Μπορεί κάποιος που έχει πάει πρόδφατα με την Ελένη από Στουρνάρη να περιγράψει πως είναι από εμφάνιση; Δεν την έχω πάρει ποτέ αλλά λόγω θετικών σχολίων του παρελθόντος μου έχει μπει η ιδέα να δικομάσω.
Την δοκίμασα πριν αρκετούς μήνες στον χώρο της σε διπλό με μια άλλη κοπέλα που μου τη σύστησε. Εγώ προσωπικά δεν έχω το τηλ. της, αν και μου πρότεινε η άλλη κοπέλα να μου το δώσει για να την συναντήσω και σε ατομικό, αλλά δεν έδειξα ενδιαφέρον, οπότε ας μη μου το ζητάνε με μνμ όσοι παίκτες ενδιαφέρονται να την συναντήσουν. Ο λόγος είναι ότι για μια φορά, για την εμπειρία, πέρασα καλά, κυρίως χάρη στην άλλη κοπέλα, αλλά μέχρι εκεί. Κάποτε σίγουρα ήταν μια ωραία γυναικάρα, με το σχιστό το μάτι και το κορμί με τα πλούσια ελέη που διέθετε. Παρόλα αυτά, όποτε είχα επισκεφτεί το μαγαζί που δούλευε στη Στουρνάρη, δεν την επέλεγα, γιατί από τότε δεν μου έκανε κλικ εμφανισιακά. Όμως την είχα κρατήσει στο μυαλό μου ως εκκρεμότητα, λόγω των πολύ θετικών σχολίων για εκείνην για το σέρβις που πρόσφερε. Και πράγματι ως προς αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατή, κυρίως στο μασάζ και ως ένα σημείο και στο σεξ. Όμως δεν αρκεί αυτό για μένα, πρέπει η γυναίκα να σου κάνει κούκου και εμφανισιακά την ώρα που την πηδάς. Και δυστυχώς η συγκεκριμένη σ' αυτό υστερεί πλέον εμφανώς, λόγω φυσιολογικής αλλά αναπόφευκτης φθοράς. Είναι καθαρά για gilflovers. Για μιλφάκηδες δύσκολα, πόσω μάλλον για αυτούς που γουστάρουν πιο φρέσκα κορίτσια.
Υ.Γ. Η άλλη κοπέλα είναι του "κλειστού κυκλώματος", που δεν θέλει έκθεση εδώ, γιαυτό και δεν αναφέρω το όνομά της. Όποιοι την γνωρίζουν ήδη καλώς, οι υπόλοιποι προσπεράστε και μη μου στείλετε στο ινμποξ το γνωστό "φιλαράκι, μου δίνεις το τηλ. της άλλης κοπέλας", γιατί δεν πρόκειται.