Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει παιδια ας το ξεχασουμε,να πουμε οτι εγινε ενα λαθος.σε ολους μπορει να συμβει.
δεν εγινε κατι τραγικο,λιγη προσοχη ομως στης κινησης μας.ο xouzel μπορει να εκτεθει χωρις να φταιει και οπως εχουμε δει ΟΛΟΙ ειναι ο μοναδικος που εχει δοσει πληροφοριες και τηλεφωνα σε ατομα απο εδω μεσα που ουτε καν τους ξερει (πχ εμενα)

να πω και την γνωμη μου στο θεμα με της τιμες και χωρις να εχω master στης βιζιτες.
100 ευρω η μια εκτονωση οντως ειναι εντελως ασυμφερει,θα προτιμουσα να παω για 1 μασαζακι και 2 φορες στης πουτανες.ειμαι μπατιρης δεν βγαινω ρε παιδια... :headbang: :headbang:
ΟΜΩΣ τα 200 με 2 γκομενακια και οσες εκτονοσεις προλαβεις ειναι καλη τιμη.δεν ξερω αλλα μονο η ιδεα οτι θα εχω μπροστα μου 2 κωλακια και θα των φορμαρω εναλλαξ με ενθουσιαζεικαι και με κανει να σκασω τα 200 εστω για μια φορα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια σεβασμος στον xouzel που δινει πληροφοριες σε αγνωστους

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Το site αυτό υπάρχει συν της άλλης για να ανταλλάσουμε και απόψεις.
Στην προκειμένη περίπτωση και ο Ακόρεστος και ο xouzel έχουν τα δίκια τους.
Ας βάλουμε τελεία και το πουλί μας εκεί που πρέπει!!!!!!!!!!!! :fuck2:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!. Νεο πουλι πεταξε στον ουρανο, καποιοι θα το ειδαν στην "Προσφορα Εργασιας" στο γραμμα "Χ" ... "Χαλαρωτικο μασαζ....λεμφικο....ρεικι... κλπ κλπ". Δεν εχω την εφημεριδα μπροστα μου και δε θυμαμαι το τηλ, αλλα, ΠΡΟΣΟΧΗ. Και εξηγω... Ειδα χτες την αγγελια και αμεσως πηρα τηλ. Κλεισαμε στο "Τινα" στις 5 το απογευμα, μια και δικο της χωρο, ΔΕΝ διαθετει. Ωραια φωνη νεανικη, ΕΛΛΗΝΙΔΑ, σκεφτηκα οτι, ως συνηθως, θα ειναι καποιο πιτσιρικι απο Αθηνα που θελει να βγαλει τα εξοδα των διακοπων, αρα θα φαμε καλα. Στις τρεις την πηρα να το παμε πιο αργα γιατι κατι μου ετυχε (απλα ηθελα να ελεγξω διαθεσιμοτητα) και μου ειπε οτι δυστυχως ηταν "fully booked" !!!! οποτε στις 5 ή τον πουλο. Πεντε ακριβως ημουν στο hotel, μπαινω και ερχεται ο γνωστος παππουλης για το κλειδι. Επειδη με ξερει δε μου παιρνει προκαταβολικα τα 20€, αλλα μου εδωσε τις πετσετες της κοπελλας να τις κραταω στο δωματιο !!! "Ανεβα κι ερχεται". Ανεβαινω ενα οροφο, αλλα με ειχε φαει η αγωνια να δω την κορασιδα και σταματω εκει να την περιμενω. Αφηνω τις πετσετες και τοτε παρατηρω οτι ηταν λερωμενες !!! Πρωτη ψυχρολουσια.... Την ακουω να ερχεται, αλλα με παραξενο και ασυντονιστο περπατημα. Κοιταζω απο τη σκαλα και τη βλεπω να ανεβαινει παραπατωντας, φτιαγμενη στο φουλ. Απο εμφανιση, ας μην το συζητησουμε, πρεπει να ειναι 25 -27 ετων αλλα απο την πρεζα φαινεται 40+. Τα δοντια της σε αθλια κατασταση, βρωμαγε ποτο και τσιγαριλα απο αποσταση. Ισα που μπορουσε να μιλησει και να περπατησει. Περιεργος να το φτασω οσο παει, μπηκαμε στο δωματιο. Πηγε να αλλαξει και επεστρεψε με με ενα κοκκινο λιγδιασμενο baby-doll.Τη λυπηθηκα τοσο, που της αφησα ενα εικοσαρικο κι εφυγα. Μετα το μετανιωσα, γιατι μαλλον της πληρωσα την επομενη δοση... Εν κατακλειδι, οσοι ειδαν ή θα δουν την αγγελια, ξερουν πια τι να κανουν. Δυστυχως εχουμε και αυτα στην πολη μας.....

