Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Εχει καμια αγγελία η αθηνα να δούμε καμια φωτο ;
μηπως εχει η φίλης της η Ρωσίδα καμια αγγελία ;

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Καλημερα, γνωρίζει κανεις κατι για μια Ναταλία στη Γλυφαδα; Μασέζ σε δικο της χωρο κανει. Δεν γνωριζω κατι αλλο εγω.

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
καλημερα γνωριζει καποιος για την ειρηνη στο κολωνακι?καθαρος χωρος? καλες υπηρεσιες?

Zuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2021
Like
121
Πόντοι
0
καλημερα γνωριζει καποιος για την ειρηνη στο κολωνακι?καθαρος χωρος? καλες υπηρεσιες?
Η δημοσίευση στο thread ''Τάντρα μασάζ στην Αθήνα'' ίσως απαντάει στις ερωτήσεις. Χώρος εξαιρετικός, υπηρεσίες (γιά όσους ψάχνουν τους ταντρισμούς) άξιες λόγου. https://www.bourdela.com/forum/threads/tantra-masaz-stin-athina.323000/post-10506216

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Πλάκα πλάκα αυτή είναι γνωστή στους παλιούς με το κασετοφωνάκι .. χαχαχα δεν έχω πάρει, είχα πάρει κάτι αντίστοιχο την περίφημη κα Έφη (ώρες ώρες απορώ με τον εαυτό μου ??)!!
Το περίεργο είναι ότι είχα περάσει και καλά .. από την καλτιλα μάλλον, αα ρε τα νιάτα τι κάνουν)
Τα στραγγιζε κ εφη !!

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Φιλε έχεις απόλυτο δίκιο και εμένα τα ίδια έκανε αλλα ακου εγω τις τραβηξα δυο μανίκια γιατί με ειχε φτάσε στο αμήν και μετα τις εδωσα ενα 50€ και δρόμο . Βέβαια αρχισε την μουρμούρα κλπ κλπ και εφτγα να καταλάβεις πρώτος απο το δωμάτιο. Όσο για τα φορέματα και το πόδι πολυ σωστά τα λες .
Έχουμε τηλε και όνομα

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
Δεν προχωράει παρα κάτω μόνο μασαζ .
Ειχα δοκιμάσει μια φορα εδώ Αθήνα σε ενα διαμέρισμα που ειχε .
Ήμουν χωρίς το εσώρουχο εκανε κάποιες κινήσεις αλλα δεν μετα ζητησε έξτρα χρήματα δεν θυμάμαι πόσα κάπου 50€ να μου τραβήξει μλκ αλλα ηταν πολλά . Εντάξει κατα τα αλλα την πηδαγα ανετα αν το έδινε .
Για Βασιλικη Καουμα πριν 3 χρονια πηγα παγκρατι σε ενα διαμερισμα φιλης της.Μασαζ σχετικα καλο εχω κανει και καλυτερο συζητησημη δεν βιαζοταν αλλα οταν ειπα για φραπεδακι ζητησε 30 ευρω επι πλεον.Μασαζ 50 ευρω.Εξτρα 30 και της ειπα δεν τραβαω μια μαλακια και να βγαλω τα λεφτα απο την μια τσεπη και να τα βαλω στην αλλη?Γελασε και μειναμε εκει .Εφυγα και αυτο ηταν.Δεν υπηρξε συνεχεια.

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
Καλημερα, γνωρίζει κανεις κατι για μια Ναταλία στη Γλυφαδα; Μασέζ σε δικο της χωρο κανει. Δεν γνωριζω κατι αλλο εγω.
Εχω χασει το τηλεφωνο της.Αν σου ειναι ευκολο μου το στελνεις?Ειχα παει 3 φορες πολυ καλη ευγενικη δεν βιαζεται πολυ καθαρητην περασα 10 χερια στο γλυψιμο απο παντου .Ηταν κι αλλες εποχες προ covid.Την εκανα οτι ηθελα λογω του ηταν μικροκαμωμενη. ομορφη.εκτος πρωκτικου ομως .Θα παω παλι αν μου στειλεις τηλεφωνο.Ευχαριστω.

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Εχω χασει το τηλεφωνο της.Αν σου ειναι ευκολο μου το στελνεις?Ειχα παει 3 φορες πολυ καλη ευγενικη δεν βιαζεται πολυ καθαρητην περασα 10 χερια στο γλυψιμο απο παντου .Ηταν κι αλλες εποχες προ covid.Την εκανα οτι ηθελα λογω του ηταν μικροκαμωμενη. ομορφη.εκτος πρωκτικου ομως .Θα παω παλι αν μου στειλεις τηλεφωνο.Ευχαριστω.
ΚΝΕι σεξ αυτή εμένα μόνο πίπα μου έκανε

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Τα στραγγιζε κ εφη !!
Έχουμε τηλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θ στο στείλω εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom