ενημερωση
καλησπερα στην παρεα
πριν λιγο καιρο συναντηση με ελενη στο χωρο της πολυ ομορφος χωρος αλλα ρε παιδια τουλαχιστον σε μενα ειχε μονο μασαζζζζζζζζζζζζζ 60 ευρω πεταμεναα
Ποια Ελένη ρε φίλε; Η μιλφάρα απο Στουρνάρη;
ενημερωση
καλησπερα στην παρεα
πριν λιγο καιρο συναντηση με ελενη στο χωρο της πολυ ομορφος χωρος αλλα ρε παιδια τουλαχιστον σε μενα ειχε μονο μασαζζζζζζζζζζζζζ 60 ευρω πεταμεναα
ενημερωση
καλησπερα στην παρεα
ενημερωση
καλησπερα στην παρεα
ενημερωση
καλησπερα στην παρεα
καλησπερα στην παρεα
ΝΑΙ για την θεια ελενη(στουρναρα) λεω ισως δεν με ηξερε οποτε τα πεταξα το 60 τσαμπα και ειναι αρκετα διαφορετικη απο την φωτο που ειδα καποια στιγμη εχει αλλαξει αρκετα πιστευω ΠΟΙΑ!!!!!!!!
ΝΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΗΓΑδεν υπαρχει περιπτωση να πηγες στην Ρωσιδα Ελενη (πρωην Σοτυρναρη 29 και Συγγρου45) και να σου εκανε μονο μασαζ
ουτε μια στο εκατομυριο
τα εχεις μπερδεψει
Καλλιθεα πηγες? και για ποια φωτο λες? Η Ελενη δεν εχει πουθενα αγγελια για να υπαρχει φωτο της
Μάλλον πήγες στην Φωτεινή που εχει χώρο στη Καλλιθέα. Τα μπερδεψες όλα.ΝΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΗΓΑ
ΝΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΗΓΑ
ναι φιλε μου ειχε στον 1 οροφο με το κουδουνι αντρικο ονομα γραμμενο και το τηλ μου το εδωσε ο ζερο γι αυτο μου εκανε εντυπωση! τελειωνει σε 214????????????Το μασαζοκρέβατο είχε "τρύπα" κι από κάτω οθόνη που έβλεπες κλιπάκια την ώρα που σε σιδέρωνε;
Οποτε τυπε περασες καλα.. :S :S :Sκαλησπερα σε ολοι την παρεα
να κανω μια διορθωση για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
η ελενη που ανεφερα μου εκανε μασαζ και ειχε εκτονηση με στοματικο
δυστυχως εγω δεν τις ανεφερα οτι ηθελα κατι παραπανω οποτε ζηταω συγνωμη εαν δημιουργησα καποιο προβλημα
ηταν ευγενικοτατη ολοκαθαρο το σπιτικο της απλα εγω δεν διεκρυνισα τι ακριβως ηθελα
ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ
Πως ειναι απο εμφανιση; λεει τιποτα;καλησπερα σε ολοι την παρεα
δυστυχως εγω δεν τις ανεφερα οτι ηθελα κατι παραπανω οποτε ζηταω συγνωμη εαν δημιουργησα καποιο προβλημα
ηταν ευγενικοτατη ολοκαθαρο το σπιτικο της απλα εγω δεν διεκρυνισα τι ακριβως ηθελα
ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ
αυτο ειναι φιλεΔηλαδή το τηλέφωνο που τελειώνει σε 214 δεν ανήκει στην Ελένη από Στουρνάρα 29. Σωστά;
Μύστες έχω μπερδευτεί. Μπορεί κάποιος που είναι σίγουρος, να μας πει το τηλέφωνο που τελειώνει σε 214 σε ποιά από τις δύο ανήκει; Στην Ελένη από Στουρνάρα 29 ή στην Ελένη από Καλιθέα; Εκτός και αν πρόκειται για τι ίδιο άτομο και στις δύο περιπτώσεις.
καλησπερα σε ολοι την παρεα
το 214 ανηκει στην Ελενη Ρωσιδα πρωην Στουρναρη
Επισης οσοι εχετε ημερομηνια εγγραφης πολυ προσφατη η 5-10 μηνυματα ολα και ολα και μηδεν ενημερωση -κριτικες στο σαιτ μην μπαινεται καν στον κοπο να μου ζητατε το τηλ της ελενης με πμ