Συγγρού 108
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2017
- Like
- 2.050
Πήγαινε ελεύθερα....Τρελέ μου, πρέπει να κλείσω ραντεβου ή πάω οπότε μου καυλωσει;
Καλημέρα συναγωνιστές.
Ανοιχτό το μαγαζί.
Δοκίμασα την Βικτόρια. Νέα όμορφη, λίγα ελληνικά αλλά πέρασα καλά.
Βέβαια αν δεν είχα συσσωρευμένες καύλες λόγω της αποχής δεν θα πέρναγα γιατί πλέον την 1 ώρα με 2 εκτονώσεις την χρεώνουν 100€. Παρόλο που επέμενα πως άλλες τιμές ξέρω, η τσα ήταν ανένδωτη ......
Κρίμα ......
Τι λες ρε φίλε; όλη η κοινωνία έχει πληγεί οικονομικά κι αυτοί ανεβάζουν τις τιμές; να πάνε να γαμηθουν, ΜΑΎΡΟ από εμένα.
Καλημέρα συναγωνιστές.
Ανοιχτό το μαγαζί.
Δοκίμασα την Βικτόρια. Νέα όμορφη, λίγα ελληνικά αλλά πέρασα καλά.
Βέβαια αν δεν είχα συσσωρευμένες καύλες λόγω της αποχής δεν θα πέρναγα γιατί πλέον την 1 ώρα με 2 εκτονώσεις την χρεώνουν 100€. Παρόλο που επέμενα πως άλλες τιμές ξέρω, η τσα ήταν ανένδωτη ......
Κρίμα ......
Τι λες ρε φίλε; όλη η κοινωνία έχει πληγεί οικονομικά κι αυτοί ανεβάζουν τις τιμές; να πάνε να γαμηθουν, ΜΑΎΡΟ από εμένα.
DONE!!!!Βάλε κριτική στον κατάλογο αν έχεις την καλοσύνη
Πέρασα σήμερα από το μαγαζί μετά τη δουλειά μια και βρέθηκα εκεί κοντά για επαγγελματικούς λόγους.
Ο χώρος καινούργιος και καθαρός όπως έχει ήδη αναφερθεί.
Η τσατσά που δεν την είχα ξαναδεί εκεί, δεν μου φάνηκε περίεργη. Νορμάλ και διακριτική μου φάνηκε, απλά ζήτησε τα λεφτά από πρίν, αλλά νομίζω λίγο πολύ παντού πριν τα ζητάνε.
Από τιμές 60 ευρώ το μισάωρο, 70 το 45λεπτο, 80 η ώρα. Που τις είδατε κάποιοι τις αυξήσεις ?? Αυτά παίζουν τώρα στην αγορά παντού. Επίσης έχει στα 50 ευρώ μια πιστολιά χωρίς ουσιαστικά μασάζ, από οτι μου είπαν.
Τρεις κοπέλες εκεί. Η Βανέσα το στανταράκι, και 2 νέες η Λέιλα και η Μπιάνκα.
Η Λέιλα ξανθιά γύρω στο 1,70 με νορμάλ πρόσωπο και σώμα.
Η Μπιάνκα λίγο πάνω απο 170, καστανή με γαλάζια μάτια, λεπτός σωματότυπος. 22 - 23 χρόνων την έκανα. Ρωσίδα δηλώνει, και μοιάζει. Τώρα τι είναι πράγματι ;;... παίζεται !!
Ετιμήθη η Μπιάνκα στο πρόγραμα της ώρας με καλές εντυπώσεις. Οταν βρώ χρόνο θα γράψω κριτική.
Καλή συνέχεια !!