Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
εχει δοκιμασει κανεις την ζετα που ακουγεται οτι κανει φραπε και αλλα τωρα τελευτεα.. επισης διαβασα οτι η μαριανα απο νεα χωρα και μια κοπελα απο μολδαβια κανουν καλο φραπε

Η Μαριανα ειναι μια αρκετα μεγαλη κυρια, σχετικα γυμνασμενη ακομη. Ειχα κανει πολυ παλια, ενας φιλος απο εδω ειχε πει πως αν επεμενες ειχε και σεξ αλλα εγω οταν πηγα δεν ειδα καμμια τετοια πιθανοτητα. Φραπε ικανοποιητικο παντως.

Με Μολδαβη εχω μιλησει τηλεφωνο αλλα καθε φορα που παιρνω ειναι ψιλοαγενης και με χαλαει και ετσι δεν εχω προχωρησει.

Ποια ειναι η Ζετα; Στειλε πληροφοριες να δοκιμασουμε να δουμε τι γινεται. Χωρις καταδρομικες επιχειρησεις πολεμος δεν κερδιζεται...

giorgakis_89

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Η Μαριανα ειναι μια αρκετα μεγαλη κυρια, σχετικα γυμνασμενη ακομη. Ειχα κανει πολυ παλια, ενας φιλος απο εδω ειχε πει πως αν επεμενες ειχε και σεξ αλλα εγω οταν πηγα δεν ειδα καμμια τετοια πιθανοτητα. Φραπε ικανοποιητικο παντως.

Με Μολδαβη εχω μιλησει τηλεφωνο αλλα καθε φορα που παιρνω ειναι ψιλοαγενης και με χαλαει και ετσι δεν εχω προχωρησει.

Ποια ειναι η Ζετα; Στειλε πληροφοριες να δοκιμασουμε να δουμε τι γινεται. Χωρις καταδρομικες επιχειρησεις πολεμος δεν κερδιζεται...
η ζετα είναι πολύ μυστήρια... Έχει αγγελία στα χανιωτικα νεα... Εγώ δεν έχω καταφέρει να πάω... Έχει φουλ πρόγραμμα όλη την ώρα... Έτσι λέει και μου το κλείνει στη μούρη.. Κάποια στιγμή της είπα ότι παίρνω μέσω γνωστού με ρωτάει ποιανού και πάνω που πάω να της πω μου το κλείνει παλι

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
σε ευχαριστω φιλε για της πληροφοριες που μου εδωσες.. και εγω οταν πηρα τηκ την μολδαβεζα ητςν πολυ  αγενης και ξενερωσα. η μαριαννα δυστηχως μου ειπε οτι ελειπε αλλλα ηταν πολυ ευγενικη κυρια στο τηλ

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
η ζετα εχει το τηλ στην εφημεριδα ειναι αυτο με τα πολλα νουμερα και γραφει οτι ειναι ρωσιδα..

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
αμα ανατρεξεις το θρεντ θα διαπιστωσεις ποια ειναι η ζετα και οτι με παλιους πελατες προχωραει και σε περισσοτερα....

giorgakis_89

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
36
Πόντοι
0
αμα ανατρεξεις το θρεντ θα διαπιστωσεις ποια ειναι η ζετα και οτι με παλιους πελατες προχωραει και σε περισσοτερα....
ξέρω ποια είναι. Έχω καταλάβει... Για κάποιο λόγο όμως δεν μου κλείνει ραντεβού.. Πήρα και μέσω γνωστού και δεν έκανε τον κόπο να ακούσει... Τι να πω...

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
μου αρεσει που το κανουν και τις δυσκολες στο τηλ  αμα ειναι να σβησουν τα τηλ τους απο τις αγγελειες να μην τις ενοχλουμε

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
η μαριαννα ειναι πανω 60 δλδ?? γιατι ακουω που λενε οτι αρκετα μεγαλη!!

