Καλησπέρα κοπέλια συνάδελφοι τι κάνετε?ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλά. Λοιπόν θα σας παραθέσω δύο εμπειρίες που είχα πρόσφατα. Εμπειρία νούμερο 1..... ψάχνοντας λοιπόν στο γνωστό site με τις αγγελίες, βρίσκω μία αγγελία που έγραφε. (ξανθιά με καφέ μάτια πλούσιο μπούστο προσφέρει μασάζ σε άντρα ή γυναίκα 42 χρονών.) Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν και βγαίνει μία γυναίκα με προφορά από ανατολικό μπλοκ. τι ρωτάω τι και πώς και μου λέει ότι είναι 40 ή 50 ευρώ το δωράκι της δεν θυμάμαι ακριβώς, ξεκινά στην αρχή με μασάζ μετά τσιμπούκι και στο τέλος σεξ σε πολλές στάσεις. Ρωτάω και τη διεύθυνση της και μετά από λίγη ώρα ξεκινάω βάζω λοιπόν το GPS και ξεκινάει ο Γολγοθάς ,ο χορός της κοντά στο μεσογειακό πανεπιστήμιο κοντά στο Γιόφυρο και οδός αν θυμάμαι καλά λεγότανε παμφιλων. Ξεκινάω από τον περιφερειακό ή όπως το λένε εδώ πέρα βοακ ,μετά από αρκετά χιλιόμετρα στρίβω κάπου δεξιά περνάω από μία γέφυρα, μάλλον αυτός είναι ο γιόφυρος μία γέφυρα που ήταν πολύ στενή και μετά χάθηκα σε κάτι μονόδρομος και κάτι στενοσόκακα. για να μην τα πολυλογώ τελικά έφτασα στο χώρο της. μπαίνω στην πολυκατοικία ανεβαίνω 5 σκαλιά και ανοίγει μία πόρτα. Ανοίγει την πόρτα και βλέπω μία γυναίκα περίπου 50 με 55 χρόνων, χοντρή άσχημη και μου χαμογελάει και παρατηρώ ότι της λείπουν δύο με τρία δόντια. Παθαίνω σοκ κάνω μεταβολή τα 5 6 σκαλιά που είχε τα κατέβηκα κωλοτούμπα ,έκανα τα κακά μου έφαγα όλο το φαγητό μου και από την τρομάρα που πήρα ξέχασα που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο .μόλις ηρέμησα λίγο βρήκα το αυτοκίνητό μου και εξαφανίστηκα σε κλάσματα δευτερολέπτου. κοπέλια από τις χειρότερες μου εμπειρίες επίσης αυτή η μαντάμ έχει άλλη μία ή δύο αγγελίες προς αποφυγή. η δεύτερη αγγελία γράφει ξανθιά bbw παρέχει χαλαρωτικό μασάζ σε κύριο. και έχει άλλη μία αγγελία στις γνωριμίες αυτές οι δύο ήταν στο μασάζ ,που λέει ότι ψάχνει κάποιον ευκατάστατο κύριο με δικό του σπίτι αν θυμάμαι καλά είναι το ίδιο νούμερο. προσωπικά εγώ δεν τη συστήνω σε κανέναν εκτός αν κάποιος έχει ιδιαίτερα γούστα ,και γουστάρει να πάει. δεν πέρασα μέσα, δεν ξέρω το πρόγραμμά της, δεν ξέρω αν είναι καλή ,δεν ξέρω τίποτα ,την είδα και εξαφανίστηκα αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία από τις δύο..