sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Μην πάτε. Μεγάλη φόλα!!!!!
Εγω της εχω μιλησει τρεις φορες για να βρεθουμε, παντα ηταν αγενης στο τηλεφωνο. Πλεον την εχω στα "Δεν θα παρουμε"...
Φιλε, στα Χανια γινονται πραματα και θαματα αλλα ολα ειναι σε πολυ κλειστο κυκλο που αν δεν εισαι μεσα, ή αν δεν σε βαλουν μεσα δυσκολα καν το μαθαινεις.
Εγω ειμαι στην απ' οξω. Αν καποιος θελει να με συστησει στα εσω θα ημουν ευγνωμων.
Εγω ειμαι στην απ' οξω. Αν καποιος θελει να με συστησει στα εσω θα ημουν ευγνωμων.
Ναι, περιμενε...
Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ λεπτα. Μονο αν εχεις κανεναν κολλητο μεσα στα πραγματα και σε βαλει αυτος.
Εδω αλλοι ειμαστε συνεχεια εδω και δεν ειμαστε στα πραγματα.
Προσωπικα μαζευω λεφτα και μια στο τοσο κανω καταδρομικες Αθηνα
Εγω εδω στα Χανια δεν εχω βρει πραμα καλο. Συναγωνιστες λενε πως υπαρχουν αλλα πρεπει να εισαι στο κυκλωμα. Καλο μασαζ εγω το εχω βρει μονο ΑθηναΔεν έχω πάει ποτέ σε μασάζ, πόσο μάλλον σε αισθησιακό μασάζ και τα περαιτέρω. Λέω να ξεκινήσω για την πρώτη μου φορά, χωρίς να περιμένω κάτι έξτρα. Ποια κοπέλα θα μου προτείνατε εσείς οι παλιοί εδώ στα Χανιά;
Διάβασα αρκετά το νήμα και λέω για την Ιουλία αν είναι ενεργή ακόμα ασφαλώς..
Εγω εδω στα Χανια δεν εχω βρει πραμα καλο. Συναγωνιστες λενε πως υπαρχουν αλλα πρεπει να εισαι στο κυκλωμα. Καλο μασαζ εγω το εχω βρει μονο Αθηνα
Θα είμαι Αθήνα για μερικές μέρες τον Οκτώβριο και αν δεν βρω εδώ Χανιά κάτι, τότε θα κάνω υπομονή για Αθήνα κι εγώ που απ' ότι διαβάζω, έχει πολύ πράμα.