Για ποια αναφερεσαι ?δουλεύει με ραντεβού μόνο έχω ακούσει
Τελευταία τροποποίηση:
Για ποια αναφερεσαι ?δουλεύει με ραντεβού μόνο έχω ακούσει
Καθαρός χώρος,ωραίο μασάζ καλή και βαθιά πίπα τίμιο σεξ στο 50€ για μισή ώρα.θα κάνω μια επαναληπτική στο πρόγραμμα της μίας ώρας.πενηντάρα με ορέξεις για διάφορα γούστα κ εμπειρίες. σε δικό μου διακριτικό χώρο σέ περιμένω ... ♥ Λένα Λευκορωσίδα αριστοκρατική πενηντάρα - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Όταν κάνεις την επανάληψη γράψε να μας πεις τι έγινε,γιατί με ενδιαφέρει!!!Καθαρός χώρος,ωραίο μασάζ καλή και βαθιά πίπα τίμιο σεξ στο 50€ για μισή ώρα.θα κάνω μια επαναληπτική στο πρόγραμμα της μίας ώρας.
τι περιοχή είναι ο χώρος ?Καθαρός χώρος,ωραίο μασάζ καλή και βαθιά πίπα τίμιο σεξ στο 50€ για μισή ώρα.θα κάνω μια επαναληπτική στο πρόγραμμα της μίας ώρας.
αυτή δεν μοιάζει με την παλιά καραβάνα την Λευκωροσσιδα Έλενα, από Ηλιουπολεως 55 κ πιο παλιά από Σ108, το μαγαζί της Νάντιας κ ένα φεγγάρι Λυκόβρυση κ στο μαγαζί της Σολωμου στον 1ο όροφο (πως την λέγανε την σεριφισα, Λια ?) ;πενηντάρα με ορέξεις για διάφορα γούστα κ εμπειρίες. σε δικό μου διακριτικό χώρο σέ περιμένω ... ♥ Λένα Λευκορωσίδα αριστοκρατική πενηντάρα - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Ακριβώς..Πλέον δίνει όσα της επιτρέπει η ηλικία της να δώσει. Το πνεύμα πρόθυμο η σάρκα αδύναμη...
Είναι στην Δάφνη,πάνω στην Ηλιουπόλεως.προσεγμενος χώρος με μασαζοκρεβατο και jacuzzi μέσα στο δωμάτιο.τι περιοχή είναι ο χώρος ?
άρα είναι η ίδια που λέω, μήπως το νούμερο είναι το 55 ?Είναι στην Δάφνη,πάνω στην Ηλιουπόλεως.προσεγμενος χώρος με μασαζοκρεβατο και jacuzzi μέσα στο δωμάτιο.
Δεν θυμάμαι νούμερο,δεν είδα άλλες κοπέλες αλλά πιθανόν κάποια να ήταν στην κουζίνα ,έτσι κατάλαβα αλλά δεν την είδα ποτέ ούτε μου είπε για άλλη κοπέλα τίποταάρα είναι η ίδια που λέω, μήπως το νούμερο είναι το 55 ?
Είδες κ άλλες κοπέλες εκεί ή μόνη της δούλευε ?
Χαχαχαχα σημείο αναφοράς η Στεφανία, σημείο αναφοράς !!!!υπαρχει καποια κοπελα στα βορεια προαστια με δικο της χωρο κατι σαν την στεφανια?
θα ερευνήσω κ θα επανερθω λίαν συντόμωςΔεν θυμάμαι νούμερο,δεν είδα άλλες κοπέλες αλλά πιθανόν κάποια να ήταν στην κουζίνα ,έτσι κατάλαβα αλλά δεν την είδα ποτέ ούτε μου είπε για άλλη κοπέλα τίποτα
Είναι η Αλίκη στο Χολαργό. Άμα ψάξεις λίγο σε αυτό το thread θα βρεις και λεπτομέριες και κριτικές . Κάποια άλλη ανεξάρτητη δεν μου έρχεται τώρα..υπαρχει καποια κοπελα στα βορεια προαστια με δικο της χωρο κατι σαν την στεφανια?
ναι αυτη ειναι.δουλευε και τατοιου στη μεταμορφωση!αυτή δεν μοιάζει με την παλιά καραβάνα την Λευκωροσσιδα Έλενα, από Ηλιουπολεως 55 κ πιο παλιά από Σ108, το μαγαζί της Νάντιας κ ένα φεγγάρι Λυκόβρυση κ στο μαγαζί της Σολωμου στον 1ο όροφο (πως την λέγανε την σεριφισα, Λια ?) ;
Είναι η Ελένη που δούλευε Τατοϊου και μετά πήγε Ηλιουπόλεως μέχρι που έκλεισε ,πολύ τίμια επιλογήπενηντάρα με ορέξεις για διάφορα γούστα κ εμπειρίες. σε δικό μου διακριτικό χώρο σέ περιμένω ... ♥ Λένα Λευκορωσίδα αριστοκρατική πενηντάρα - Love List
τώρα δουλεύει ανεξάρτητη?Είναι η Ελένη που δούλευε Τατοϊου και μετά πήγε Ηλιουπόλεως μέχρι που έκλεισε ,πολύ τίμια επιλογή
Δε λες τη ΛΙΤΣΑΠαιδιά τα φώτα σας αν γνωρίζετε... θυμάστε μια (νομίζω Χριστίνα δεν παίρνω όρκο...) μιλφ πετιτ κάπως με καλό βυζι καστανή που είχε μασαζακι κλπ κάπου σε μια κάθετη της Λιοσίων νομιζω θήρας;;; ... το χαρακτηριστικό της φάσης ήταν τα 2 σκυλιά της κάτι μικροκαμμωμενα κανις νομιζω ... αυτή πάλια λέει τα έδινε όλα και μπριζόλα αλλά το γύρισε στο μασάζ μόνο... είχα πάει παζι της στο σπίτι της αλλά έχω χάσει τα πάντα και δεν ξέρω πως να την ξαναβρώ....
Την Μαγκυ λες;Παιδιά τα φώτα σας αν γνωρίζετε... θυμάστε μια (νομίζω Χριστίνα δεν παίρνω όρκο...) μιλφ πετιτ κάπως με καλό βυζι καστανή που είχε μασαζακι κλπ κάπου σε μια κάθετη της Λιοσίων νομιζω θήρας;;; ... το χαρακτηριστικό της φάσης ήταν τα 2 σκυλιά της κάτι μικροκαμμωμενα κανις νομιζω ... αυτή πάλια λέει τα έδινε όλα και μπριζόλα αλλά το γύρισε στο μασάζ μόνο... είχα πάει παζι της στο σπίτι της αλλά έχω χάσει τα πάντα και δεν ξέρω πως να την ξαναβρώ....