Καλησπερα.Θα θελατε να δωσετε περισσότερες πληροφοριες για την κυρια Ευα.Εμφανιση,ηληκια και υπηρεσιες.Εχω εμπειρια με Ζετα και Μαριαννα.Ειναι κατι αναλογο?Και γω είχα πάρει... Μια μέρα που είχε περίοδο... Αναγκαστικά..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει τηλ στα χανιώτικα νέα.. τα κάνει όλα είναι καλή... Από εμφάνιση είναι οκ ας πούμε.. Μαριάννα έχω πάει δυο φορές αλλά μέχρι πίπα μου πήρε... Η Ζέτα ξέρει κανείς αν προχωράει? Σίγουρα στους παλιούς πελάτες απλά είχα ακούσει στο γαμησι είναι καλή αν σου κάτσει...Καλησπερα.Θα θελατε να δωσετε περισσότερες πληροφοριες για την κυρια Ευα.Εμφανιση,ηληκια και υπηρεσιες.Εχω εμπειρια με Ζετα και Μαριαννα.Ειναι κατι αναλογο?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Καλησπέρα στείλε ένα p.m...ψαχνω χανιώτικα νέα αλλά δε βρίσκω τηλέφωνο της.Έχει τηλ στα χανιώτικα νέα.. τα κάνει όλα είναι καλή... Από εμφάνιση είναι οκ ας πούμε.. Μαριάννα έχω πάει δυο φορές αλλά μέχρι πίπα μου πήρε... Η Ζέτα ξέρει κανείς αν προχωράει? Σίγουρα στους παλιούς πελάτες απλά είχα ακούσει στο γαμησι είναι καλή αν σου κάτσει...
Στεφανία πότε θα μας έρθεις καμία βόλτα και από εδώ; Όχι μόνο Ηράκλειο.Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θα είστε απασχολημένοι με τουριστικες δραστηριότητες όμως καθώς είναι επίμαχο το διάστημα αυτό.
όποτε ίσως δεν θα έχετε χρόνο για μασάζ .. καλύτερα να το δω από Σεπτέμβριο
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.005
Καλησπέρα! δυστυχώς δεν είδα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μια σχετική ανάρτηση που είχα κάνει για Χανιά..Στεφανία πότε θα μας έρθεις καμία βόλτα και από εδώ; Όχι μόνο Ηράκλειο.
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Άντε ρε κοπέλια να την πείσουμε να κατέβει...Καλησπέρα! δυστυχώς δεν είδα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μια σχετική ανάρτηση που είχα κάνει για Χανιά..
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
νέα χώρα παραλία, κινέζα με 10ρικο έτριβε στην ξαπλώστρα τρία τέταρτα.
προτείνω
προτείνω
πολύ καλό deal ακουγεται!!! αλλά μόνο μασάζ?νέα χώρα παραλία, κινέζα με 10ρικο έτριβε στην ξαπλώστρα τρία τέταρτα.
προτείνω
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
ναι βρε, στην παραλία λέμε...πολύ καλό deal ακουγεται!!! αλλά μόνο μασάζ?
για χαβαλέ το ανέφερα
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
ναι ρε παιδιά ελάτε να την πείσουμε! Μην χάσουμε τέτοιο κελεπούρι, κρίμα είναι!Άντε ρε κοπέλια να την πείσουμε να κατέβει...
Στο Ηράκλειο έχει κατέβει 3 φορές από 10 μέρες. Εμείς εδώ παίζουμε το βιολί.ναι ρε παιδιά ελάτε να την πείσουμε! Μην χάσουμε τέτοιο κελεπούρι, κρίμα είναι!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
κρίμα έχεις δίκιο.Στο Ηράκλειο έχει κατέβει 3 φορές από 10 μέρες. Εμείς εδώ παίζουμε το βιολί.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.005
Θα βρίσκομαι 2 εβδομάδες Ηρακλείο 5 Σεπτεμβρίου ως 19..Άντε ρε κοπέλια να την πείσουμε να κατέβει...
10 μέρες εκ των οποίων Αγία Πελαγία.. πιστεύω βολεύει κάπως κ όποιον ενδιαφέρεται από Χανιά..
Τελευταία τροποποίηση:
EH2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2009
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
μια χαρα θα ειναι εστω απο εκει.Θα βρίσκομαι 2 εβδομάδες Ηρακλείο..10 μέρες εκ των οποίων Αγία Πελαγία.. πιστεύω βολεύει κάπως κ όποιον ενδιαφέρεται από Χανιά..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.005
Πολύ θα ήθελα ν ερχόμουν Χανιά αυτή την φορά αλλά όταν σας ρώτησα για να το προγραμματίσω εξέλαβα σιωπή δυστυχώς...Στο Ηράκλειο έχει κατέβει 3 φορές από 10 μέρες. Εμείς εδώ παίζουμε το βιολί.
geotrupano
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2019
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
επειδη ειμαι νεος στο κουρμπετι θα ηθελα να ρωτησω καποιες γενικες πληροφοριες για της κοπελες που κανουν μασαζ , εχω παει στην Ντεμη , υπαρχει καποια αλλη που μπορειτε να προτεινετε με παρομοιες υπηρεσιες ? και αν ναι που μπορω να την βρω, στειλτε και σε προσωπικο μηνυμα αν θελετε.
Διαγραμμένο μέλος 224414
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2022
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Βρε κάτσε Αθήνα σου λεωΠολύ θα ήθελα ν ερχόμουν Χανιά αυτή την φορά αλλά όταν σας ρώτησα για να το προγραμματίσω εξέλαβα σιωπή δυστυχώς...
Πήγαινε στην κοπέλα που θα έρθει τώρα για 15 μέρες κ άσε τις άλλες για τον χειμώναεπειδη ειμαι νεος στο κουρμπετι θα ηθελα να ρωτησω καποιες γενικες πληροφοριες για της κοπελες που κανουν μασαζ , εχω παει στην Ντεμη , υπαρχει καποια αλλη που μπορειτε να προτεινετε με παρομοιες υπηρεσιες ? και αν ναι που μπορω να την βρω, στειλτε και σε προσωπικο μηνυμα αν θελετε.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
πολύ κρίμα για τους χανιώτες. Έχασαν κάτι το φοβερό!Πολύ θα ήθελα ν ερχόμουν Χανιά αυτή την φορά αλλά όταν σας ρώτησα για να το προγραμματίσω εξέλαβα σιωπή δυστυχώς...
Καλημέρα ναι βολεύει είναι μονο140 χιλιόμετρα το πάω και αλλά τόσα το έλα , άρα μόνο κανα 50-70 για τα εξοδα μετακινήσεις .Θα βρίσκομαι 2 εβδομάδες Ηρακλείο 5 Σεπτεμβρίου ως 19..
10 μέρες εκ των οποίων Αγία Πελαγία.. πιστεύω βολεύει κάπως κ όποιον ενδιαφέρεται από Χανιά..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις