Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
IMG_20210513_184207.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άντε να δούμε...

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
εδωνκαι να ανοιξουν οι επιλογες μας ποιες ειναι ¨¨¨?
Έχεις απόλυτο δίκιο χάλια η κατάσταση αλλά μετα από τόσο καιρο έστω και ένα καλό μασάζ το χρειάζομαι... μάλλον crown θα πάω για μασάζ μόνο.

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Έχεις απόλυτο δίκιο χάλια η κατάσταση αλλά μετα από τόσο καιρο έστω και ένα καλό μασάζ το χρειάζομαι... μάλλον crown θα πάω για μασάζ μόνο.
ναι στο crown μονο μασαζ δυστυχως για εμας...
δεν θελω να χαλαω χρηματα για να μου κανουν μασαζ..
θεωρω οτι δεν με ικανοποιει πια αυτο

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Ξερει κανεις κατι για αυτην την αγγελια?

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
Ξερει κανεις κατι για αυτην την αγγελια?
Έκανε κάνεις το κασκαντεριλικι;

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Έκανε κάνεις το κασκαντεριλικι;
Μανώλη έχουμε πει πολλές φορές για αυτήν ... Χάλια μαύρα περιφέρεται μεταξύ Ηράκλειου και Χανιά αλλάζει τηλέφωνα αλλά profile στο kane δεν της κόβει να αλλάξει μήπως και την πατήσει κανείς ... θυμάμαι παλιότερα κυκλοφορούσε με το όνομα Κατερίνα ... είναι γριά χάλια εμφάνιση χάλια καθαριότητα χάλια υπηρεσίες ... όλα αυτά πριν πολύ πολύ καιρό που πήγα ... αλλά την έχω σταμπαρισμένη μήπως και γλιτώσει κάνεις ...

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα στο matala thai massage στα ματαλα. Μερος κ πληροφοριες θα βρειτε στο facebook αν αναζητησετε matala thai massage.
Επισκεφτηκα τον χωρο καθως αυτη που φαινεται στο fb μου εβγαζε κατι και γιατι ειναι το μονο ελαιοτριβειο που λειτουργει τωρα.
Την τυπισσα απο το fb δεν την ειδα πουθενα καθως οταν εφτασα απο εξω ηταν μια καλησπερακιας πιυ μοιραζε φυλλαδια και μια κοπελα ελληνιδα 20-23 χρονων πολυ αδιαφορη εμφανησιακα. Αυτη μου εκανε μασαζ το οποιο ομολογουμενως ηταν πολυ καλο χωρις ιχνος γις κατι εξτρα. Ο χωρος πολυ μικρος με 3 κρεβατια τα οποια χωριζονται με κουρτινες. Οι οποιες δεν επιτρεπουν ο ενας να βλεπει τον αλλο. Χωρος για μπανιο δεν υπαρχει. Βεβαια οσο εκανα ργω μασαζ μπηκε και καποιος αλλος για μασαζ και του εκανε μια τριτη κοπελα (μαλλον αυτη που εβλεπα στο fb) γιατι οταν εγω βγηκα η καλησπερακιας ηταν εξω.
Δεν ξερω αν θα ξαναπαω γιατι ειναι μακρυα αλλα το γεγονος οτι η αλλη δεν εμφανιστηκε με ιντριγκαρε....

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα στο matala thai massage στα ματαλα. Μερος κ πληροφοριες θα βρειτε στο facebook αν αναζητησετε matala thai massage.
Επισκεφτηκα τον χωρο καθως αυτη που φαινεται στο fb μου εβγαζε κατι και γιατι ειναι το μονο ελαιοτριβειο που λειτουργει τωρα.
Την τυπισσα απο το fb δεν την ειδα πουθενα καθως οταν εφτασα απο εξω ηταν μια καλησπερακιας πιυ μοιραζε φυλλαδια και μια κοπελα ελληνιδα 20-23 χρονων πολυ αδιαφορη εμφανησιακα. Αυτη μου εκανε μασαζ το οποιο ομολογουμενως ηταν πολυ καλο χωρις ιχνος γις κατι εξτρα. Ο χωρος πολυ μικρος με 3 κρεβατια τα οποια χωριζονται με κουρτινες. Οι οποιες δεν επιτρεπουν ο ενας να βλεπει τον αλλο. Χωρος για μπανιο δεν υπαρχει. Βεβαια οσο εκανα ργω μασαζ μπηκε και καποιος αλλος για μασαζ και του εκανε μια τριτη κοπελα (μαλλον αυτη που εβλεπα στο fb) γιατι οταν εγω βγηκα η καλησπερακιας ηταν εξω.
Δεν ξερω αν θα ξαναπαω γιατι ειναι μακρυα αλλα το γεγονος οτι η αλλη δεν εμφανιστηκε με ιντριγκαρε....
Είσαι γίγαντας ... έκανες τόσα χλμ στο άγνωστο respect

poutanos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
H Ειρήνη εφυγε να ζησει στα χανια με τον ερωτα της
Η Αιμιλια οντως εχει ριξει υπηρεσιες
TO CROWN δεν ξερω δεν εχω εμπειρια
το heraklion massage παραμενει κλειστο
Καλησπέρα συναγωνιστές.Με την ειρήνη τι παίζει σε τιμές και υπηρεσίες,αν καταφέρω και την βρω;

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!
Να ενημερωσω οτι το heraklio massage λειτουργει σε νεο χωρο (airbnb για λιγες μερες)

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
Συναγωνιστές αν έχει το τηλέφωνο κάποιος από heraklion massage αν μπορεί ας μου στείλει p.m.

Loukilouk@

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και εγώ χωμένος με το άθλημα αν και δεν έχει κάτι αξιόλογο στο Ηρακλειο,θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς το τηλ για το Heraklion massage η Μαρία τα είχες κλείσει όλα δεν έχει ούτε κινητό ούτε σταθερό αν ξέρει κανείς κάτι ας στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ευχαριστώ

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.418
Πόντοι
201
Κοπελα παρεχει μασαζ και ζητα γνωριμια

Το τηλ τελειωνει σε 07 στις κρητικες αγγελιες...Εχει παει κανεις να κανει το κασκαντεριλικι?Απο φωνη καλη ακουστηκε παντως.φουλ προγραμμα 50 ευρω λεει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom