You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 320
- Πόντοι
- 26
δωστε στον ανθρωπο το τηλ.ρε μην ειστε μονοφαγαδες.....εγω οσοι εχετε ζητησει απο μενα σας το εχω στειλει................Σαν πορνό γέρος για 17η φορά θα ζητήσω το τηλέφωνο της Ελένης από καλλιθεα ο επιμένων νικά; Θα διξει συνάδελφοι καλά να περνάμε
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
ξερουμε κατι για αυτη την αγγελια?
Φυσιοθεραπευτρια
Νέα Ιωνία
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ αναλαμβάνει χαλαρωτικό μασάζ στον χώρο της σε περιβάλλον διακριτικό και καθαρό. ωρες επικοινωνίας 11 :00 - 22 :00., αμοιβή 30€, , 11:00-22:00, τιμή 30€, , 10:00-22:00
Καπως ετσι ηταν η αγγελία που εβαζε η μαυρούλα στη κασταμονής. Αν βαλεις το λινκ της αγγελίας ή το τηλέφωνο θα ειναι πιο ευκολο για να σου απαντησουν.
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
....φραπε ειχε?Αδερφε που εχουν γραφτει γ αυτες γιατι δεν βρηκα κατι...Είσαι ωραίος ρε παίκτη...Αυτο έψαχναΜήπως λες αυτό?Καλησπέρα συνάδελφοι. Πριν κάνα μήνα περίπου είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία με κάποιες ασιατισες με χώρο καπου στο κέντρο της Αθήνας ,που προσέφεραν σούπερ επαγγελματικο μασάζ και φραπέ στο τέλος.. Επειδή δεν μπορώ να βρω την αγγελία, αν κάποιος φίλος καταλαβε για ποιες μιλάω, ας κάνει το κόπο να ξαναποσταρει την αγγελία. Ευχαριστώ.
Για διάβασε όμως και τα σχόλια που έχουν γράψει για το θέμα και τις χρεώσεις όσοι πήγαν κατά εκεί !!!
Δοκιμάστηκε ο χώρος και επιβεβαιώνω τα περί χρεώσεων.
Mπήκα με 50+10 (για το πιο...αισθησιακό της ιστορίας) για 1 ώρα και με έδιωξαν στα...35 λεπτά!
Κόκκινη κάρτα, αν και καλό μασάζ και τίμιος χώρος.
vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Έχεις πμΣαν πορνό γέρος για 17η φορά θα ζητήσω το τηλέφωνο της Ελένης από καλλιθεα ο επιμένων νικά; Θα διξει συνάδελφοι καλά να περνάμε
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 320
- Πόντοι
- 26
ουτε μια μαλακια τιποτα...????????....φραπε ειχε?Αδερφε που εχουν γραφτει γ αυτες γιατι δεν βρηκα κατι...Είσαι ωραίος ρε παίκτη...Αυτο έψαχναΜήπως λες αυτό?Καλησπέρα συνάδελφοι. Πριν κάνα μήνα περίπου είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία με κάποιες ασιατισες με χώρο καπου στο κέντρο της Αθήνας ,που προσέφεραν σούπερ επαγγελματικο μασάζ και φραπέ στο τέλος.. Επειδή δεν μπορώ να βρω την αγγελία, αν κάποιος φίλος καταλαβε για ποιες μιλάω, ας κάνει το κόπο να ξαναποσταρει την αγγελία. Ευχαριστώ.
Για διάβασε όμως και τα σχόλια που έχουν γράψει για το θέμα και τις χρεώσεις όσοι πήγαν κατά εκεί !!!
Δοκιμάστηκε ο χώρος και επιβεβαιώνω τα περί χρεώσεων.
Mπήκα με 50+10 (για το πιο...αισθησιακό της ιστορίας) για 1 ώρα και με έδιωξαν στα...35 λεπτά!
Κόκκινη κάρτα, αν και καλό μασάζ και τίμιος χώρος.
είχε, αλλά τι να το κάνεις...
Ενταξει, λιγο ξενερωτη φαση .... εγω οταν ειχα παει ηταν 30 + 10 Πονηρεψαν τωρα.
ksoasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2019
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το τηλ της Ερικας Ποπέσκου. Έχουν εξαφανιστεί η σελίδα της και το προφίλ της στο facebook και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
To εχει γυρισει σε κανονικο φιλε ...ετσι λεει (εχω να περασω πολυ καιρο) ...αλλα αν ακομα θεs τηλεφ. στο στελνω ...Αυτα !!!
Ναι μεγάλε. Στείλε το αν μπορείς. Δεν έχω τη δυνατότητα να στείλω μνμ ακόμα. Να 'σαι καλά.
vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Και όταν είναι να ζητήσεις εσύ κάτι? Με προϋποθέσεις το ζητάς ?Δίνω το τηλέφωνο τής Ελένης με προϋποθέσεις
καλημέρα,
για τη "Τζούλια μασαζ" που έχει και προφίλ εδώ, έχει κανείς άποψη?? με ψήνει πολύ να πάω αλλά δεν έχω δει κάπου κριτικές.
Μετρια πραγμαρα, μασαζ δεν μου εκανε, κατευθιαν στο ζητο, με πιασιματα, αλλα σφικτο σωμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις