Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
60αρα ????
Μεγαλούτσικη ε?
Μεγαλούτσικη ε?
60αρα ????
Μεγαλούτσικη ε?
Δώσε φίλε μου πληροφορίες για τη Μαρίνα,την ηλικία της κτλ..Γεια σε όλους,λοιπον η Αιμιλία κάνα απλά ένα καλό μασάζ τίποτα περισσότερο...αν ενδιαφέρεται κάποιος για μια Μαρίνα 60άρα με φοβερό χώρο πολύ καλο μασάζ με happy end ας με ενημερώσει !
Για δωσε πληροφοριες αδερφε.Γεια σε όλους,λοιπον η Αιμιλία κάνα απλά ένα καλό μασάζ τίποτα περισσότερο...αν ενδιαφέρεται κάποιος για μια Μαρίνα 60άρα με φοβερό χώρο πολύ καλο μασάζ με happy end ας με ενημερώσει !
Έχω ακούσει και για Κνωσού μια κυρία απέναντι από το ΑΒ αλλά αυτός που μου το είπε είναι γνωστός σαβουρομαζοχτρας και δεν του έχω εμπιστοσινη. Παντός δίνει φραπε και με καλαμάκι.Τωρα φίλε 40xrofou την Μαρία στο τηλέφωνο τι πρέπει να την ρωτήσουμε? Γιατί άμα την ρωτήσεις στην ξέρα λέει πως δεν παίζει τπτ. Παντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες έτσι και αλλιώς .
Δώσε περισσότερες πληροφορίες πως τη βρισκουμεΓεια σε όλους,λοιπον η Αιμιλία κάνα απλά ένα καλό μασάζ τίποτα περισσότερο...αν ενδιαφέρεται κάποιος για μια Μαρίνα 60άρα με φοβερό χώρο πολύ καλο μασάζ με happy end ας με ενημερώσει !
Έχω ακούσει και για Κνωσού μια κυρία απέναντι από το ΑΒ αλλά αυτός που μου το είπε είναι γνωστός σαβουρομαζοχτρας και δεν του έχω εμπιστοσινη. Παντός δίνει φραπε και με καλαμάκι.Τωρα φίλε 40xrofou την Μαρία στο τηλέφωνο τι πρέπει να την ρωτήσουμε? Γιατί άμα την ρωτήσεις στην ξέρα λέει πως δεν παίζει τπτ. Παντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες έτσι και αλλιώς .
Επισκεψη στη Μαρία στην Αμμουδαρα σημερα. 50ευρω, μασαζ, πιπα, σεξ και ελευθερο τελειωμα, διαρκεια επισκεψης: 55 περιπου λεπτά. Τιμησε μέχρι τελους τα χρήματα που έδωσα. Το μασαζ όχι κατι το απίστευτο, αλλα ασχολήθηκε αρκετά. Η εμφάνιση ειναι υποκειμενική, είναι όμως μια χαριτωμένη, ευγενική και πολύ συνεννοήσιμη. Δινει σημασία στην καθαριότητα και μου αρεσε, θα την ξαναεπισκεφτω.
Επισκεψη στη Μαρία στην Αμμουδαρα σημερα. 50ευρω, μασαζ, πιπα, σεξ και ελευθερο τελειωμα, διαρκεια επισκεψης: 55 περιπου λεπτά. Τιμησε μέχρι τελους τα χρήματα που έδωσα. Το μασαζ όχι κατι το απίστευτο, αλλα ασχολήθηκε αρκετά. Η εμφάνιση ειναι υποκειμενική, είναι όμως μια χαριτωμένη, ευγενική και πολύ συνεννοήσιμη. Δινει σημασία στην καθαριότητα και μου αρεσε, θα την ξαναεπισκεφτω.