Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 463K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Τελικά ποιο ειναι το τηλ της Κατερινας στα δικαστηρια που σερβιρει και "φραπε" αυτο που τελειωνει σε 226? επισης η Ιουλια με το 812 δεν λειτουργεί το τηλεφωνο ποτε??

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
48
Πόντοι
0
ναι αυτος ειναι ο αριθμος της κατερινας

sot.anas

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2018
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Χθεσινη επισκεψη στην Ιουλια και εχω να πω μονο καλα σχολια..ανετη μιλαει ομορφα και οπως πρεπει και μονο λιγα κιλα στην κοιλιτσα..ωραια γυναικα γενικως..Πηρα προγραμμα με εκτονωση και μπορω να πω πως ηταν καλα..μασαζ μετριο..

giannis7676

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, σκεφτομαι να παω για μασαζ αύριο σε μια κοπελα (Νατασσα είπε πως την λένε) στον Αγ. Ιωάννη που το τηλ της τελειώνει σε ...037 (Χανιώτικα νέα). Έχει δοκιμάσει κανείς από εσάς?

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
260
Πόντοι
21
Χθεσινη επισκεψη στην Ιουλια και εχω να πω μονο καλα σχολια..ανετη μιλαει ομορφα και οπως πρεπει και μονο λιγα κιλα στην κοιλιτσα..ωραια γυναικα γενικως..Πηρα προγραμμα με εκτονωση και μπορω να πω πως ηταν καλα..μασαζ μετριο..

Μια από τα ίδια. Καλή.
Να δούμε όμως αν προσφέρει κάτι περισσότερο.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26

Που μπορουμε να βρουμε την Ιουλια;

sot.anas

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2018
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Παιδια για κατι παραπανω δε το κοβω,οποτε μην ελπιζει κανεις..μια εκτονωση και πολυ,αλλα πιστευω οτι και στο σπιτι μονοι σας μπορειτε καλυτερα

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
48
Πόντοι
0
σκεφτομαι να παω στην κατερ7να ξερει κανεις αν προχωραει σε τι τιποτα παραπανω περαν απο τον φραπε

leon2212007

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Είδα μία αγγελία από μία Νάντια στο kanesex με τηλέφωνο που τελειώνει σε 606. Γνωρίζει κάποιος περισσότερα ?

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Τα νέα μέλη καλό θα είναι να κάνουν κάποιες διερευνητικές εξόδους παρά να τα θέλουν όλα στο πιάτο .

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
ημουνα στα χανια λιγες μερες σε φιους μου και βρηκα δυο μιλφαρεσ ρωσιδες τριανταρεσ που κανουν μασαζ στο σπιτι τους χανια και πανε και σε ξενοδοχεια και σπιτια χανια μου ειπανε.

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
48
Πόντοι
0
ναι δεν εχεις αδικο φιλε μανωλη απλα μια ερωτηση εκανα διοτι μενω πολυ μακρια και σπανια κατεβαινω στα χανια για αυτο κανω καποιες ερωτησεις για να μην τρωω φολες..

giorgakis_89

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
36
Πόντοι
0
ημουνα στα χανια λιγες μερες σε φιους μου και βρηκα δυο μιλφαρεσ ρωσιδες τριανταρεσ που κανουν μασαζ στο σπιτι τους χανια και πανε και σε ξενοδοχεια και σπιτια χανια μου ειπανε.
θα μας πεις λεπτομέρειες?

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
αυτεσ οι ρωσιδεσ μενουν στον γαλατα.και κανουν μασαζ εροτικο κλπ/στο σπιτι τους πηγα.μου ειπαν ότι πανε και σε σπιτια και σε ξενδοχεια χανια.εγο τις εδωσα 150 ευρω για μια ωρα μασαζ και με τις δυο.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
αυτεσ οι ρωσιδεσ μενουν στον γαλατα.και κανουν μασαζ εροτικο κλπ/στο σπιτι τους πηγα.μου ειπαν ότι πανε και σε σπιτια και σε ξενδοχεια χανια.εγο τις εδωσα 150 ευρω για μια ωρα μασαζ και με τις δυο.
δωσε τηλ αν θες να παμε και εμεις.....

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
260
Πόντοι
21
Στα χανιώτικα νέα το τηλ.που τελειώνει σε 034 κάνει απ'ολα αλλά πρέπει να πας 2-3 φορές να σε μάθουν, αλλά οι τιμές είναι λίγο ακριβές.

Έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και δεν απαντάει!
Ξέρει κάποιος κάτι;

CHAROS30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Μάλλον δεν θέλουν καινούργιους πελάτες αν δεν έχεις ξαναπάει, γιατί έχουν αποθηκευμένα τα κινητά των πελατών τούς. Πάντως πριν δέκα μέρες είχα πάει και δούλευαν κακονικα. Τι να πω ξαναπροσπαθησε

Έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και δεν απαντάει!
Ξέρει κάποιος κάτι;

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Εύκολη δικαιολογία μένω μακρυά τρεξτε Μ......ς εσείς πληρώστε μαθεται δώστε στους ξύπνιους έτοιμες πληροφορίες κατανοεί το                     
ναι δεν εχεις αδικο φιλε μανωλη απλα μια ερωτηση εκανα διοτι μενω πολυ μακρια και σπανια κατεβαινω στα χανια για αυτο κανω καποιες ερωτησεις για να μην τρωω φολες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom