Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.212
Πόντοι
1.666
Πριν κάποιο καιρό είχε αναφερθεί κάποια με δικό της χώρο στο Μαρούσι (όχι η Τέα) και αγγελία στη ΧΕ Δυστυχώς το νέο site δε μου επιτρέπει να δω τα παλιότερα μου ποσταρίσματα σε φόρουμ (άλλο ένα σημαντικό μειονέκτημα) Αν κάποιος κατάλαβε ποια εννοώ ας ξαναποστάρει την αγγελία της. Ευχαριστώ

Τα μάζεψε και εξαφανίστηκε, οπότε αγγελία και προφίλ στο φβ γιοκ. Δυστυχώς. Προφανώς κάτι απρόπτο συνέβη, γιατί από τις κουβέντες της δεν έδειχνε ότι ετοιμαζόταν να αποσυρθεί. Οπότε, όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Πάμε γι' άλλα.

Firetribe

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες , ερωτηση .. μιλησα προσφατα με ερεικα ποπεσκου και μου πε οτι πλεον κανει μονο μασαζ χωρις να το προχωραει.. εχει δυο δικους της χωρους που κανει τα ραντεβου , ξερει κανεις αν οντως ισχυει, αν πηρε καποιος τελευταια για δοκιμη;

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
361
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδες , ερωτηση .. μιλησα προσφατα με ερεικα ποπεσκου και μου πε οτι πλεον κανει μονο μασαζ χωρις να το προχωραει.. εχει δυο δικους της χωρους που κανει τα ραντεβου , ξερει κανεις αν οντως ισχυει, αν πηρε καποιος τελευταια για δοκιμη;

μπορεις φιλε να μ στειλεις το τηλεφωνο σε πμ ? ειναι απο τις λιγες π δεν εχω δοκιμασει

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.927
Πόντοι
1.191
καμια ανεξαρτητη βορεια προαστια με δικο της χωρο (κηφισια ερυθραια μελισσια ) υπαρχει?????

• Like
Αντιδράσεις: kbm

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.117
Πόντοι
441
Που πήγε το τόπικ «Μασάζ κατ’ οίκων;»

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
736
αυτο λεω και εγω ρε φιλε, κατι προβλημα υπαρχει:angry::angry::angry:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες... δεν ξέρω αν είναι στο σωστό τοπικ αλλά έχουμε κάνα νέο με το ελαιοτριβείο στην Δευκαλιωνος;;;;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Πριν απο καναχρονο (11/2020) που ειχα δοκιμασει ειχε και ψητό.
Αλήθεια εχει και αλλο χώρο εκτός απο Πλ.Βικτωρίας?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.613
Πόντοι
3.556
Που πήγε το τόπικ «Μασάζ κατ’ οίκων;»

τύπε εριξε ενα ειδικο φαρμακο ο admin μεσα στο νήμα μασαζ κατ οίκων που λεγεται «antipromot». διαλυθηκε το νήμα και σκόρπισαν τα μέλη του:confused:

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Η Ελενίτσα η κοντουλα η αρμενισα από της κυρίας Γιάννας που ήταν Παπαδιαμάντη στην Καισαριανή παίζει κάπου μπάλα τωρα;

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
361
Πόντοι
21
Η Ελενίτσα η κοντουλα η αρμενισα από της κυρίας Γιάννας που ήταν Παπαδιαμάντη στην Καισαριανή παίζει κάπου μπάλα τωρα;

θελω και εγω πληροφοριες αν ξερει καποιοσ κ εχει δικο της χωρο η κοπελα

dual_sun

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα .

Επειδή εργάζομαι κοντά στην παρακάτω μασερ σκέφτομαι να δοκιμάσω επίσκεψη
σκέφτομαι να πάω . μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες αν ξέρει ? Καλή ? μέτρια ή θα ΄φαω φόλα /?

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
361
Πόντοι
21
Καλησπέρα .

Επειδή εργάζομαι κοντά στην παρακάτω μασερ σκέφτομαι να δοκιμάσω επίσκεψη
σκέφτομαι να πάω . μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες αν ξέρει ? Καλή ? μέτρια ή θα ΄φαω φόλα /?

αν θυμαμαι καλα απο πιο παλιες κρητικες εισαι προς το μετριο..στα 80 ευρω πρεπει να ειχε γραψει ενας φιλος αν θυμαμαι καλα και οτι μαλλον δεν θα ξαναπηγαινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom