lazikos12345
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, έχουμε άποψη για την συγκεκριμένα κοπέλα; είναι εδώ στα μέρη μας και δεν την ξέρουμε https://www.instagram.com/anna.masaz.anoula/
Σε επικοινωνία μαζί της την ρώτησα ποτέ έρχεται Αθήνα και μου απάντησε ότι δεν έρχεται ποτέ οπότε δεν συνεχίσαμε αν είσαι επαρχία στείλε της μύνημα απαντάειΚαλησπέρα, έχουμε άποψη για την συγκεκριμένα κοπέλα; είναι εδώ στα μέρη μας και δεν την ξέρουμε https://www.instagram.com/anna.masaz.anoula/
Καλησπέρα συνάδελφοι. Πριν κάνα μήνα περίπου είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία με κάποιες ασιατισες με χώρο καπου στο κέντρο της Αθήνας ,που προσέφεραν σούπερ επαγγελματικο μασάζ και φραπέ στο τέλος.. Επειδή δεν μπορώ να βρω την αγγελία, αν κάποιος φίλος καταλαβε για ποιες μιλάω, ας κάνει το κόπο να ξαναποσταρει την αγγελία. Ευχαριστώ.
Μήπως λες αυτό?Καλησπέρα συνάδελφοι. Πριν κάνα μήνα περίπου είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία με κάποιες ασιατισες με χώρο καπου στο κέντρο της Αθήνας ,που προσέφεραν σούπερ επαγγελματικο μασάζ και φραπέ στο τέλος.. Επειδή δεν μπορώ να βρω την αγγελία, αν κάποιος φίλος καταλαβε για ποιες μιλάω, ας κάνει το κόπο να ξαναποσταρει την αγγελία. Ευχαριστώ.
Είσαι ωραίος ρε παίκτη...Αυτο έψαχναΜήπως λες αυτό?Καλησπέρα συνάδελφοι. Πριν κάνα μήνα περίπου είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία με κάποιες ασιατισες με χώρο καπου στο κέντρο της Αθήνας ,που προσέφεραν σούπερ επαγγελματικο μασάζ και φραπέ στο τέλος.. Επειδή δεν μπορώ να βρω την αγγελία, αν κάποιος φίλος καταλαβε για ποιες μιλάω, ας κάνει το κόπο να ξαναποσταρει την αγγελία. Ευχαριστώ.
Είσαι ωραίος ρε παίκτη...Αυτο έψαχναΜήπως λες αυτό?Καλησπέρα συνάδελφοι. Πριν κάνα μήνα περίπου είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία με κάποιες ασιατισες με χώρο καπου στο κέντρο της Αθήνας ,που προσέφεραν σούπερ επαγγελματικο μασάζ και φραπέ στο τέλος.. Επειδή δεν μπορώ να βρω την αγγελία, αν κάποιος φίλος καταλαβε για ποιες μιλάω, ας κάνει το κόπο να ξαναποσταρει την αγγελία. Ευχαριστώ.
Αδερφε που εχουν γραφτει γ αυτες γιατι δεν βρηκα κατι...Είσαι ωραίος ρε παίκτη...Αυτο έψαχναΜήπως λες αυτό?Καλησπέρα συνάδελφοι. Πριν κάνα μήνα περίπου είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία με κάποιες ασιατισες με χώρο καπου στο κέντρο της Αθήνας ,που προσέφεραν σούπερ επαγγελματικο μασάζ και φραπέ στο τέλος.. Επειδή δεν μπορώ να βρω την αγγελία, αν κάποιος φίλος καταλαβε για ποιες μιλάω, ας κάνει το κόπο να ξαναποσταρει την αγγελία. Ευχαριστώ.
Για διάβασε όμως και τα σχόλια που έχουν γράψει για το θέμα και τις χρεώσεις όσοι πήγαν κατά εκεί !!!
γραφείο είναι , δεν είναι ανεξάρτητη.. το Body massage στην οδό Σαπφούς 101 στην Καλλιθέα.
Αδερφε που εχουν γραφτει γ αυτες γιατι δεν βρηκα κατι...Είσαι ωραίος ρε παίκτη...Αυτο έψαχναΜήπως λες αυτό?Καλησπέρα συνάδελφοι. Πριν κάνα μήνα περίπου είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία με κάποιες ασιατισες με χώρο καπου στο κέντρο της Αθήνας ,που προσέφεραν σούπερ επαγγελματικο μασάζ και φραπέ στο τέλος.. Επειδή δεν μπορώ να βρω την αγγελία, αν κάποιος φίλος καταλαβε για ποιες μιλάω, ας κάνει το κόπο να ξαναποσταρει την αγγελία. Ευχαριστώ.
Για διάβασε όμως και τα σχόλια που έχουν γράψει για το θέμα και τις χρεώσεις όσοι πήγαν κατά εκεί !!!
Τυπε η κυρά Βάσω, παίζει στα ίσα την θεία Ελένη;Κύριοι οι κυρά Βάσω από την Πάτρα ανεβαίνει Αθήνα, για κάντε καμία προσέγγιση και δώστε καμία πληροφορία για την συγκεκριμένη