Μπορώ να έχω και εγώ το τηλ. της Ελένης.Ευχαριστώαυτό είναι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
σχετικα με Ελενη καποιοι εχετε πμ...
Φουφουτος Αγραματος
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
θα ηθελα και εγω το τηλ.της ελενης, ευχαριστω
Famous Grouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απ'ότι βλέπω, σχεδόν όλοι το τηλέφωνο της Ελένης θέλουμε!
Famous Grouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όποιος έχει την καλοσύνη ας το στείλει και σε μας τους νέους στο σαιτ!
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
τι εγινε ρε ολοι ελενη 70 να παει θα την ψαχνουν ολη ετοιμο φαι θελουν
Famous Grouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ζητάμε έτοιμο φαγητό, απλά μιας και εχασα τα ίχνη της η οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.
panoskiamos78
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορει καποιος συναγωνιστης να μου στειλει το τηλ της Ελενης σε pm?
Την ξερω απο παλαιοτερο λαδαδικο!
Ευχαριστω παιδια.
Την ξερω απο παλαιοτερο λαδαδικο!
Ευχαριστω παιδια.
Priestnick
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Εχει κανεις υποψιν του τι παιζει εδω; για καποιο λογο εχω ψηθει αγρια για κασκαντεριλικι
Priestnick
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Πηρα ναι, φανηκε να μιλαει καλα την ελληνικη, μου ειπε η τιμη εξαρταται απο το τι θα κανουμε, εχει χωρο στα πατησια.πηρες τηλ?...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
πηρες τηλ?...
Εχει κανεις υποψιν του τι παιζει εδω; για καποιο λογο εχω ψηθει αγρια για κασκαντεριλικι
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.996
- Πόντοι
- 1.706
Απο εμφανιση τι λεει; Σου εστειλε φωτο η καποιο αλλο τροπο να την δουμεΠηρα ναι, φανηκε να μιλαει καλα την ελληνικη, μου ειπε η τιμη εξαρταται απο το τι θα κανουμε, εχει χωρο στα πατησια.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
μάλλον τσάμπα θα πας και θα πληρώσεις κιολας. Η φωνή της κάτι μου θυμίζει και αν επαληθευτώ τότε δεν αξίζει το κόπο. 50 το μασαζ 80 με στοματικο και 100 για μια πιστολια και η φωνή της πουτάνας
Priestnick
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Abort mission τοτε, παμε για αλλα.μάλλον τσάμπα θα πας και θα πληρώσεις κιολας. Η φωνή της κάτι μου θυμίζει και αν επαληθευτώ τότε δεν αξίζει το κόπο. 50 το μασαζ 80 με στοματικο και 100 για μια πιστολια και η φωνή της πουτάνας
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 206
μάλλον τσάμπα θα πας και θα πληρώσεις κιολας. Η φωνή της κάτι μου θυμίζει και αν επαληθευτώ τότε δεν αξίζει το κόπο. 50 το μασαζ 80 με στοματικο και 100 για μια πιστολια και η φωνή της πουτάνας
Είναι όντως πιτσιρίκα, καλή σε εμφάνιση, αλλά δυστυχώς δεν αξίζει σε υπηρεσίες. Επιπλέον, πανάκριβη.
Είναι σε μια πολυκατοικία κοντά στη Παμακάριστο, ισόγειο αφού ανέβεις λίγα σκαλοπατάκια. Ο τιμοκατάλογος όπως αναφέρει ο συναγωνιστής. Πενήντα ευρώ για ανύπαρκτο μασάζ δλδ. Αλλά και στο φουλ είναι απαράδεκτη, υπηρεσίες χειρότερες από μπουρδέλο. Φιλιά δεν έχει, προσπάθησε να περάσει προφυλακτικό σε πεσμένο εργαλείο. Κάπου εκεί ξενέρωσα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω να φεύγω. Μου δίνει πίσω τα μισά, γιατί όπως είπε έξω έχει δύο μπράβους που πρέπει να τους πληρώσει. Κάπου εκεί ξεκίνησε η μανούρα και εν συνεχεία καταγγελίες από πλευρά μου.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
Για την ιδια μιλαμε, τσολι ολκης εγω ευτυχως τη καταλαβα, ανοιξα τη πορτα και εφυγαΕίναι όντως πιτσιρίκα, καλή σε εμφάνιση, αλλά δυστυχώς δεν αξίζει σε υπηρεσίες. Επιπλέον, πανάκριβη.
Είναι σε μια πολυκατοικία κοντά στη Παμακάριστο, ισόγειο αφού ανέβεις λίγα σκαλοπατάκια. Ο τιμοκατάλογος όπως αναφέρει ο συναγωνιστής. Πενήντα ευρώ για ανύπαρκτο μασάζ δλδ. Αλλά και στο φουλ είναι απαράδεκτη, υπηρεσίες χειρότερες από μπουρδέλο. Φιλιά δεν έχει, προσπάθησε να περάσει προφυλακτικό σε πεσμένο εργαλείο. Κάπου εκεί ξενέρωσα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω να φεύγω. Μου δίνει πίσω τα μισά, γιατί όπως είπε έξω έχει δύο μπράβους που πρέπει να τους πληρώσει. Κάπου εκεί ξεκίνησε η μανούρα και εν συνεχεία καταγγελίες από πλευρά μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις