openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
αμα γκουγκλαρεις λουιζα μασαζ θα στη βγαλει φιλος
καμία σχέση....
αμα γκουγκλαρεις λουιζα μασαζ θα στη βγαλει φιλος
Καληη μαντάμ
τον taper ρωτα
Τι θα γίνει ρε φίλε.... Θα σπαμαρεις σε όλα τα νήματα παρακαλώντας για κωλοδαχτυλο;Γνωρίζει κανείς αν η Έλενα κάνει και prostate massage? Ξέρουμε καμιά αλλη που να κανει;
Τι θα γίνει ρε φίλε.... Θα σπαμαρεις σε όλα τα νήματα παρακαλώντας για κωλοδαχτυλο;
Μόνο αυτό σου είπε; Πρόγραμμα και τιμή δεν ανέφερε;
ξέρουμε τίποτα για την κυρία πήρα τηλέφωνο και μου είπε Πειραιά είμαι
ναι,και κάτι ψιλα μου είπε για 50 ευρώ πρόγραμμα 30 λεπτα.....................!Μόνο αυτό σου είπε; Πρόγραμμα και τιμή δεν ανέφερε;
Αν γκουγκλάρεις το τηλ. βγάζει αγγελίες για κάποια "Νάνσυ - μασάζ".Νομίζω είναι αρκετά γνωστή μέσα στο bou.Ρώτα τους "μασαζάκιδες" πρέπει να την ξέρουν,ίσως έχει και νήμα εδώ.
ξέρουμε τίποτα για την κυρία πήρα τηλέφωνο και μου είπε Πειραιά είμαι
η μαντάμ
[/quote
Καλησπερα σας, τροπος επικοινωνιας με την Ελενη υπαρχει? τελευταια φορα στο συγγρου 40-42 που μου εδινε το τηλ. εκανα μαμακια και το εσβησα.
Kαλησπέρα σε όλη την παρέα
Ξέρει κανείς τίποτα για μια Τόνια στην Κηφισίας ( περιοχή Αμπελόκηποι ) κοντά στην Πανόρμου?
Πήρε κάτι το αυτί μου αλλά δεν μπόρεσα να μάθω περισσότερα.
«αν θέλεις μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνεις»60 ευρω για νανσυ στο μισαωρο οταν υπαρχουν αλου με τα ιδια λεφτα παραπανω ωρες?γιατι ρε παιδια??
ειναι καλο ομως αξιζει οποιος εχει τη καρολινα στο ινσταγκραμ60 ευρω για νανσυ στο μισαωρο οταν υπαρχουν αλου με τα ιδια λεφτα παραπανω ωρες?γιατι ρε παιδια??