emmmanosemm
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Και γινεται κει μονο μασαζ η και κατι παραπανω?Το Soft έχει 2 παραρτήματα ... ένα κομμένο μπεντένι και το δεύτερο αμμουδάρα
Και γινεται κει μονο μασαζ η και κατι παραπανω?Το Soft έχει 2 παραρτήματα ... ένα κομμένο μπεντένι και το δεύτερο αμμουδάρα
Και γίνεται τίποτα της προκοπής ή μόνο μασάζ;Το Soft έχει 2 παραρτήματα ... ένα κομμένο μπεντένι και το δεύτερο αμμουδάρα
Καλησπέρα στην παρέα,
Για την παρακάτω αγγελία ξέρουμε κάτι??
Ρε βαριέστε να γυρίσετε μια-δυό σελίδες πίσω και να διαβάσετε;Έλα να λιώσεις......στο μασάζ!!!
Έλα να χαλαρώσεις, με ένα μοναδικό και αισθησιακό μασάζ σε όλο σου το σώμα... Λίγα λεπτά μαζί μου νιώθεις την τελειότητα! Σε περιμένω μόνο με ραντεβού. Τηλ. 6989933845kanesex.com
Μάνο έχεις δίκιο ...Πήγα στο crown ? ίδια κατάσταση η ξανθιά και η μελαχρινή με την ελιά..με ανάλαβε η ξανθιά πολύ καλό μασάζ μόνο μασάζ...!! παιδιά αν δεν γράφουμε ο καθένας την εμπειρία του καλή ή κακή χαθήκαμε...και δεν βλέπω καμιά κριτική καιρό ή όλοι το έχετε εγκαταλείψει το άθλημα ή δεν μιλάτε.
Συναγωνιστή με όλη την καλή διάθεση στο λεω από τις 44 σελίδες του θέματος οι 22 τουλάχιστον είναι για εκείνη..το μόνο που θα αλλάζα είναι ότι είναι πλέον ένα μέτριο γυμνό μασάζ αυτό τίποτα περισσότερο, παλιότερα ήταν καλύτερο θεωρώ.Καλησπέρα σε όλους...ενδιαφέρομαι να επισκεπτώ την αιμιλία...θέλω να μάθω είναι σίγουρο ότι κάνει μασάζ χωρίς εσώρουχο; κι αν γιατί δεν προχωράει παραπέρα; Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να κάνει λεπτομερή περιγραφή;
Αναφορικα με το soft οταν ειχε πρωτανοιξει μετα την καραντινα ειχα παει στην αμμουδαρα.Συναγωνιστή με όλη την καλή διάθεση στο λεω από τις 44 σελίδες του θέματος οι 22 τουλάχιστον είναι για εκείνη..το μόνο που θα αλλάζα είναι ότι είναι πλέον ένα μέτριο γυμνό μασάζ αυτό τίποτα περισσότερο, παλιότερα ήταν καλύτερο θεωρώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για το σοφτ αν έχει κανείς εμπειρία ας γράψει.
H Αιμιλία νομίζω ότι την έχει δει φίρμα ... παλιότερα ήταν πολύ καλή στο social και στις υπηρεσίες ... το έκανε με όρεξη ... τώρα δεν ξέρω τι παίζει ... μπορεί να έχει βαρεθεί ... ο χώρος της πάντως είναι χάλια ... οπότε δεν αξίζει και ας είναι ΜΙΛΦΑΡΑΣυναγωνιστή με όλη την καλή διάθεση στο λεω από τις 44 σελίδες του θέματος οι 22 τουλάχιστον είναι για εκείνη..το μόνο που θα αλλάζα είναι ότι είναι πλέον ένα μέτριο γυμνό μασάζ αυτό τίποτα περισσότερο, παλιότερα ήταν καλύτερο θεωρώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για το σοφτ αν έχει κανείς εμπειρία ας γράψει.
ΥπερφόλαΕρωτικο μασαζ
Γυναίκα Ελληνίδα αισθησιακή πολύ καθαρή προσφέρει ερωτικο χαλαρωτικό και αυταρχικό μασαζ…. Θα χαρώ να συναντήσω σοβαρούς και ευγενικούς Κυρίους. Πάνω από όλα εχεμύθεια. Τηλ επικοινωνίας: 6989933845kanesex.com
Γνωρίζουμε κάτι;
θα κλαις τα χρηματα σου ! και φυσικα ουτε κατα διανεια μασαζ!Υπερφόλα
Η υπεύθυνη είναι η ίδια που ήταν και παλιά;Παίδες επίσκεψη σε Heraklion massage
Έχει μια milf με παραπάνω κιλά γύρω στα 46 -47
Υπηρεσίες καλές στο μασαζ έκατσα 45 λεπτά έδωσα 15 ευρω
Πρότεινα να βγάλω το εσώρουχο ούτε που δέχτηκε έκανε ότι θίχτηκε κιόλας …
Κατά την διάρκεια πήγα να πιάσω το χέρι της και ξανά θίχτηκε .. είπα για έξτρα και μου είπε ότι σε λάθος χώρο μπηκα ..
Συμπερασματικά καλό το μασαζ μαζί με την ξενέρα που έφαγα αλλά τίποτα παραπάνω
Σε ερώτηση αν θα φέρει καινούργια πιο νέα κοπέλα είπε ότι την αναζητάει …
Με άλλα λόγια οποίος θέλει λίγη χαλάρωση και τίποτα άλλο καλά είναι για εμάς τους πιο απαιτητικούς η υπηρεσίες είναι φόλα όποτε και τα 15 ευρώ για λίγο τρίψιμο με λάδι τα κλαίτε !!!
Ναι η ΜαρίαΗ υπεύθυνη είναι η ίδια που ήταν και παλιά;