Ερώτηση λίγο άσχετη, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου προτείνει κέντρο ή αισθητικό για απότριχωση σε μπάλες κτλ. να μου στείλει p.m.
Αιμιλία
Ερώτηση λίγο άσχετη, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου προτείνει κέντρο ή αισθητικό για απότριχωση σε μπάλες κτλ. να μου στείλει p.m.
ΚΥΡΙΑ
Ελληνίδα, αναλαμβάνει μασάζ στο χώρο της
Ώρες - Υπεύθυνος: κυρία Άννα
τελειωνει σε 52 το νουμερο,απο κρητικες αγγελιες.εχει παει κανεις?στη χριστομιχαλη ειναι.ρωτησα και μου ειπε 40 με εκτονωση και ακουστηκε καυλιαρικη φωνη.το θεμα ειναι να μη πεσουμε σε φολα γιατι οι φωνες πολλες φορες ξεγελανε,οπως η αλλη με τη σοκολατοθεραπεια...δε σου λεω να ειναι αιμιλια εμφανισιακα,απλα να μην ειναι καμια φωκια/γρια
Ναι. Ειρήνη Κ. ... Ειρήνη Αρ. ... Κωνσταντίνα... και Μαρία όλες μόνο μασάζ και τίποτα άλλο. Στοιχεία μπορείτε να βρείτε μέσω fb με μια απλή αναζήτηση.
ξέρει κανείς κάτι για την κυρία μου είπε 50 ευρώ με εκτόνωση η με το χέρι η στόμα
ξέρει κανείς κάτι για την κυρία μου είπε 50 ευρώ με εκτόνωση η με το χέρι η στόμα
Όπως άνοιξε την πόρτα ... έκανα μεταβολή ... 42 μπορεί να ήταν το 2000
Αν σου είναι εύκολο, πληροφορίες σε pm. Thanks!!!Έχουμε τηλ σε pm από Ρουμάνα
Εδώ να γράφουν πληροφορίες γιαυτο είναι το forum ... και το τηλ. σε pm ...Ποια είναι αυτή η Ρουμάνα που αναφέρεται στα τελευταία μηνύματα?? Όποιος ξέρει κάτι ας γράψει εδώ ή ας στείλει PM.
Ευχαριστώ