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0

η ζετα ειναι αυτη που τελιωνει ο αριθμοςτης σε 717 και ειναι ρωσιδα ψαξε στα χανιωτικα νεα και θα την βρεις και αμα εισαι τυχερος και κλεισεις ραντεβου τοτε ενημερωσε και εμας για το τι παιζει ακριβως

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
δεν ξερω ρε φιλε με τις κατερινες εχω μπερδευτει αυτηνης που ειναι στα δικαστηρια και εκανε μασαζ τωρα δεν ξερω αν κανει ακομα μερικοι λενε οτι εκανε και φραπε το τηλ της τελιωνε σε 226 η αλλες κατερινες δεν ξερω ποιες ειναι πραγματικα..

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά τώρα γράφτηκα γιατί θέλω να μπω  στη συζήτηση.
Λοιπόν. Η Ζέτα τρωγεται για την ηλικία της. Μασαζ μέτριο και φραπέ στάνταρ. Όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες προσφαιρονται αν τη γνωρίσετε καλύτερα.
Η Μαριάννα είναι λίγο μεγαλούτσικη.  Μασαζ πολύ καλό και φραπές! Και εδώ προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες αν τη γνωρίσεις καλύτερα.
Η Μολδαβή είναι ομορφούλα αλλά λίγο Ντουμπάνα. Μασαζ αδιάφορο. Αν την γνωρίσεις καλύτερα έχει και φραπέ και αν σε συστήσουν με πενηνταρικάκι έχει φουλ υπηρεσίες.
Η Κατερίνα είναι ωραία μιλφουλα. Μασαζ καλό και φραπέ.
Η Ιουλία θεωρώ ότι είναι η πιο όμορφη από όλες. Μασαζ μέτριο και φραπέ γυμνη. Έχει ωραίο σώμα.

Τα τηλέφωνα όλα είναι στα Χν.
Είμαι και εγώ παλιός στο άθλημα.

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά τώρα γράφτηκα γιατί θέλω να μπω  στη συζήτηση.
Λοιπόν. Η Ζέτα τρωγεται για την ηλικία της. Μασαζ μέτριο και φραπέ στάνταρ. Όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες προσφαιρονται αν τη γνωρίσετε καλύτερα.
Η Μαριάννα είναι λίγο μεγαλούτσικη.  Μασαζ πολύ καλό και φραπές! Και εδώ προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες αν τη γνωρίσεις καλύτερα.
Η Μολδαβή είναι ομορφούλα αλλά λίγο Ντουμπάνα. Μασαζ αδιάφορο. Αν την γνωρίσεις καλύτερα έχει και φραπέ και αν σε συστήσουν με πενηνταρικάκι έχει φουλ υπηρεσίες.
Η Κατερίνα είναι ωραία μιλφουλα. Μασαζ καλό και φραπέ.
Η Ιουλία θεωρώ ότι είναι η πιο όμορφη από όλες. Μασαζ μέτριο και φραπέ γυμνη. Έχει ωραίο σώμα.

Τα τηλέφωνα όλα είναι στα Χν.
Είμαι και εγώ παλιός στο άθλημα.
ωραιος φιλε.. πρωτη φορα ακουω για την ιουλια αξιζει?? σε τι τελιωνει ο αριθμος της?

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
256
Πόντοι
21
Η ιουλια είναι η πιο ωραία σε σχέση με τις παραπάνω που προανέφερα. Προσπαθώ να στείλω και να απαντήσω σε πμ και μου βγάζει σφάλμα.

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
256
Πόντοι
21
Αν ξέρει κάποιος κάτι καλό για απόψε ηρακλειο ας πει. Είμαι για δουλειά και ψάχνομαι.

jiros55

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μια απορια εχω εγω επειδη δεν ξερω.Παιρνεις τηλεφωνο και ρωταςαν εχει φραπε ας πουμε??Η απλα κλεινεις ραντεβου πας και το ζητας εκει?Συγχωρεστε με αλλα δεν εχω παει και με ενδιαφερει...

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
256
Πόντοι
21
Αν πάρεις τηλέφωνο και ρωτήσεις θα φας πόρτα σίγουρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom