You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χθεσινη επισκεψη στην Ιουλια και εχω να πω μονο καλα σχολια..ανετη μιλαει ομορφα και οπως πρεπει και μονο λιγα κιλα στην κοιλιτσα..ωραια γυναικα γενικως..Πηρα προγραμμα με εκτονωση και μπορω να πω πως ηταν καλα..μασαζ μετριο..
giannis7676
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας, σκεφτομαι να παω για μασαζ αύριο σε μια κοπελα (Νατασσα είπε πως την λένε) στον Αγ. Ιωάννη που το τηλ της τελειώνει σε ...037 (Χανιώτικα νέα). Έχει δοκιμάσει κανείς από εσάς?
Χθεσινη επισκεψη στην Ιουλια και εχω να πω μονο καλα σχολια..ανετη μιλαει ομορφα και οπως πρεπει και μονο λιγα κιλα στην κοιλιτσα..ωραια γυναικα γενικως..Πηρα προγραμμα με εκτονωση και μπορω να πω πως ηταν καλα..μασαζ μετριο..
Μια από τα ίδια. Καλή.
Να δούμε όμως αν προσφέρει κάτι περισσότερο.
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Που μπορουμε να βρουμε την Ιουλια;
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Αν δεις παραπανω στα τηλ απο Χ.Ν αυτο που τελειώνει σε 812Που μπορουμε να βρουμε την Ιουλια;
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Αν δεις παραπανω στα τηλ απο Χ.Ν αυτο που τελειώνει σε 812
Σε ευχαριστω πολυ
leon2212007
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είδα μία αγγελία από μία Νάντια στο kanesex με τηλέφωνο που τελειώνει σε 606. Γνωρίζει κάποιος περισσότερα ?
corfugreece2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
ημουνα στα χανια λιγες μερες σε φιους μου και βρηκα δυο μιλφαρεσ ρωσιδες τριανταρεσ που κανουν μασαζ στο σπιτι τους χανια και πανε και σε ξενοδοχεια και σπιτια χανια μου ειπανε.
giorgakis_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
θα μας πεις λεπτομέρειες?ημουνα στα χανια λιγες μερες σε φιους μου και βρηκα δυο μιλφαρεσ ρωσιδες τριανταρεσ που κανουν μασαζ στο σπιτι τους χανια και πανε και σε ξενοδοχεια και σπιτια χανια μου ειπανε.
corfugreece2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
αυτεσ οι ρωσιδεσ μενουν στον γαλατα.και κανουν μασαζ εροτικο κλπ/στο σπιτι τους πηγα.μου ειπαν ότι πανε και σε σπιτια και σε ξενδοχεια χανια.εγο τις εδωσα 150 ευρω για μια ωρα μασαζ και με τις δυο.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
δωσε τηλ αν θες να παμε και εμεις.....αυτεσ οι ρωσιδεσ μενουν στον γαλατα.και κανουν μασαζ εροτικο κλπ/στο σπιτι τους πηγα.μου ειπαν ότι πανε και σε σπιτια και σε ξενδοχεια χανια.εγο τις εδωσα 150 ευρω για μια ωρα μασαζ και με τις δυο.
Στα χανιώτικα νέα το τηλ.που τελειώνει σε 034 κάνει απ'ολα αλλά πρέπει να πας 2-3 φορές να σε μάθουν, αλλά οι τιμές είναι λίγο ακριβές.
Έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και δεν απαντάει!
Ξέρει κάποιος κάτι;
Μάλλον δεν θέλουν καινούργιους πελάτες αν δεν έχεις ξαναπάει, γιατί έχουν αποθηκευμένα τα κινητά των πελατών τούς. Πάντως πριν δέκα μέρες είχα πάει και δούλευαν κακονικα. Τι να πω ξαναπροσπαθησε
Ξέρει κάποιος κάτι;
Ξέρει κάποιος κάτι;
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Εύκολη δικαιολογία μένω μακρυά τρεξτε Μ......ς εσείς πληρώστε μαθεται δώστε στους ξύπνιους έτοιμες πληροφορίες κατανοεί το
ναι δεν εχεις αδικο φιλε μανωλη απλα μια ερωτηση εκανα διοτι μενω πολυ μακρια και σπανια κατεβαινω στα χανια για αυτο κανω καποιες ερωτησεις για να μην τρωω φολες..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις