Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Καλημερα και καλη εβδομαδα. Η Αιμιλια οταν κανει μασαζ ειναι νυμενη κανονικα? Επειδη ξερω οτι παροτι δεν κανει κατι παραπανω απο μασαζ, επιτρεπει να ειναι γυμνος ο αντρας.

Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
70
Πόντοι
0
Η Αιμιλία είναι πάντα κανονικά ντυμένη. Εκτός από τα γνωστά μαγαζιά βρήκα διάφορες ανεξάρτητες μέσω fb για μασάζ τις οποίες δοκίμασα, όποιος θέλει μπορώ να του στείλω πληροφορίες, όλες όμως κάνουν αυστηρά μόνο μασάζ. Αν έχει κάποιος καμιά πληροφορία ας μας ενημερώσει διότι έχουμε πιάσει πάτο στο θέμα....

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Καλημερα και καλη εβδομαδα. Η Αιμιλια οταν κανει μασαζ ειναι νυμενη κανονικα? Επειδη ξερω οτι παροτι δεν κανει κατι παραπανω απο μασαζ, επιτρεπει να ειναι γυμνος ο αντρας.

Όταν φοράει την Άσπρη ρομπούλα της και τα γυαλιά της είναι :cheesy: :P WOW ... και το μασάζ τέλειο ...
ο χώρος της δεν είναι ωραίος και άνετος αλλά όλα τα άλλα αξίζουν ...

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Η Αιμιλία είναι πάντα κανονικά ντυμένη. Εκτός από τα γνωστά μαγαζιά βρήκα διάφορες ανεξάρτητες μέσω fb για μασάζ τις οποίες δοκίμασα, όποιος θέλει μπορώ να του στείλω πληροφορίες, όλες όμως κάνουν αυστηρά μόνο μασάζ. Αν έχει κάποιος καμιά πληροφορία ας μας ενημερώσει διότι έχουμε πιάσει πάτο στο θέμα....

Μάρκο πιες δοκίμασες ... ?
Ειρήνη Κ. ... Ειρήνη Αρ. ... Κωνσταντίνα... και Μαρία ?:sunglasses:

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
εγω προσωπικα στην αιμιλια μολις τελειωσει το μασαζ και σε αφηνεις να σκουπιστεις με την πετσετα, ριχνω μια παχια γιατι επι μια ωρα η ψωλη ειναι καγκελο

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Μα καλα σε σηκωμενη καγκελο δεν κανει την παραμικρη κινηση? Ουτε ενα χαμογελο κατι?
Μαρκο αν ειναι σε επιπεδο μασαζ και εμφανισης οπως την Αιμιλια οι κοπελες που ξερεις, στειλε μου μυνημα. Σε ευχαριστω.

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
τον κοιταει, χαιδευει προσαγωγους αλλα ψωλη δεν ακουμπαει

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Σαν να θελει να σε καυλωνει και να σε αφηνει στα κρυα του λουτρου.

Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
70
Πόντοι
0
Ναι. Ειρήνη Κ. ... Ειρήνη Αρ. ... Κωνσταντίνα... και Μαρία όλες μόνο μασάζ και τίποτα άλλο. Στοιχεία μπορείτε να βρείτε μέσω fb με μια απλή αναζήτηση.

anonymous80

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
426
Πόντοι
21
Αν μπορεί κανένα μέλος που γνωρίζει, ας στείλει pm για τις κοπέλες από το facebook

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Ναι. Ειρήνη Κ. ... Ειρήνη Αρ. ... Κωνσταντίνα... και Μαρία όλες μόνο μασάζ και τίποτα άλλο. Στοιχεία μπορείτε να βρείτε μέσω fb με μια απλή αναζήτηση.
Αν γραψουμε Κωνσταντινα και Μαρια δυσκολο να βγαλουμε ακρη σε μια αναζητηση.

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές μια καλή πληροφορία είναι να δούμε ποιες από τις παραπάνω που κάνουν μόνο καλό μασάζ... κάνουν γυμνός με πετσέτα ή όχι; Νομίζω τελειος γυμνός μόνο η Αιμιλία.
Οποίος μπορεί να βοηθήσει.

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές μια καλή πληροφορία είναι να δούμε ποιες από τις παραπάνω που κάνουν μόνο καλό μασάζ... κάνουν γυμνός με πετσέτα ή όχι; Νομίζω τελειος γυμνός μόνο η Αιμιλία.
Οποίος μπορεί να βοηθήσει.

Ειρήνη Κ και Κωνσταντίνα κάνουν ... για Μαρία πρέπει και αυτή να κάνει ΑΝ και εγώ 2 φορές που πήγα δεν έκανα καν την κίνηση :glasses:
Μπορείτε να πάτε Μαρία και Κωνσταντίνα πολύ καλό μασάζ ...
Μαρία τέλειο χώρο ...

Manosssss35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
354
Πόντοι
281
Καλημέρα συναγωνιστές και καλώς σας βρήκα,θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση η Αιμιλια να κάνει κάτι περισσοτερο απο απλό Μασαζ και επίσης αν της έχει κάποιος προτείνει κάτι παραπάνω σε χρηματικό για να το κάνει; (το κάτι παραπάνω εννοώ)

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Καλημέρα συναγωνιστές και καλώς σας βρήκα,θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση η Αιμιλια να κάνει κάτι περισσοτερο απο απλό Μασαζ και επίσης αν της έχει κάποιος προτείνει κάτι παραπάνω σε χρηματικό για να το κάνει; (το κάτι παραπάνω εννοώ)

Νομίζω όχι φίλε δεν κάνει παραπάνω με χρήματα... πάντως με την ζήτηση που υπάρχει στο Ηράκλειο η πρώτη που θα κάνει καλό μασάζ με όλα τα παρελκόμενα θα την κάνουμε Χρυσή!!!
Ζήτηση υπάρχει πολύ, προσφορά όχι!

grgher

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Like
149
Πόντοι
1

Νομίζω όχι φίλε δεν κάνει παραπάνω με χρήματα... πάντως με την ζήτηση που υπάρχει στο Ηράκλειο η πρώτη που θα κάνει καλό μασάζ με όλα τα παρελκόμενα θα την κάνουμε Χρυσή!!!
Ζήτηση υπάρχει πολύ, προσφορά όχι!
Τρόπος επικοινωνίας με Αιμιλία βρε συναγωνιστές;;;; έστω με pm!!!!

Manosssss35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
354
Πόντοι
281
Υπάρχει δηλαδή κάποιος που να της έχει προτείνει παραπάνω χρηματα και να μην τα έχει δεχτεί;θα προσβληθεί αν ειπωθεί κάτι τέτοιο;εννοώ αν την ξέρει κάποιος και ξέρει τον χαρακτήρα της.

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
συναγωνιστες, οποιος μπορει ας μου στειλει σε pm τα τηλεφωνα απο ειρηνη κωνσταντινα και μαρια

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.430
Πόντοι
201
69*****434 ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ SEX ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΕΧΕΜΥΘΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.
Στο kanesex η αγγελια.Παιρνω τηλεφωνο δε το σηκωνει.Εχει παει κανεις?

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Ερώτηση λίγο άσχετη, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου προτείνει κέντρο ή αισθητικό για απότριχωση σε μπάλες κτλ. να μου στείλει p.m.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom