FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.418
- Πόντοι
- 201
Και σε μενα μαγκες οποιος το εχει σε πμΚαλησπέρα, αν μπορείς στείλε και σε μένα το τηλ. Νομίζω ότι ξέρω για ποιά λές.
Και σε μενα μαγκες οποιος το εχει σε πμΚαλησπέρα, αν μπορείς στείλε και σε μένα το τηλ. Νομίζω ότι ξέρω για ποιά λές.
Πήρα τηλέφωνο εγωΗ αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Εχει παει κανεις?Παιρνω τηλ εδω και μερες και δε το σηκωνει...
Και σε μενα ρε μάγκες! Ευχαριστώ πολύΚαι σε μενα μαγκες οποιος το εχει σε πμ
και σε εμενα αν υπαρχει τελικα διαθεσιμοΟποιος μπορει ας στειλει και σε μενα το τηλ της Γωγως
Σ ευχαριστούμε για την ενημέρωση και πραγματικά επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι αξιόλογο στο χώρο …Καλημέρα σύντεκνοι. πιστός όπως κάνω πάντα στο ραντεβού τις ενημερώσεις στον αγώνα του λάδωτριψίματος, παραθέτω την τελευταία μου περιπέτεια στο βωμό της ενημέρωσης. Μετά από σχολαστικό ψάξιμο στις λιγοστές πλέον αγγελίες για το νόμο του Ηρακλείου, βρίσκω μία αγγελία που ομολογώ δεν την είχα ξαναδεί, μου είχε ξεφύγει. Η αγγελία γράφει (κυρία προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ το τηλέφωνο τελειώνει σε 645). Παίρνω τηλέφωνο το σηκώνει μία λαδοκώρι την λέω να μου κάνει μία ενημέρωση, και μου λέει ότι κάνει χαλαρωτικό μασάζ χωρίς σεξ και στο τέλος εκτόνωση στα 30 ευρώ. Δελεαστική τιμή και ξεκινάω για να πάω στον χώρο της. Στον δρόμο σκεφτόμουνα πάλι τι θα συναντήσω. Η περιοχή της στον Μασταμπά στην οδό Ραυτοπούλου, με πολύ δύσκολο πάρκινγκ. Τελικά καταφέρνω να παρκάρω την ενημερώνω ότι ήρθα μου δίνει οδηγίες για το πού θα βρω την πόρτα, είναι από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας, και είχε μία πόρτα ασφαλείας που θα έπρεπε να μου την άνοιξη αυτή. με το που ανοίγει την πόρτα βλέπω μία κοπέλα γύρω στα 40 αρκετά γεμάτη ασχημούλα με μαύρο μαλλί, ήμουνα στο όριο να εξαφανιστώ αλλά λόγω της Καβλας το κάτω κεφάλι είχε άλλη γνώμη. Η προφορά της μου φάνηκε σαν κρητικόβουλγάρικα ή ήταν κρητικά βαριά από τα χωριά που είναι ψηλά στα βουνά μακριά από την πόλη. να με συμπαθαν οι φίλοι από το Ηράκλειο αλλά αν μιλάει κάποιος βαριά κρητικά δεν τον καταλαβαίνω και πολύ καλά. Τέλος πάντων μου συστήθηκε σαν Αννίτα και μπήκαμε στο σπίτι. Ο χορός της ένα άθλιο ισόγειο μύριζε μούχλα γύρω στα 25 τετραγωνικά, ένα κρεβάτι άθλιο μονό και ένα στρώμα λίαν επιεικώς για πέταμα, από τη στιγμή που μπήκα μέχρι τη στιγμή που έφυγα η κοπέλα μιλούσε ασταμάτητα περί ανέμων και υδάτων. Ξάπλωσα στο κρεβάτι το σάπιο γυμνός και άρχισε να μου κάνει ένα μασάζ άθλιο μου μιλούσε ασταμάτητα δεν μπορούσα να χαλαρώσω με τίποτα. Και μου ερχόταν και μία μπόχα από το στόμα της φως φανάρι από κάποια χαλασμένα δόντια και σε εκείνο το σημείο άρχισα να κλαίω τα 30 ευρώ που θα έδινα στο τέλος. μετά από κάνα εικοσάλεπτο τρίψιμο με γυρίζει ανάσκελα μπαίνει ανάμεσα από τα πόδια μου μου ρίχνει λάδι μπόλικο και αρχίζει να τρίβει το γεννητικό όργανο. αδιάφορη μαλακια μιλούσε ασταμάτητα, βρωμούσε το στόμα της, δεν μπορώ να καταλάβω πως μου σηκώθηκε καμιά φορά απορώ με τον εαυτό μου, αλλά ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα τελειώσω κάποια στιγμή την είπα να μου τον παίξει πιο γρήγορα και πιο δυνατά και στο τέλος με χίλια ζόρια εκπυρσοκρότησα. Ήθελα να φύγω όσο πιο γρήγορα γινόταν το μόνο καλό στην όλη υπόθεση ,ήτανε ότι έκανα μπάνιο με ζεστό νερό και η πετσέτα ήταν πεντακάθαρη για να φύγουνε τα λάδια, που μου είχε βάλει πάνω από ένα τόνο. Ανακεφαλαιώνοντας τώρα η Αννίτα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά είναι μόνο για λάτρες τέτοιου είδος γυναικών, για σκληροπυρηνικός ο χώρος άθλιος, το κρεβάτι άθλιο, η λαδοκώρι πρέπει να περιποιηθεί παραπάνω τον εαυτό της και να πάει να φτιάξει και τα δόντια της. 30 ευρώ το παράβολο τα οποία πραγματικά τα κλαίω. χίλιες φορές να τα έτρωγα σε σουβλάκια και τσικουδιες το κασκαντέρυλικη απέτυχε παταγωδώς. δεν την συνιστώ σε κανέναν εκτός αν κάποιος συνάδελφος έχει ιδιαίτερα γούστα. Αυτά φίλοι μου και όπως λέω πάντα
Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές....
Φίλε είσαι απίστευτος δεν παίζεσαι , έπεσα από τα γέλια με τη περιγραφή. Να είσαι καλά μαν για την ενημέρωση.Καλημέρα σύντεκνοι. πιστός όπως κάνω πάντα στο ραντεβού τις ενημερώσεις στον αγώνα του λάδωτριψίματος, παραθέτω την τελευταία μου περιπέτεια στο βωμό της ενημέρωσης. Μετά από σχολαστικό ψάξιμο στις λιγοστές πλέον αγγελίες για το νόμο του Ηρακλείου, βρίσκω μία αγγελία που ομολογώ δεν την είχα ξαναδεί, μου είχε ξεφύγει. Η αγγελία γράφει (κυρία προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ το τηλέφωνο τελειώνει σε 645). Παίρνω τηλέφωνο το σηκώνει μία λαδοκώρι την λέω να μου κάνει μία ενημέρωση, και μου λέει ότι κάνει χαλαρωτικό μασάζ χωρίς σεξ και στο τέλος εκτόνωση στα 30 ευρώ. Δελεαστική τιμή και ξεκινάω για να πάω στον χώρο της. Στον δρόμο σκεφτόμουνα πάλι τι θα συναντήσω. Η περιοχή της στον Μασταμπά στην οδό Ραυτοπούλου, με πολύ δύσκολο πάρκινγκ. Τελικά καταφέρνω να παρκάρω την ενημερώνω ότι ήρθα μου δίνει οδηγίες για το πού θα βρω την πόρτα, είναι από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας, και είχε μία πόρτα ασφαλείας που θα έπρεπε να μου την άνοιξη αυτή. με το που ανοίγει την πόρτα βλέπω μία κοπέλα γύρω στα 40 αρκετά γεμάτη ασχημούλα με μαύρο μαλλί, ήμουνα στο όριο να εξαφανιστώ αλλά λόγω της Καβλας το κάτω κεφάλι είχε άλλη γνώμη. Η προφορά της μου φάνηκε σαν κρητικόβουλγάρικα ή ήταν κρητικά βαριά από τα χωριά που είναι ψηλά στα βουνά μακριά από την πόλη. να με συμπαθαν οι φίλοι από το Ηράκλειο αλλά αν μιλάει κάποιος βαριά κρητικά δεν τον καταλαβαίνω και πολύ καλά. Τέλος πάντων μου συστήθηκε σαν Αννίτα και μπήκαμε στο σπίτι. Ο χορός της ένα άθλιο ισόγειο μύριζε μούχλα γύρω στα 25 τετραγωνικά, ένα κρεβάτι άθλιο μονό και ένα στρώμα λίαν επιεικώς για πέταμα, από τη στιγμή που μπήκα μέχρι τη στιγμή που έφυγα η κοπέλα μιλούσε ασταμάτητα περί ανέμων και υδάτων. Ξάπλωσα στο κρεβάτι το σάπιο γυμνός και άρχισε να μου κάνει ένα μασάζ άθλιο μου μιλούσε ασταμάτητα δεν μπορούσα να χαλαρώσω με τίποτα. Και μου ερχόταν και μία μπόχα από το στόμα της φως φανάρι από κάποια χαλασμένα δόντια και σε εκείνο το σημείο άρχισα να κλαίω τα 30 ευρώ που θα έδινα στο τέλος. μετά από κάνα εικοσάλεπτο τρίψιμο με γυρίζει ανάσκελα μπαίνει ανάμεσα από τα πόδια μου μου ρίχνει λάδι μπόλικο και αρχίζει να τρίβει το γεννητικό όργανο. αδιάφορη μαλακια μιλούσε ασταμάτητα, βρωμούσε το στόμα της, δεν μπορώ να καταλάβω πως μου σηκώθηκε καμιά φορά απορώ με τον εαυτό μου, αλλά ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα τελειώσω κάποια στιγμή την είπα να μου τον παίξει πιο γρήγορα και πιο δυνατά και στο τέλος με χίλια ζόρια εκπυρσοκρότησα. Ήθελα να φύγω όσο πιο γρήγορα γινόταν το μόνο καλό στην όλη υπόθεση ,ήτανε ότι έκανα μπάνιο με ζεστό νερό και η πετσέτα ήταν πεντακάθαρη για να φύγουνε τα λάδια, που μου είχε βάλει πάνω από ένα τόνο. Ανακεφαλαιώνοντας τώρα η Αννίτα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά είναι μόνο για λάτρες τέτοιου είδος γυναικών, για σκληροπυρηνικός ο χώρος άθλιος, το κρεβάτι άθλιο, η λαδοκώρι πρέπει να περιποιηθεί παραπάνω τον εαυτό της και να πάει να φτιάξει και τα δόντια της. 30 ευρώ το παράβολο τα οποία πραγματικά τα κλαίω. χίλιες φορές να τα έτρωγα σε σουβλάκια και τσικουδιες το κασκαντέρυλικη απέτυχε παταγωδώς. δεν την συνιστώ σε κανέναν εκτός αν κάποιος συνάδελφος έχει ιδιαίτερα γούστα. Αυτά φίλοι μου και όπως λέω πάντα
Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές....
Συνάδελφε Τζορτζ προσπαθώ να το κάνω όσο πιο χιουμοριστικό γίνεται. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ο αγώνας συνεχίζεται..Φίλε είσαι απίστευτος δεν παίζεσαι , έπεσα από τα γέλια με τη περιγραφή. Να είσαι καλά μαν για την ενημέρωση.
Καλημέρα παίχτη! Έχω να πω δυο λόγια για Μιράντα!Μάλλον πως τελικά κανείς δεν ξέρει κάτι για την μιράντα ή ξέρει και δεν το μοιράζεται
Η Μιράντα ποια είναι;Είναι η Μιράντα ο, τι καλύτερο ή υπάρχει καλύτερη εναλλακτικη;
ειναι trans δεν εχει κανει εγχειρηση και ειναι παθητικηΗ Μιράντα ποια είναι;
Την έχω δοκιμάσει 3 φορές…Η Μιράντα ποια είναι;