zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
Τα 100 ευρώ νομιζω είναι για 2 φορες σεξ. Η ώρα είναι 80
Είναι σε άλλο μαγαζί.Η Ελένη που χάθηκε ? Θα επιστρέψει ?
Δοκίμασα την Νικόλ σήμερα. Τέλειο κορμί,21 Μαϊων συμπεριφορά Ντίβας, βαθύ στοματικό, με το ρολόϊ στο χέρι και το κερασάκι στην τούρτα 100€ τα 30 λεπτά!!!!Έχει δοκιμάσει κανείς τις 2 καινούριες, Αριάδνη και Νικόλ, να μας πει εντυπώσεις; Προχθές δούλευαν στο Συγγρού 108.
Δεν είχες διαβάσει το ποστ μου; Ή ήθελες να τα δώσεις;Δοκίμασα την Νικόλ σήμερα. Τέλειο κορμί,21 Μαϊων συμπεριφορά Ντίβας, βαθύ στοματικό, με το ρολόϊ στο χέρι και το κερασάκι στην τούρτα 100€ τα 30 λεπτά!!!!
Δυστυχώς δεν το διάβασα!!!!Δεν είχες διαβάσει το ποστ μου; Ή ήθελες να τα δώσεις;
Άρα ισχύουν αυτά που λέω. Γιατί δίπλα γράφει ένας ότι εξακολουθεί να είναι 60 ευρώ το μισάωρο και έκανε 69 χωρίς να πληρώσει έξτρα.Πήρα και εγώ την Νικόλ 50ευρο το τεταρτακι.
Δηλαδη για ενα βαθυ στοματικο μονο οπως λες εδωσες 100ευρω ???? Μπραβο !!!!!Δοκίμασα την Νικόλ σήμερα. Τέλειο κορμί,21 Μαϊων συμπεριφορά Ντίβας, βαθύ στοματικό, με το ρολόϊ στο χέρι και το κερασάκι στην τούρτα 100€ τα 30 λεπτά!!!!
για πες τι εξηγηση δοθηκε? για το τατοιου και που αλλου λες?Τελικα απο οτι διαβασα σε αλλο σαιτ τελος τα δυο στουντιο μωρα.
Τι εξηγηση θες.για πες τι εξηγηση δοθηκε? για το τατοιου και που αλλου λες?
αν γεννησε ηδη, θα πηγαινει εναλλαξΠέρασμα χθές απο το μαγαζί για να βρώ το στανταράκι μου τη Βανέσα.
Μου είπαν ότι δεν δουλεύει πια εκεί.
Κάποιος μου είπε πως πήρε μεταγραφή στο Συγγρού 108.
Μπορεί αν ξέρει κάποιος σίγουρα να επιβεβαιώσει για να μην τρέχουμε τζάμπα στη Συγγρού ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
Και τοσο καιρο που ησουν?Μυστες μου μακριά απο
Μπιάνκα
Πριν απο ενα χρονο καθως τη γαμαγε ο κολλητός μ στο κασανδρας του έσπασε η καποτα και κόλλησε σμν ερπης στο πεος οκ πηρε αντιβίωση βαλτρεχ 1000αρα δεν του εχει ξαναεμφανιστεί απο τοτε , οποτε ν προσεχετε
Σορυ ρε μυστες το ειχα γραψει περσυ στο ιεροδουλες απλα δεν ηξερα που δουλευε μετα το κασσανδραςΚαι τοσο καιρο που ησουν?
Τωρα το θυμηθηκες
Μήπως βρήκες σε ποιο;Σημερα οπως γραφει συναδελφος σε αλλο σαιτ δουλευουν σε στουντιο στο Γκαζι.