Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
60αρα ????
Μεγαλούτσικη ε?

60 αρα είναι και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ...
και για μασάζ πας και να είναι και καλό ...
αλλά μπορεί το 60άρα να ήταν για την τιμή και όχι για την ηλικία χαχαχα (ελπίζω )

Papavaider

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Like
22
Πόντοι
0
Για το heraklion massage γιατί δεν ξαναμίλησε κανείς? Τι παίζει τελικά εκεί σηκώνουν ψήσιμο τα κορίτσια για τπτ παραπάνω ?

40xrofou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Χρόνια αναγνώστης, φρέσκο μέλος. Για την Αιμηλία (και όχι Αιμιλία) να σας πω οτι κάνει μασαζ πολύ καλό. Πάω αρκετό καιρό και το έχω συζητήσει μαζί της. Δεν είναι θέμα χρημάτων, δεν θέλει να κάνει κάτι άλλο. Στο Ηράκλειο μασαζ σπάνια αξίζει τον κόπο. Μόνο όταν έχει κοπέλες από Αθήνα. Και για να είσαι σίγουρος πρέπει να έχεις μιλήσει πριν με Μαρία στο κινητό. Υπάρχει και μία κοπέλα 40άρα στην Αμμουδάρα μασαζ μέτριο, εμφάνιση 6/10, φραπέ με καλαμάκι καλό, τα υπόλοιπα προσφέρονται όλα αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Αυτά για την ώρα. Καλές βόλτες

Papavaider

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Like
22
Πόντοι
0
Έχω ακούσει και για Κνωσού μια κυρία απέναντι από το ΑΒ αλλά αυτός που μου το είπε είναι γνωστός σαβουρομαζοχτρας και δεν του έχω εμπιστοσινη. Παντός δίνει φραπε και με καλαμάκι.Τωρα φίλε 40xrofou την Μαρία στο τηλέφωνο  τι πρέπει να την ρωτήσουμε? Γιατί άμα την ρωτήσεις στην ξέρα λέει πως δεν παίζει τπτ. Παντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες έτσι και αλλιώς .

Sportbily

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε εχουμε τηλεφωνο σε αυτην στην κνωσσου???

dimitris xr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους,λοιπον η Αιμιλία κάνα απλά ένα καλό μασάζ τίποτα περισσότερο...αν ενδιαφέρεται κάποιος για μια Μαρίνα 60άρα με φοβερό χώρο πολύ καλο μασάζ με happy end ας με ενημερώσει !
Δώσε φίλε μου πληροφορίες για τη Μαρίνα,την ηλικία της κτλ..

Παράθεση από: 40xrofou  (χθες στις 14:40)
Υπάρχει και μία κοπέλα 40άρα στην Αμμουδάρα μασαζ μέτριο, εμφάνιση 6/10, φραπέ με καλαμάκι καλό, τα υπόλοιπα προσφέρονται όλα αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Αυτά για την ώρα. Καλές βόλτες

Και για αυτή θα ήθελα πληροφορίες έστω και PM. Άντε να οργανωθούμε σε αυτή την πόλη.. Smiley

@Papavaider Φυσικά και για την κυρία στην Κνωσσού.

Papavaider

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Like
22
Πόντοι
0
Ο φίλος μου πήγε συστημένος και χτύπησε κουδούνι.ειναι λίγο κριφη η φαση. μόλις μάθω αριθμό και παραπάνω πληροφορίες θα τα μοιραστώ όλα.

takis2810

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Γεια σε όλους,λοιπον η Αιμιλία κάνα απλά ένα καλό μασάζ τίποτα περισσότερο...αν ενδιαφέρεται κάποιος για μια Μαρίνα 60άρα με φοβερό χώρο πολύ καλο μασάζ με happy end ας με ενημερώσει !
Για δωσε πληροφοριες αδερφε.

40xrofou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Η κυρία στην Αμμουδάρα εδω: . Η Μαρία στο Ηράκλειο Μάσαζ δεν έχει συνθηματικά. Παίρνεις κατευθείαν στο κινητό της και της ζητάς ακριβώς τι θέλεις.

Makakoscrete

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Έχω ακούσει και για Κνωσού μια κυρία απέναντι από το ΑΒ αλλά αυτός που μου το είπε είναι γνωστός σαβουρομαζοχτρας και δεν του έχω εμπιστοσινη. Παντός δίνει φραπε και με καλαμάκι.Τωρα φίλε 40xrofou την Μαρία στο τηλέφωνο  τι πρέπει να την ρωτήσουμε? Γιατί άμα την ρωτήσεις στην ξέρα λέει πως δεν παίζει τπτ. Παντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες έτσι και αλλιώς .

Παίξε μπάλα φίλος και βρές καμιά πληροφορία παραπάνω γιατί έχω ενα σφάχτη στη πλάτη που με τυρρανάει καιρό!!!!!

alepoudaki3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Δώσε περισσότερες πληροφορίες πως τη βρισκουμε

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1

έχει κάπου αγγελία αυτή ?

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Επισκεψη στη Μαρία στην Αμμουδαρα σημερα. 50ευρω, μασαζ, πιπα, σεξ και ελευθερο τελειωμα, διαρκεια επισκεψης: 55 περιπου λεπτά. Τιμησε μέχρι τελους τα χρήματα που έδωσα. Το μασαζ όχι κατι το απίστευτο, αλλα ασχολήθηκε αρκετά. Η εμφάνιση ειναι υποκειμενική, είναι όμως μια χαριτωμένη, ευγενική και πολύ συνεννοήσιμη. Δινει σημασία στην καθαριότητα και μου αρεσε, θα την ξαναεπισκεφτω.

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Επισκεψη στη Μαρία στην Αμμουδαρα σημερα. 50ευρω, μασαζ, πιπα, σεξ και ελευθερο τελειωμα, διαρκεια επισκεψης: 55 περιπου λεπτά. Τιμησε μέχρι τελους τα χρήματα που έδωσα. Το μασαζ όχι κατι το απίστευτο, αλλα ασχολήθηκε αρκετά. Η εμφάνιση ειναι υποκειμενική, είναι όμως μια χαριτωμένη, ευγενική και πολύ συνεννοήσιμη. Δινει σημασία στην καθαριότητα και μου αρεσε, θα την ξαναεπισκεφτω.

Μαρία αμμουδάρα ... αυτή εδώ λες ?

Makakoscrete

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1

Ωραίος ο παίχτης!!!

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Τελικά για Κνωσού έχουμε τίποτα νεότερο ...  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom