takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.628
- Πόντοι
- 206
Για την ιδια μιλαμε, τσολι ολκης εγω ευτυχως τη καταλαβα, ανοιξα τη πορτα και εφυγα
Και καλά έκανες!
Για την ιδια μιλαμε, τσολι ολκης εγω ευτυχως τη καταλαβα, ανοιξα τη πορτα και εφυγα
Μην το λες, υπάρχει και μπόλικο παπατζιλίκι. 'Πες, πες το κοπέλι κάνει τη γριά και θέλει!'Πόσο κόσμο έχει σώζει αυτό το μπου! νταξ' υπάρχουν και μερικές στημένες κριτικές αλλά πρέπει νασαι μαλάκας να μην τις παίρνεις χαμπάρι.
στο δευκαλιωνος ειναι ; στον 5ο;Είναι όντως πιτσιρίκα, καλή σε εμφάνιση, αλλά δυστυχώς δεν αξίζει σε υπηρεσίες. Επιπλέον, πανάκριβη.
Είναι σε μια πολυκατοικία κοντά στη Παμακάριστο, ισόγειο αφού ανέβεις λίγα σκαλοπατάκια. Ο τιμοκατάλογος όπως αναφέρει ο συναγωνιστής. Πενήντα ευρώ για ανύπαρκτο μασάζ δλδ. Αλλά και στο φουλ είναι απαράδεκτη, υπηρεσίες χειρότερες από μπουρδέλο. Φιλιά δεν έχει, προσπάθησε να περάσει προφυλακτικό σε πεσμένο εργαλείο. Κάπου εκεί ξενέρωσα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω να φεύγω. Μου δίνει πίσω τα μισά, γιατί όπως είπε έξω έχει δύο μπράβους που πρέπει να τους πληρώσει. Κάπου εκεί ξεκίνησε η μανούρα και εν συνεχεία καταγγελίες από πλευρά μου.
στο δευκαλιωνος ειναι ; στον 5ο;
ωραιοςΣτην Σαμαρά σε υπερυψωμένο ισόγειο.
Συναγωνιστές καλησπέρα το τηλέφωνο της θείας Ελένης είναι αυτό που τελειώνει σε 0013?
εμεις που εχουμε το παλιο τηλ πως θα μαθουμε ποια το καινουργιο !εαν το εχει κανεις ας τω δωσει σας ευχαριστω
καλημέρα.Αν μπορεις στείλε μου και εμένα το τηλέφωνο.
όταν η Ελένη αλλάζει τηλέφωνο σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά για αυτό το λόγο αλλάζει τηλέφωνο και μέροςεμεις που εχουμε το παλιο τηλ πως θα μαθουμε ποια το καινουργιο !εαν το εχει κανεις ας τω δωσει σας ευχαριστω
όταν η Ελένη αλλάζει τηλέφωνο σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά για αυτό το λόγο αλλάζει τηλέφωνο και μέρος
η ομάδα του κλουζονουμερο αλλαξε οχι μερος κυριε Κλουζο
Από τις φωτογραφίες είναι ενδιαφέρον..Κανένας με εμπειρία;Ξερουμε τι παιζει εδω?
Δυο σελίδες πριν.........Είναι όντως πιτσιρίκα, καλή σε εμφάνιση, αλλά δυστυχώς δεν αξίζει σε υπηρεσίες. Επιπλέον, πανάκριβη.
Είναι σε μια πολυκατοικία κοντά στη Παμακάριστο, ισόγειο αφού ανέβεις λίγα σκαλοπατάκια. Ο τιμοκατάλογος όπως αναφέρει ο συναγωνιστής. Πενήντα ευρώ για ανύπαρκτο μασάζ δλδ. Αλλά και στο φουλ είναι απαράδεκτη, υπηρεσίες χειρότερες από μπουρδέλο. Φιλιά δεν έχει, προσπάθησε να περάσει προφυλακτικό σε πεσμένο εργαλείο. Κάπου εκεί ξενέρωσα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω να φεύγω. Μου δίνει πίσω τα μισά, γιατί όπως είπε έξω έχει δύο μπράβους που πρέπει να τους πληρώσει. Κάπου εκεί ξεκίνησε η μανούρα και εν συνεχεία καταγγελίες από πλευρά μου.