Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 463K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sot.anas

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2018
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Εχουν πεσει πολυ τα χανια

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Φιλε, στα Χανια γινονται πραματα και θαματα αλλα ολα ειναι σε πολυ κλειστο κυκλο που αν δεν εισαι μεσα, ή αν δεν σε βαλουν μεσα δυσκολα καν το μαθαινεις.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Φιλε, στα Χανια γινονται πραματα και θαματα αλλα ολα ειναι σε πολυ κλειστο κυκλο που αν δεν εισαι μεσα, ή αν δεν σε βαλουν μεσα δυσκολα καν το μαθαινεις.

Εγω ειμαι στην απ' οξω. Αν καποιος θελει να με συστησει στα εσω θα ημουν ευγνωμων.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εγω ειμαι στην απ' οξω. Αν καποιος θελει να με συστησει στα εσω θα ημουν ευγνωμων.

Ναι, περιμενε...

Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ λεπτα. Μονο αν εχεις κανεναν κολλητο μεσα στα πραγματα και σε βαλει αυτος.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Ναι, περιμενε...

Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ λεπτα. Μονο αν εχεις κανεναν κολλητο μεσα στα πραγματα και σε βαλει αυτος.

Τον ηπιαμε δηλαδη, ειμαι εδω μονο 6 μηνες το χρονο αρα δεν νομιζω να δω φως.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εδω αλλοι ειμαστε συνεχεια εδω και δεν ειμαστε στα πραγματα.

Προσωπικα μαζευω λεφτα και μια στο τοσο κανω καταδρομικες Αθηνα

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Η μονη σωστη λυση , γιατι αν περιμενεις αυτες που ερχονται αστα βραστα ερχονται μονο για οικονομα και τιποτε αλλο
Εδω αλλοι ειμαστε συνεχεια εδω και δεν ειμαστε στα πραγματα.

Προσωπικα μαζευω λεφτα και μια στο τοσο κανω καταδρομικες Αθηνα

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
35.115
Πόντοι
6.186
happy end κ τελος η ουτε κ αυτο?

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασάζ, πόσο μάλλον σε αισθησιακό μασάζ και τα περαιτέρω. Λέω να ξεκινήσω για την πρώτη μου φορά, χωρίς να περιμένω κάτι έξτρα. Ποια κοπέλα θα μου προτείνατε εσείς οι παλιοί εδώ στα Χανιά;
Διάβασα αρκετά το νήμα και λέω για την Ιουλία αν είναι ενεργή ακόμα ασφαλώς..

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασάζ, πόσο μάλλον σε αισθησιακό μασάζ και τα περαιτέρω. Λέω να ξεκινήσω για την πρώτη μου φορά, χωρίς να περιμένω κάτι έξτρα. Ποια κοπέλα θα μου προτείνατε εσείς οι παλιοί εδώ στα Χανιά;
Διάβασα αρκετά το νήμα και λέω για την Ιουλία αν είναι ενεργή ακόμα ασφαλώς..
Εγω εδω στα Χανια δεν εχω βρει πραμα καλο. Συναγωνιστες λενε πως υπαρχουν αλλα πρεπει να εισαι στο κυκλωμα. Καλο μασαζ εγω το εχω βρει μονο Αθηνα

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
Εγω εδω στα Χανια δεν εχω βρει πραμα καλο. Συναγωνιστες λενε πως υπαρχουν αλλα πρεπει να εισαι στο κυκλωμα. Καλο μασαζ εγω το εχω βρει μονο Αθηνα

Θα είμαι Αθήνα για μερικές μέρες τον Οκτώβριο και αν δεν βρω εδώ Χανιά κάτι, τότε θα κάνω υπομονή για Αθήνα κι εγώ που απ' ότι διαβάζω, έχει πολύ πράμα.

fligh216

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σκεφτωμε να επισκεφτώ Μαριαννα τι λεει?  Ειναι δεκτηκει σε χαδια ? εχετε ιδεα τη παιζει με αυτη και αν αξιζει ο κοποσ?

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Ναι έχει πάρα πολλοί πράμα στην Αθήνα υπάρχει ένα όμως άλλα η ρουφιανιά και η αντιζηλία αν δεν σε ξέρουν καλά και το εννοώ είναι αρκετά μαζεμένες πρέπει πρώτα να σε μάθουν για να σου έχουν εμπιστοσύνη ότι  είσαι έμπιστος - εχέμυθος και δεν κινδυνεύουν για τα περεταιρο .

Θα είμαι Αθήνα για μερικές μέρες τον Οκτώβριο και αν δεν βρω εδώ Χανιά κάτι, τότε θα κάνω υπομονή για Αθήνα κι εγώ που απ' ότι διαβάζω, έχει πολύ πράμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom