Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Rockbill

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
813
Πόντοι
81

Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Καθαρός χώρος,ωραίο μασάζ καλή και βαθιά πίπα τίμιο σεξ στο 50€ για μισή ώρα.θα κάνω μια επαναληπτική στο πρόγραμμα της μίας ώρας.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Καθαρός χώρος,ωραίο μασάζ καλή και βαθιά πίπα τίμιο σεξ στο 50€ για μισή ώρα.θα κάνω μια επαναληπτική στο πρόγραμμα της μίας ώρας.
Όταν κάνεις την επανάληψη γράψε να μας πεις τι έγινε,γιατί με ενδιαφέρει!!!

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
τι περιοχή είναι ο χώρος ?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815

αυτή δεν μοιάζει με την παλιά καραβάνα την Λευκωροσσιδα Έλενα, από Ηλιουπολεως 55 κ πιο παλιά από Σ108, το μαγαζί της Νάντιας κ ένα φεγγάρι Λυκόβρυση κ στο μαγαζί της Σολωμου στον 1ο όροφο (πως την λέγανε την σεριφισα, Λια ?) ;

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
υπαρχει καποια κοπελα στα βορεια προαστια με δικο της χωρο κατι σαν την στεφανια?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Είναι στην Δάφνη,πάνω στην Ηλιουπόλεως.προσεγμενος χώρος με μασαζοκρεβατο και jacuzzi μέσα στο δωμάτιο.
άρα είναι η ίδια που λέω, μήπως το νούμερο είναι το 55 ?

Είδες κ άλλες κοπέλες εκεί ή μόνη της δούλευε ?

Rockbill

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
813
Πόντοι
81
άρα είναι η ίδια που λέω, μήπως το νούμερο είναι το 55 ?

Είδες κ άλλες κοπέλες εκεί ή μόνη της δούλευε ?
Δεν θυμάμαι νούμερο,δεν είδα άλλες κοπέλες αλλά πιθανόν κάποια να ήταν στην κουζίνα ,έτσι κατάλαβα αλλά δεν την είδα ποτέ ούτε μου είπε για άλλη κοπέλα τίποτα

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Δεν θυμάμαι νούμερο,δεν είδα άλλες κοπέλες αλλά πιθανόν κάποια να ήταν στην κουζίνα ,έτσι κατάλαβα αλλά δεν την είδα ποτέ ούτε μου είπε για άλλη κοπέλα τίποτα
θα ερευνήσω κ θα επανερθω λίαν συντόμως

Trohalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Like
144
Πόντοι
0
υπαρχει καποια κοπελα στα βορεια προαστια με δικο της χωρο κατι σαν την στεφανια?
Είναι η Αλίκη στο Χολαργό. Άμα ψάξεις λίγο σε αυτό το thread θα βρεις και λεπτομέριες και κριτικές . Κάποια άλλη ανεξάρτητη δεν μου έρχεται τώρα..

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
αυτή δεν μοιάζει με την παλιά καραβάνα την Λευκωροσσιδα Έλενα, από Ηλιουπολεως 55 κ πιο παλιά από Σ108, το μαγαζί της Νάντιας κ ένα φεγγάρι Λυκόβρυση κ στο μαγαζί της Σολωμου στον 1ο όροφο (πως την λέγανε την σεριφισα, Λια ?) ;
ναι αυτη ειναι.δουλευε και τατοιου στη μεταμορφωση!

Alekosbaba

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
26
Πόντοι
0

Είναι η Ελένη που δούλευε Τατοϊου και μετά πήγε Ηλιουπόλεως μέχρι που έκλεισε ,πολύ τίμια επιλογή

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παιδιά τα φώτα σας αν γνωρίζετε... θυμάστε μια (νομίζω Χριστίνα δεν παίρνω όρκο...) μιλφ πετιτ κάπως με καλό βυζι καστανή που είχε μασαζακι κλπ κάπου σε μια κάθετη της Λιοσίων νομιζω θήρας;;; ... το χαρακτηριστικό της φάσης ήταν τα 2 σκυλιά της κάτι μικροκαμμωμενα κανις νομιζω ... αυτή πάλια λέει τα έδινε όλα και μπριζόλα αλλά το γύρισε στο μασάζ μόνο... είχα πάει παζι της στο σπίτι της αλλά έχω χάσει τα πάντα και δεν ξέρω πως να την ξαναβρώ....

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Παιδιά τα φώτα σας αν γνωρίζετε... θυμάστε μια (νομίζω Χριστίνα δεν παίρνω όρκο...) μιλφ πετιτ κάπως με καλό βυζι καστανή που είχε μασαζακι κλπ κάπου σε μια κάθετη της Λιοσίων νομιζω θήρας;;; ... το χαρακτηριστικό της φάσης ήταν τα 2 σκυλιά της κάτι μικροκαμμωμενα κανις νομιζω ... αυτή πάλια λέει τα έδινε όλα και μπριζόλα αλλά το γύρισε στο μασάζ μόνο... είχα πάει παζι της στο σπίτι της αλλά έχω χάσει τα πάντα και δεν ξέρω πως να την ξαναβρώ....
Δε λες τη ΛΙΤΣΑ

Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
128
Πόντοι
0
Την Μαγκυ λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom