Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Επισκεψη πριν καμμια 10 μερες στην Στεφανία στο χωρο της.
Σκετη απογοήτευση τοσο απο μασαζ οσο και απο τα υπολοιπα.

Δώσε επιπλέον πληροφορίες ή/και γράψε κριτική φίλος. Είναι στα υπόψη μου για μια συνάντηση και οι πληροφορίες σου ίσως βοηθήσουν.

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
καλησπερα γνωριζει κανεις κατι απο χρ.ευκαιρια.???

Λι από Κορέα, στην περιοχή Βόρεια & Ανατολικά Προάστια > Χολαργός

ΛΙ ΑΠΟ ΚΟΡΕΑ Πάρε με τηλέφωνο για να κλείσεις ένα ραντεβού στο χώρο μου (περιοχή Χολαργός). Προσεγμένο εχέμυθο περιβάλλον. Είμαι 40χρονη εξωτικής ομορφιάς και καλλίγραμμης παρουσίας. Είμαι διαθέσιμη με τις τεχνικές μου να σε ξεκουράσω και να σε χαλαρώσω. Thai, shiatsou, tantra, αθλητικό job foot massage, αισθησιακό. Ωρες λειτουργίας: κάθε μέρα από τις 10.00 - 20.00, σοβαρές προτάσεις, χωρίς απόκρυψη, τιμή 50€

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
κ εδω....

Ειδικό αντιστρές μασάζ, στην περιοχή

ALL about massage, by Magi. Η προσωπική σου μασέζ είναι εδώ!!! Με προτάσεις χαλάρωσης και ευεξίας που θα κάνουν τις (καλοκαιρινές σου ημέρες ανέμελες). Ειδικό αντιστρές μασάζ προσφορά 15€. Κλείσε έγκυρα το ραντεβού σου στο τηλέφωνο, καθημερινά 1 μ.μ. - 9 μ.μ. Κυριακές και αργίες

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
κ εδω....

ALL about massage, by Magi. Η προσωπική σου μασέζ είναι εδώ!!! Με προτάσεις χαλάρωσης και ευεξίας που θα κάνουν τις (καλοκαιρινές σου ημέρες ανέμελες). Ειδικό αντιστρές μασάζ προσφορά 15€. Κλείσε έγκυρα το ραντεβού σου στο τηλέφωνο, καθημερινά 1 μ.μ. - 9 μ.μ. Κυριακές και αργίες

παναγια μου αυτη ειναι σαν σκιάχτρο στην φοτο που εχει !!!

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
κ εδω....

παναγια μου αυτη ειναι σαν σκιάχτρο στην φοτο που εχει !!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506

ΛΙ ΑΠΟ ΚΟΡΕΑ Πάρε με τηλέφωνο για να κλείσεις ένα ραντεβού στο χώρο μου (περιοχή Χολαργός). Προσεγμένο εχέμυθο περιβάλλον. Είμαι 40χρονη εξωτικής ομορφιάς και καλλίγραμμης παρουσίας. Είμαι διαθέσιμη με τις τεχνικές μου να σε ξεκουράσω και να σε χαλαρώσω. Thai, shiatsou, tantra, αθλητικό job foot massage, αισθησιακό. Ωρες λειτουργίας: κάθε μέρα από τις 10.00 - 20.00, σοβαρές προτάσεις, χωρίς απόκρυψη, τιμή 50€

ΜΑΚΡΙΑ και ΑΛΑΡΓΑ...την πάτησε περυσι ένας φίλος...Ξεπέτα του κερατά...ψευτομασάζ και μαλακία με το χέρι...50 ευρώ πεταμένα...όχι sex.

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26

ΜΑΚΡΙΑ και ΑΛΑΡΓΑ...την πάτησε περυσι ένας φίλος...Ξεπέτα του κερατά...ψευτομασάζ και μαλακία με το χέρι...50 ευρώ πεταμένα...όχι sex.
ωραιος ο φιλος!!!ευχαριστω!!!!!!

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
521
Πόντοι
290
Test Drive με Λι πριν από 6 μήνες και βάλε! Το μασάζ δεν είναι κακό, απλά δεν δέχεται αγγίγματα και κάνει ένα ακα φραπέ και γεια σας! Σε ερώτηση για στοματικό μου είπε ΟΚ αρκεί να φέρω σκουφάκι εγώ την επόμενη φορά! Δεν θα ξαναδοκίμαζα αν κει με βολεύει πολύ η τοποθεσία!

athens2020

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Μάλλον κανα ψεύτικο προφιλ θα είναι. Ουτε σε εμένα έχει απαντήσει. Υπάρχει πουτάνα που να μη θέλει πελάτες;
Αν ήταν κανονικό το προφιλ θα απαντούσε
απάντησε πέρυσι, λογικά θα έχει χάσει κωδικούς η κάτι τέτοιο. Δεν έχει χώρο μόνο σε ξενοδοχείο, δηλαδή callgirl με incall

Καλησπέρα παιδιά, μίλησα μαζί της τον Μάϊο, 120 ζητά για φουλ...σε hotel

tasospp

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
61
Πόντοι
0

Μπορν να ζητήσω το τηλέφωνο της Ελένης από καλλιθεα ???

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813

οταν τα λεγαμε κι εγω και αλλοι πολλοι στο νημα της,οτι δεν ειναι τιποτα το εξαιρετικο κι οτι απλα προσπαθει να κανει καλα τη δουλεια της,μας την πεσαν οι αγαπουληδες και μας ελεγαν για φεγγαρια,θετικες ενεργειες κλπ κουλα.
να αλλος ενας που την πατησε απο την ιερεια :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
και δεν μας ειπες αν την πηδηξες κιολας.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
καμια που να βλεπετε ρε παιδια κ να εχει δικο της χωρο δν υπαρχει ? εχω παει σε ολες κ ολες απο εμφανιση ειναι κατω του μετριου..η ανω των 40-50 ή χοντρρουλες

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21

οταν τα λεγαμε κι εγω και αλλοι πολλοι στο νημα της,οτι δεν ειναι τιποτα το εξαιρετικο κι οτι απλα προσπαθει να κανει καλα τη δουλεια της,μας την πεσαν οι αγαπουληδες και μας ελεγαν για φεγγαρια,θετικες ενεργειες κλπ κουλα.
να αλλος ενας που την πατησε απο την ιερεια :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τοσο χαλια μασαζαρει το κοριτσι?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Είναι η μαυρουλα από Νέα Ιωνία την οποία έχω πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο αλλα δεν το σήκωσε ποτέ... Έχεις και κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506
Είναι η μαυρουλα από Νέα Ιωνία την οποία έχω πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο αλλα δεν το σήκωσε ποτέ... Έχεις και κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία;

Δε χάνετε και τίποτε...Μάπα το καρπούζι

• Like
Αντιδράσεις: tawara

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813

Τοσο χαλια μασαζαρει το κοριτσι?

αν δυσκολευεσαι να καταλαβεις ολα αυτα που λεμε μια επισκεψη σου θα σου λυσει ολες σου τις αποριες.

Daft

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
32
Πόντοι
0

Έχεις εμπειριά με τη συγκεκριμένη. Μόνο και μονο που είναι κοντά μου θα με ενδιέφερε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.053
Πόντοι
42.697

Έχεις εμπειριά με τη συγκεκριμένη. Μόνο και μονο που είναι κοντά μου θα με ενδιέφερε.
φίλε ο ανατολ με το περουκινι έχει εμπειρία από κάθε σάπια χοντρή ελεεινη γριά κυκλοφορεί στην πιάτσα
Θέλει πατσες λίπη βρώμα φαφουτες
Αν δεις την σύζυγό του θα καταλάβεις.....:confused:

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
Έχω δοκιμάσει και εγώ την κυρία είναι πολύ μεγάλες ανάγκες για ξεκαυλωμα και μικρό πορτοφόλι η φάση.
Βυζομαλακια μου πρόσφερε και είχε ωραίο αποτέλεσμα.
Δεν θα ξαναπάω με τίποτα όμως.
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμασεις εσύ αλλά όχι δεν βλέπεται με τίποτα.

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
ξερει κανεις τιποτα.πηρα τηλ.ωραια μου τα ειπε κατευθειαν στο ψητο μπηκε η κοπελα .........
Καλώς να έρθεις, στην περιοχή

Είμαι ένα κορίτσι, είμαι η γυναίκα. Που ξέρει να λατρεύει και να εμπνέεσαι πάντα με κάτι καινούργιο. Δεν θα απολαύσεις μαζί μου απλώς νέα μασάζ αλλά και καινούργιες στιγμές σε ένα ιδιαίτερο νέο περιβάλλον, ξεχωριστό με αυστηρούς κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Τιμή 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom