξΚΝΕι σεξ αυτή εμένα μόνο πίπα μου έκανε
Έχεις το τηλέφωνο;Βεβαίως και σεξ
Για ποια λες ρε φίλε για τη ναταλια από γκυφαδαΒεβαίως και σεξ
Έχεις το τηλέφωνο;
ΝαιΓια ποια λες ρε φίλε για τη ναταλια από γκυφαδα
Εχει καμια αγγελία η αθηνα να δούμε καμια φωτο ;
μηπως εχει η φίλης της η Ρωσίδα καμια αγγελία ;
μιλάμε για μια Έφη , που είχε χώρο στην Χαροκόπου , μετά στη Δημοσθένους , Καλλιθέα , ξανθιά , μικρόσωμη ?Μακάρι να δούλευε ακόμα φίλε πήγε εξωτερικό
Αυτη αξίζει υπάρχει καμία κριτική.Ελα μαναρι μου ..Αθηνα 47 χρονων δεχεται ραντεβου στον χωρο της κεντρο ... - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Από αγγελία στην Χ.ε.Εχασα το τηλέφωνο της το έχω ζητήσει από φίλο για να δούμε θα στείλει;Από αγγελία την βρήκες;Υπάρχει καπου λινκ;
Μακριά είναι.. ακόμη να ξεχιονισει εκεί ?Υπάρχει μια με δικό της χώρο στην Πεύκη μια Αννα
Αυτη ξεκίνησε με μασαζ και σεξ μετα αλλα τωρα μου λεει το εχει αλλάξει και κανει μονο σεξ .
Ζητούσε καπου 60€ αλλα δέχεται και παζάρια .
Αλλα απο υπηρεσίες είναι γενικα μια φορα και δρομο .
Δεν ειναι πολυ ζεστή .
Τιτανομαχία!!Αυτη αξίζει υπάρχει καμία κριτική.
Έχεις τηλέφωνο , όχι αυτή που λέω εγ.ω έρχονταν Κατοικον αλαλ πλέον σταμάτησε έχει φύγει Για εξωτερικό πλέον γιατί τη τσάκωσε ο γιος τηςμιλάμε για μια Έφη , που είχε χώρο στην Χαροκόπου , μετά στη Δημοσθένους , Καλλιθέα , ξανθιά , μικρόσωμη ?
Εμένα φίλε πίπα μου πήρε ξαι της έπαιζε το μουνι με δαχτυλο και έβγαλε από πάνω το στηθόδεσμο μόλις πήγα να τη πάρω μου λέει ξέχασε το και μετά έστελνα μήνυμα τα άλλη φορά και δεν με δέχονταν πλέον έχει αλλάξει τηλέφωνο
Μια κα Έφη που ηξερα στην Καλλιθέα , εφυγε στη Γερμανία για δουλειά..την εχω χάσειΈχεις τηλέφωνο , όχι αυτή που λέω εγ.ω έρχονταν Κατοικον αλαλ πλέον σταμάτησε έχει φύγει Για εξωτερικό πλέον γιατί τη τσάκωσε ο γιος της
φιλε μου μονο που την σκεπτομαι τι γαμησι καναμε θολωνω.και προσπαθω να βρω τηλεφωνο της αλλα τιποτα.παιρνω ολα τα τηλεφωνα απο χ.ε.αλλα ακομη τιποταΕμένα φίλε πίπα μου πήρε ξαι της έπαιζε το μουνι με δαχτυλο και έβγαλε από πάνω το στηθόδεσμο μόλις πήγα να τη πάρω μου λέει ξέχασε το και μετά έστελνα μήνυμα τα άλλη φορά και δεν με δέχονταν πλέον έχει αλλάξει τηλέφωνο
αν το βρω το στελνωΕμένα φίλε πίπα μου πήρε ξαι της έπαιζε το μουνι με δαχτυλο και έβγαλε από πάνω το στηθόδεσμο μόλις πήγα να τη πάρω μου λέει ξέχασε το και μετά έστελνα μήνυμα τα άλλη φορά και δεν με δέχονταν πλέον έχει αλλάξει τηλέφωνο