Διαγραμμένο μέλος 201288
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Like
- 878
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ στείλε μου πμ αν μπορείςΈχουμε τηλ σε pm από Ρουμάνα
Αδερφέ στείλε μου πμ αν μπορείςΈχουμε τηλ σε pm από Ρουμάνα
μάλλον κάποιοι δεν θέλουν να μοιράζονται!!!!δεν βλεπω φως στο τουνελ εκτος και αν τα μοιραζεστε 2-3 απο εδω....
Συναγωνιστη αυτη η αγγελια που λες που ειναι?Μπορεις να κανεις κοπι πειστ ή πμ το τηλεφωνο?Μια ρενα ρε παιδιά Ειρήνη , 46 που έχει αγγελία ο αριθμός της τελειώνει
383 ξέρουμε τη ρόλο βαράει , γράφει ότι κάνει και μανικιούρ πετνικιουρ ;;
Έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία;Καλησπέρα στη παρέα , αυτή η γριά με την πιτσιρικά έχει καποοος τηλέφωνο σε pm
Ποια μαρια εννοεις φιλε στην αμμουδαρα? Αυρη που λεγετε mazor? Στειλε pm αν ειναιΨεματα,υπαρχει η μαρια αμμουδαρα αλλα μασαζ δε το λες...Οποτε πληρες πακετο κανονικο μασαζ συν φραπε-πιπα-μπριζολα οχι δεν υπαρχει,ειναι εξωφρεντικο για τη τεταρτη πολη της ελλαδας...
Για το Herakleion masaz που μπορω να βρω πληροφοριες στειλε pmΣυναγωνιστές νομίζω πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να ανανεώσουμε την λίστα που είχε φτιάξει ο φίλος @tsiki77 με ότι καινούργιο γνωρίζει ο καθένας.
Ακολουθεί η λίστα:
1. Soft touch πάρα πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο(στην αμμουδάρα) και μόνο μασάζ,χωρίς εσώρουχο στο Κομμένο Μπεντένι κλπ κλπ
2. Αιμιλία γυμνός πολύ καλό μασάζ και μόνο μασάζ... αλλά χωρίς πετσέτα και γυναικάρα
3. Heraklion μασάζ εδώ γίνονται τα πάντα ... αρκεί να ξέρεις ...
4. Μασταμπά Ρωσίδα (μεγάλη) φραπέ ... και μιλάει πολύ
5. Ρομαντική Γωνία Ελληνίδα (γριά) πολύ καλό μασάζ γυμνός ...παλιά έφερνε και μια μικρή και γινόταν ο χαμός στο ΜΑΣΑΖ
6. Relax for life απλό μασάζ και ακριβό
7. Μια σοκολατοθεραπεία απέναντι απο το sprinter ... ΜΑΚΡΙΑ
8. κατ οικον δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω ... αλλά απο φωνή ακούστηκε καλή ...
9.crow δεν έχω πάει ακόμα ...
10. κοντά στο πλαίσιο πολύ καλό πιπινάκι αλλά μόνο μασάζ
Αν σου είναι εύκολο στείλε και εμένα αν μπορείς.Έχουμε τηλ σε pm από Ρουμάνα
δεν βλέπω να βοηθά κανείς!!!!ΠΜ το τηλ της ρουμανας και εδω
Μπορείς να δώσεις τηλ Αιμιλίας; Και περισσότερες πληροφορίες τιμή και προγραμμα;Πρόσφατα επίσκεψη στην Αιμιλια και δυστυχώς πολύ μέτρια τα πράγματα..πιθανόν να εχει επαναπαυτεί κι αυτή απ το χαμηλό ανταγωνισμό...το μασάζ, που αυτό άξιζε παλιότερα, ήταν πολύ μέτριο...γενικά θα έλεγα πως η κατηγορία μασάζ στο Ηράκλειο είναι εδώ και πολύ καιρό ανύπαρκτη