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
THANKS για την προειδοποίση είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!. Νεο πουλι πεταξε στον ουρανο, καποιοι θα το ειδαν στην "Προσφορα Εργασιας" στο γραμμα "Χ" ... "Χαλαρωτικο μασαζ....λεμφικο....ρεικι... κλπ κλπ". Δεν εχω την εφημεριδα μπροστα μου και δε θυμαμαι το τηλ, αλλα, ΠΡΟΣΟΧΗ. Και εξηγω... Ειδα χτες την αγγελια και αμεσως πηρα τηλ. Κλεισαμε στο "Τινα" στις 5 το απογευμα, μια και δικο της χωρο, ΔΕΝ διαθετει. Ωραια φωνη νεανικη, ΕΛΛΗΝΙΔΑ, σκεφτηκα οτι, ως συνηθως, θα ειναι καποιο πιτσιρικι απο Αθηνα που θελει να βγαλει τα εξοδα των διακοπων, αρα θα φαμε καλα. Στις τρεις την πηρα να το παμε πιο αργα γιατι κατι μου ετυχε (απλα ηθελα να ελεγξω διαθεσιμοτητα) και μου ειπε οτι δυστυχως ηταν "fully booked" !!!! οποτε στις 5 ή τον πουλο. Πεντε ακριβως ημουν στο hotel, μπαινω και ερχεται ο γνωστος παππουλης για το κλειδι. Επειδη με ξερει δε μου παιρνει προκαταβολικα τα 20€, αλλα μου εδωσε τις πετσετες της κοπελλας να τις κραταω στο δωματιο !!! "Ανεβα κι ερχεται". Ανεβαινω ενα οροφο, αλλα με ειχε φαει η αγωνια να δω την κορασιδα και σταματω εκει να την περιμενω. Αφηνω τις πετσετες και τοτε παρατηρω οτι ηταν λερωμενες !!! Πρωτη ψυχρολουσια.... Την ακουω να ερχεται, αλλα με παραξενο και ασυντονιστο περπατημα. Κοιταζω απο τη σκαλα και τη βλεπω να ανεβαινει παραπατωντας, φτιαγμενη στο φουλ. Απο εμφανιση, ας μην το συζητησουμε, πρεπει να ειναι 25 -27 ετων αλλα απο την πρεζα φαινεται 40+. Τα δοντια της σε αθλια κατασταση, βρωμαγε ποτο και τσιγαριλα απο αποσταση. Ισα που μπορουσε να μιλησει και να περπατησει. Περιεργος να το φτασω οσο παει, μπηκαμε στο δωματιο. Πηγε να αλλαξει και επεστρεψε με με ενα κοκκινο λιγδιασμενο baby-doll.Τη λυπηθηκα τοσο, που της αφησα ενα εικοσαρικο κι εφυγα. Μετα το μετανιωσα, γιατι μαλλον της πληρωσα την επομενη δοση... Εν κατακλειδι, οσοι ειδαν ή θα δουν την αγγελια, ξερουν πια τι να κανουν. Δυστυχως εχουμε και αυτα στην πολη μας.....

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τελικα παιδια αυτες τις μερες παιζει τιποτε καλο?με χωρο δικο τους?αν μπορειτε στειλτε π μ

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ευχαριστω το ειδα.επικοινωνια ομως?το ντουετο δεν παιζει αλλο?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το είδα το Πυθάρι....τη γειτόνισα μου χαχαχαχαχα

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Αν ειναι γειτονισσα σου, για κανε κανα κονε μπας και πετυχουμε καλυτερες τιμες για ομαδικη εξορμηση (σαν πικ νικ ενα πραμα  :2funny: :2funny: )

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μένω στην ευρύτερη περιοχή.....αλλά με έγραψε στο μουνί της γιατί είμαι παντρεμένος λέει......χαχαχαχαχα

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Μένω στην ευρύτερη περιοχή.....αλλά με έγραψε στο μουνί της γιατί είμαι παντρεμένος λέει......χαχαχαχαχα

Κι αν το μουνι ειναι αναλογα μεγαλο με τον κωλο, να εισαι σιγουρος οτι υπαρχει αρκετο μερος να γραφτουν ακομα πααααααααρα πολλοι  :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν την έχω δει απο κοντά αλλά σε εμπιστεύομαι!!!

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Ακόρεστε είχαμε τίποτα το τελευταίο διάστημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom