gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Ουπς!! λες να ειναι η Ευα που δουλευε παλια σε ενα στενακι της Πατησιων με ακριβως ιδιες βρωμοσυνθηκες?ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ ειχα παει και γω και την εκανα. το κοριτσι ειναι πρεζακι
Ουπς!! λες να ειναι η Ευα που δουλευε παλια σε ενα στενακι της Πατησιων με ακριβως ιδιες βρωμοσυνθηκες?ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ ειχα παει και γω και την εκανα. το κοριτσι ειναι πρεζακι
παρα πολύ αδύνατηΟυπς!! λες να ειναι η Ευα που δουλευε παλια σε ενα στενακι της Πατησιων με ακριβως ιδιες βρωμοσυνθηκες?
Πωωωω ρε φιλε!!! Πηγα να την πατησω και εγω με αυτην την Ευα! Μολις μπηκα σπιτι της και ειδα τι παιζει την εκανα με ελαφρα...Ουπς!! λες να ειναι η Ευα που δουλευε παλια σε ενα στενακι της Πατησιων με ακριβως ιδιες βρωμοσυνθηκες?
Σου φανηκε για πρεζακι? Και ηταν τοσο αθλιος ο χωρος?Καλησπέρα...Μιάμιση ώρα κράτησε
Τι να πω... δεν ξέρω.. ίσως και να είναι
Εγω φοβόμουν μήπως είναι η Εύα από Παλαιολόγου και μετέπειτα Αχιλλέως. Αλλα είναι μόνο συνωνυμία.
Τη συγκεκριμένη που αναφέρω δεν την ξέρω από παλιά. Πρώτη φορά τη συναντώ.
..και αυτη που λεω εγω ετσι ητανπαρα πολύ αδύνατη
...εαν τελικα ειναι η Ευα το πρεζακι απο Πατησιων..κανει σεξ μονο οταν βγαινει πεζοδρομιο στη Σολωνος..Μηπως την ρωτησες εαν κανει κ σεξ ;
στείλε μας και ένα τηλέφωνο για μας με πμΤις προάλλες ετιμήθει Ελένη από Σ29 στο χώρο της με επιτυχία. Δυνατό μασάζ, νουρου, και δεύτερο μέρος το ίδιο δυνατο. Επί σχεδόν ένα δίωρο στα 60 ευρώ κρίνεται ως vfm επιλογή. Αρνητικό ότι δύσκολα είναι ελεύθερη αλλά ήμουν τυχερός.
Μηπως την ρωτησες εαν κανει κ σεξ ;
Νομιζω τελικα οπως εχει ειπωθει ειναι η γνωστη Ευα το πρεζακι με αθλιο χωρο
εδω εννοουσα αν πηγε κανεις γιατι δεν
σηκωνει τηλ
νομιζω εχει και προφιλ στο μαμπαΚαλησπερα!!
Ξερει κανεις τι παιζει εδω?
απο μασαζ τι λεει υπηρεσιες ;Ναι η Ποπεσκου ειναι
αν μπορεις στειλε το λινκδες στο μαμπα,εχει και κριτικη