Λοιπον συναθλητες, ΝΕΟ, αν και καθυστερημενο review, αλλα τελος του μηνα παντα πνιγομαι. Εχουμε και λεμε... Παρασκευη 24/7 ραντεβου με Λενα για μασαζακι στις 22.00. Με περιμενε εξω απο γνωστο S/M στη γνωστη παραλια για να με οδηγησει στο διαμερισμα της. Οφειλω να ομολογησω οτι αν και βραδυ, αν και την ειδα μεσα απο το τζαμι του τουτου της, αν δεν σας ειχα υποσχεθει review, θα την ειχα κανει με ελαφρα.Η κοπελλα δε βλεπεται, αλλα ας οψεται το ρεπορταζ, ειπα να συνεχισω, μηπως τουλαχιστον ειχε καλες υπηρεσιες. Οταν κατηλθε του οχηματος, οι φοβοι μου μεγαλωσαν... Κλασσικο σωμα Αγγλιδος κορασιδας, τουτεστιν πλατες φορτηγατζη, μεση ανυπαρκτη, στομαχακι και κωλο σαν αναποδο Δ, με την βασην ανωθεν, βεβαιως βεβαιως
Εισηλθαμε στα ενδοτερα, για να αντικρυσω τουλαχιστον ενα καινουριο και καθαρο σπιτι με πολλα κερια να αναβουν για ατμοσφαιρα. Αφου ρωτησε αν θα πιω κατι και μετα απο γρηγορο ντουζακι, ερωτηση κρισης : τι μασαζ θελεις μωρο μου; Τι προσφερεις, τη ρωταω εγω. Χαλαρωτικο με 30€ και ερωτικο με 50€, μου απανταει. Ωπα λεω, και τι κανεις στο ερωτικο; E, να, βγαζω και γω τα ρουχα μου και...... (με πλησιαζει και μου τα χουφτωνει). Καλως, θα επιλεξω ερωτικο. Γδυνομαι και ψαχνω παγκο εργασιας να ξαπλωσω. Αμ δε, η κυρια ειναι ΚΑΙ τσιγγουνα, οποτε την αραζω στο κρεββατι, αφου ζητησα να τοποθετησει προτιστως μια πετσετα καθαρη,μην κολλησουμε και τιποτα.... Γδυνεται (ανωθεν μονον) η προσωρινη συμβια μου και ερχεται καβαλα !!! Τι κανεις μωρη, εισαι και 70 κιλα... Αν ειχα πει κακη κουβενυα για το μασαζ της Ζετας, της ζητω συγνωμη. Εδω να δειτε μασαζ. Μονο μπουνιες δεν εφαγα
Αρχισε και να τριβεται πανω μου αλλα και να ιδρωνει σα γουρουνι, αφου ειχε κλειστο το A/C (ειπαμε, ΤΣΙΓΓΟΥΝΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ LIDL!!!!!! Εκτος ομως των παραπανω, η κοπελα ειναι και βιαστικη, αφου στο τεταρτο πανω αρχισε να ασχολειται με το Γιαννουκο μου. Ισα μωρη χαμουρα, σκεφτομαι, που θες να με ξεπεταξεις κιολας. Με πιανει το Κρητικο μου (κατα το "Μανιατικο") λοιπον, πεισμωνω και σκεφτομαι, δε θα στα ριξω αν δεν περασει μισαωρο τουλαχιστον. Πεισμα εγω (δε σου χυνω καριολα), πεισμα αυτη (θα σε αδειασω καριολη), τελικα αποδειχτηκε πιο πεισματαρα και αφου ειδε κι αποειδε οτι ΔΕΝ, σηκωνεται απο το κρεββατι!!! Επιστρεφει ομως αμεσως, κρατωντας...... σκουφακι!!! Ντυνει το Γιαννουκο και πεφτει με τα μουτρα επι το εργο... Δεν ηταν και η καλυτερη πιπ@ της ζωης μου, αλλα ουτε η χειροτερη (α, ρε τι τραβαω ο μαυρος για να σας φερω πολεμικο ρεπορταζ στο πιατο σας). Καταθεση μετα δεκαλεπτου, αφου προσπαθησα ενδιαμεσα να της τον φορμαρω. Η απαντηση της ηταν... "Δε σε ξερω ακομα καλα" Τι να με ξερεις μωρη, γκομενα θα σε πιασωωωω... Anyway, αυτο μου το ξεκαθαρισε, ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, αλλα την επομενη φορα. Συμπερασμα : αν καποιος συναγωνιστης ειναι τα μαλλα απελπισμενος και φοβαται τη δημοσιοτητα της Μινωος, ας παει, αλλα να γνωριζει οτι θα πληρωσει το πηδημα 100 και βαλε (ισως) γιουρα. Για μενα, [size=10pt][size=10pt]Χ[/size][/size]
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)