Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Loukilouk@

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
38
Πόντοι
0
Παιδιά στο soft πάω δυο χρόνια τώρα παίζει μόνο μασάζ και τίποτα άλλο δυστυχώς,πάντως από μασάζ είναι Τοπ!!

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
308
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην παρέα,

Για την παρακάτω αγγελία ξέρουμε κάτι??

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
189
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα,

Για την παρακάτω αγγελία ξέρουμε κάτι??

Ρε βαριέστε να γυρίσετε μια-δυό σελίδες πίσω και να διαβάσετε;

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
308
Πόντοι
21
Sorry φίλε απλά δεν μου θύμιζε κάτι το τηλέφωνο και είδα ότι είναι νέα αγγελία, γι'αυτό και ρώτησα. Είχες δίκιο είδα ποια είναι είχα φάει και εγώ τη φόλα πιο παλιά στα Χανιά.

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
Πήγα στο crown ? ίδια κατάσταση η ξανθιά και η μελαχρινή με την ελιά..με ανάλαβε η ξανθιά πολύ καλό μασάζ μόνο μασάζ...!! παιδιά αν δεν γράφουμε ο καθένας την εμπειρία του καλή ή κακή χαθήκαμε...και δεν βλέπω καμιά κριτική καιρό ή όλοι το έχετε εγκαταλείψει το άθλημα ή δεν μιλάτε.

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.498
Πόντοι
4.656
Πήγα στο crown ? ίδια κατάσταση η ξανθιά και η μελαχρινή με την ελιά..με ανάλαβε η ξανθιά πολύ καλό μασάζ μόνο μασάζ...!! παιδιά αν δεν γράφουμε ο καθένας την εμπειρία του καλή ή κακή χαθήκαμε...και δεν βλέπω καμιά κριτική καιρό ή όλοι το έχετε εγκαταλείψει το άθλημα ή δεν μιλάτε.
Μάνο έχεις δίκιο ...
κανείς δεν εχει εγκαταλείψει το αθλημα αλλα κανείς δεν βοηθαει τον αλλο λες και εχουμε τσακωθεί μεταξύ μας!
Ακόμα και προσωπικά μηνυματ που εχω στείλει σε συναθλητες δεν περνω απαντηση λες και κοστιζει!!
Μα ειναι δυνατον να μην βοηθαει ο ενας τον αλλο!
και χρηματα χάνουμε και κακό κανουμε στον εαυτο μας γιατι πηγαινουμε και τα δινουμε εκει που δεν αξιζει και αυτες το περνουν πανω τους και ανεβαζουν τις τιμες!
Ακομα και στο κροουν που ρωτησα και εγω γιατι ειχα την ιδια εμπειρια με σενα κανεις δεν απαντησε σε προσωπικο μηνυμα και απο μελη εδω που ειναι χρονια!

gagamai

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους...ενδιαφέρομαι να επισκεπτώ την αιμιλία...θέλω να μάθω είναι σίγουρο ότι κάνει μασάζ χωρίς εσώρουχο; κι αν γιατί δεν προχωράει παραπέρα; Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να κάνει λεπτομερή περιγραφή;

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους...ενδιαφέρομαι να επισκεπτώ την αιμιλία...θέλω να μάθω είναι σίγουρο ότι κάνει μασάζ χωρίς εσώρουχο; κι αν γιατί δεν προχωράει παραπέρα; Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να κάνει λεπτομερή περιγραφή;
Συναγωνιστή με όλη την καλή διάθεση στο λεω από τις 44 σελίδες του θέματος οι 22 τουλάχιστον είναι για εκείνη..το μόνο που θα αλλάζα είναι ότι είναι πλέον ένα μέτριο γυμνό μασάζ αυτό τίποτα περισσότερο, παλιότερα ήταν καλύτερο θεωρώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το σοφτ αν έχει κανείς εμπειρία ας γράψει.

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Συναγωνιστή με όλη την καλή διάθεση στο λεω από τις 44 σελίδες του θέματος οι 22 τουλάχιστον είναι για εκείνη..το μόνο που θα αλλάζα είναι ότι είναι πλέον ένα μέτριο γυμνό μασάζ αυτό τίποτα περισσότερο, παλιότερα ήταν καλύτερο θεωρώ.

Αναφορικα με το soft οταν ειχε πρωτανοιξει μετα την καραντινα ειχα παει στην αμμουδαρα.
Τοτε ηταν η μονα καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει...μετα πηρα αλλη μια φορα αλλα η ρια δεν απαντησε.
Crown επισκεψη την προηγουμενη βδομαδα, περασα με την αφροδιτη, η κατασταση ιδια...πολυ καλο μασαζ αλλα μονο μασαζ...καποια στιγμη μαλιστα που τη ζορισα μου ειπε θα βγω απο το δωματιο.
Τοheraklion massage εχει κλεισει παλι το τηλ

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1

H Αιμιλία νομίζω ότι την έχει δει φίρμα ... παλιότερα ήταν πολύ καλή στο social και στις υπηρεσίες ... το έκανε με όρεξη ... τώρα δεν ξέρω τι παίζει ... μπορεί να έχει βαρεθεί ... ο χώρος της πάντως είναι χάλια ... οπότε δεν αξίζει και ας είναι ΜΙΛΦΑΡΑ
To Soft είπαμε έχει 2 καταστήματα ένα αμμουδάρα και ένα κομμένο μπεντένι ... από τις παλιές συνεχίζει μόνο ΡΙΑ ... η τέλεια Στέλλα σταμάτησε και αν ξέρει κάποιος που συνεχίζει pm παρακαλώ ...( το καλύτερο μασάζ στο Ηράκλειο )
Το Crown το μόνο που κρατάει την σημαία ψηλά με τέλειο χώρο και πολύ καλό μασάζ ...

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21

Γνωρίζουμε κάτι;

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
252
Πόντοι
21

Γνωρίζουμε κάτι;
Υπερφόλα

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
? Μασάζ Σώματος ΜΟΝΟ με 9,90€ ?

MONO ΓΙΑ 7️⃣ ΗΜΕΡΕΣ ❕❕❕
Θεραπεία σώματος (massage/μασάζ χαλαρωτικό)
ΜΟΝΟ 9,90€ ΑΠΟ 30.90€

Απόλαυσε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του ⚜️ #BellezzaSpa ⚜️ και αναζωογονήσου μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ.

✔️Διάρκειας 45’
✔️Απόλαυση & Χαλάρωση στο 100%

? Κλείσε ραντεβού σήμερα και πάρε την προσφορά η οποία ισχύει μέχρι και τις 14/07/2021 | ΜΟΝΟ ΓΙΑ 7️⃣ ΗΜΕΡΕΣ ❕

?Τηλεφωνικά στο 21 2214 9724
?Στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα
?Δίδους 24, Ηράκλειο Κρήτης

Είναι δημοσίευση του μπελετζα spa στο fb Αλικαρνασσό βρίσκεται..όχι για τίποτα πονηρό αλλά νομίζω είναι καλή προσφορά όποιος θέλει να πάει, νομίζω σε όλους μας αρέσει το μασάζ για αυτό το βάζω.

• Like
Αντιδράσεις: Trx4

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.498
Πόντοι
4.656
Παίδες επίσκεψη σε Heraklion massage
Έχει μια milf με παραπάνω κιλά γύρω στα 46 -47
Υπηρεσίες καλές στο μασαζ έκατσα 45 λεπτά έδωσα 15 ευρω
Πρότεινα να βγάλω το εσώρουχο ούτε που δέχτηκε έκανε ότι θίχτηκε κιόλας …
Κατά την διάρκεια πήγα να πιάσω το χέρι της και ξανά θίχτηκε .. είπα για έξτρα και μου είπε ότι σε λάθος χώρο μπηκα ..
Συμπερασματικά καλό το μασαζ μαζί με την ξενέρα που έφαγα αλλά τίποτα παραπάνω
Σε ερώτηση αν θα φέρει καινούργια πιο νέα κοπέλα είπε ότι την αναζητάει …
Με άλλα λόγια οποίος θέλει λίγη χαλάρωση και τίποτα άλλο καλά είναι για εμάς τους πιο απαιτητικούς η υπηρεσίες είναι φόλα όποτε και τα 15 ευρώ για λίγο τρίψιμο με λάδι τα κλαίτε !!!

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
810
Πόντοι
86
Παίδες επίσκεψη σε Heraklion massage
Έχει μια milf με παραπάνω κιλά γύρω στα 46 -47
Υπηρεσίες καλές στο μασαζ έκατσα 45 λεπτά έδωσα 15 ευρω
Πρότεινα να βγάλω το εσώρουχο ούτε που δέχτηκε έκανε ότι θίχτηκε κιόλας …
Κατά την διάρκεια πήγα να πιάσω το χέρι της και ξανά θίχτηκε .. είπα για έξτρα και μου είπε ότι σε λάθος χώρο μπηκα ..
Συμπερασματικά καλό το μασαζ μαζί με την ξενέρα που έφαγα αλλά τίποτα παραπάνω
Σε ερώτηση αν θα φέρει καινούργια πιο νέα κοπέλα είπε ότι την αναζητάει …
Με άλλα λόγια οποίος θέλει λίγη χαλάρωση και τίποτα άλλο καλά είναι για εμάς τους πιο απαιτητικούς η υπηρεσίες είναι φόλα όποτε και τα 15 ευρώ για λίγο τρίψιμο με λάδι τα κλαίτε !!!
Η υπεύθυνη είναι η ίδια που ήταν και παλιά;

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.418
Πόντοι
201
Εχει παει κανεις προσφατα στην αιμιλια?και αν ναι πως ηταν σε εμφανιση,αν ηταν μαυρισμενη,υπηρεσιες,αν ζητησε καποιος συναγωνιστης κατι παραπανω και τι απαντησε.οποιος δε θελει εδω ας στειλει πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom