Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

JOHN-CRETE

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Ξερει καποιος τηλεφωνο για μασαζ εκτος απο αυτα που εχει η τοπικη εφημεριδα στα ΧΑΝΙΑ?

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Ριξτε μια ματια στην εφημεριδα, στην αγγελια με τηλεφωνο σε ...355546. Απο πισω υπαρχει Τσεχα, γυρω στα 30, ξανθια, με ομορφο προσωπο και πολυ καλο κορμι, με εδρα πανσιον στο παλιο λιμανι. Κοστος, τριαντα το απλο, και πενηντα το ερωτικο μασαζ, οπου με λιγη προσπαθεια τα βγαζει ολα, χτυπαει καλο φραπε και εμεινα με την εντυπωση οτι τη δευτερη φορα μπορει να φαω και μπριζολακι.. Καλο μωρο, τιμηστε το.

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλή χρονιά κοπέλια!!Ότι ποθεί καθείς..
Xouzel σήμερα που το έψαχνα δεν βρήκα τίποτα..
Αν θέλεις στείλε μου σε παρακαλώ το τηλ.
Thank you!!!  :)

SOKOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
4
Πόντοι
0
Ριξτε μια ματια στην εφημεριδα, στην αγγελια με τηλεφωνο σε ...355546. Απο πισω υπαρχει Τσεχα, γυρω στα 30, ξανθια, με ομορφο προσωπο και πολυ καλο κορμι, με εδρα πανσιον στο παλιο λιμανι. Κοστος, τριαντα το απλο, και πενηντα το ερωτικο μασαζ, οπου με λιγη προσπαθεια τα βγαζει ολα, χτυπαει καλο φραπε και εμεινα με την εντυπωση οτι τη δευτερη φορα μπορει να φαω και μπριζολακι.. Καλο μωρο, τιμηστε το.
Καλή χρονιά και από 'μένα φίλοι. Σε παρακαλώ θα ήθελα και εγώ το τηλέφωνο της Τσέχας σε ΠΜ. Ευχαριστώ.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Xouzel,ο φραπές ήταν με καλαμάκι :think: και πόση ώρα παίχτηκε η όλη φάση :idiot: :uglystupid:

tmg

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Like
4
Πόντοι
0
kalispera kai kali xronia se olous...xronia polla stous giannides:PP
prwti fora postarw...dn eimai omilitikos arketa alla toso kairo vlepw to xouzel na voitha tous pantes me thlefwna plirofories klp.....an kaneis einai edw stroumfaki kai perimenei sta forum na vrei poia na piasei tote eleos.....pio pithano to exw nanai stroumfaki kai epeidi dn tarese o frapes na tin exwse mesa alla dn nomizw:PP

filtate mn trelenesai.....an piasan mia tha 3efitrwsoun alles 10....twra me tn krisi tha katevoune oles sto klari....posotita tha exoume...gia poiothta dn 3erw

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην αγχώνεσαι ρε συ...
Μπορεί να μην είναι και τίποτα..
Αλλά και να είναι δεν φταις!Το τηλ. υπήρχε διαθέσιμο.
Λογικά όταν πήγες θα σου είπε και η ίδια για τις τιμές και την όποια παροχή υπηρεσιών οπότε...
Πράμα άλλο έχουμε πριν τις μαζέψουν όλες;;(τώρα που "γυρίζει";)  :2funny:
Oντως, κατι δεν παει καλα !!! Εχω τη φοβερη υποψια, οτι την "πασσαρα" σε στρουμφακι  :headbang: :headbang:

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ΠΡΟΣΟΧΗ  ΠΡΟΣΟΧΗ Στην παρακατω περιπτωση κατι τρεχει  προσπαθησα αρκετα αλλα στο τηλεφωνο δεν απαντουσε καποια στγμη απαντησε και το συκωσαι ενας ανδρας την ζητασα και πηρα την απαντηση εγω κανω μασσαζ ελα και χαλαστικα . ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Οπως ειπα και παραπανω, πολυ φοβαμαι οτι την εκανα πασσα σε στρουμφακι  :headbang: :headbang: :headbang:

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε παιδιά,μην τρελαίνεστε!
Εγώ πήγα πριν μερικές μέρες,αλλά μόνο χαλαρωτικό "έλαβα",δεν κάνει λέει "αισθησιακό" από την πρώτη φορά..
Μιλήσαμε όμως και χθες,οπότε τουλάχιστον μέχρι χθες καλά ήταν..

Οπως ειπα και παραπανω, πολυ φοβαμαι οτι την εκανα πασσα σε στρουμφακι  :headbang: :headbang: :headbang:

manos27

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει θέμα με στρουμφάκια όσον αφορά την τσέχα... όλα δουλεύουν ρολόϊ!
απλά όπως μου είπε η ίδια, δουλεύει με λίγα ραντεβού (κατά δήλωση της το πολύ ένα την ημέρα!) και
γι' αυτό πολλές φορές είναι δυσεύρετη στο κινητό...
κατά τα άλλα (εμφάνιση, τιμές, κλπ) όπως τα περιέγραψε ο houzel παλιότερα!

στην πρώτη επίσκεψη προσέφερε ωριαίο μασαζάκι γυμνη με την συνοδεία φραπέ...
στην δεύτερη επίσκεψη είπε ότι κάνει και στοματικό...
από βδομάδα θα δούμε αν λέει αλήθεια και αν θα φάμε και μπριζολάκι...

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι έγινε κοπέλια...,μόνο εγώ την πάτησα;; :headbang:  :headbang:  :headbang:

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τίποτα για την άλλη αγγελία(είναι καιρό τώρα)
με την κοπελιά που έχει 3 αριθμούς;Λέει τίποτα;

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τίποτα για την άλλη αγγελία(είναι καιρό τώρα)
με την κοπελιά που έχει 3 αριθμούς;Λέει τίποτα;

Για δωσε κατι απο την αγγελια για να σε βοηθησω, γιατι δε θυμαμαι για ποια λες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom