alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Είπαμε ανήκουν στο ίδιο group γραφείου!Αυτό με την Αριάδνη που από osmose πάει deluxe ως Αριάδνη αλλά ξαναγυρναει σε osmose ως Χριστίνα...τι φάση???
Είπαμε ανήκουν στο ίδιο group γραφείου!Αυτό με την Αριάδνη που από osmose πάει deluxe ως Αριάδνη αλλά ξαναγυρναει σε osmose ως Χριστίνα...τι φάση???
με τις υπηρεσίες που είχανε και τα χρήματα που ζητάγανε ήταν σίγουρο ότι θα γινότανε και αυτό!Παιδιά το prive εκλεισε;
Το τηλέφωνο λέει δεν υπάρχει κ στο instagram δεν το βρίσκω
Συναγωνιστή, η Μαρίλια που αναφέρεις, είναι αυτή που έχει κάνει μεταγραφή στο Deluxe, ως Μαρίλια **NEW** ;ΤΟΠ Επιλογη για μενα προσωπικα απο VIP Massage
ειναι η Μαριλια 25 ετων ελληνιδα αισθητικος , καλο μασαζ και φουλ προγραμμα και καλαμακι ΑΚΑ
σοβαρά τώρα!Παιδιά το prive εκλεισε;
Το τηλέφωνο λέει δεν υπάρχει κ στο instagram δεν το βρίσκω
Άψογοςσοβαρά τώρα!
Το prive δημιουργήθηκε απο τις χαζές που έγραφαν εδώ με αντρικά ονόματα και αποπροσανατόλιζαν τον κόσμο με fake κριτικές.
Μετά έφυγαν Θεσ/νική οπου ένα μέλος εδώ με ονοματεπώνυμο nick name ,έστελνε ενημερώσεις για να βοηθήσει στο promo.
Αφού δεν ευδοκίμησε και αυτό και τις ξέρασε η αγορά, μιας και ήταν όλες χοντρές και υπηρεσίες χάλια , έφτιαξαν το empire massage και κάποιες άλλες πήγαν στο γνωστό μεγάλο group που μας βάζει κλωνάρια εδώ να διαφημιστεί!
Τα εξηγώ ωραία?
Μια κοκκινομάλλα αδυνατη ? Ναι .Καλησπερα παιδια η Λυδια που ηταν στο Velvet σταματησε ;;;
Μην του απαντάς μωρέ!Μια κοκκινομάλλα αδυνατη ? Ναι .
ξερεις εσυ αν εχω δωσει πληροφορια και λες στους αλλους τι να κανουν ; κοιτα τη δουλιτσα σου απλα και ωραια χωρις να σχολιαζεις εκτος αν το μαγαζι εδω ειναι δικο σου και πρεπει να σου παρουμε την αδειαΜην του απαντάς μωρέ!
όλο ερωτήσεις κάνει και πληροφορία μηδέν!
Έλα όμως που ξερει .... γιατί ρε φίλε δε ρωτάς το γραφείο δηλαδή ?ξερεις εσυ αν εχω δωσει πληροφορια και λες στους αλλους τι να κανουν ; κοιτα τη δουλιτσα σου απλα και ωραια χωρις να σχολιαζεις εκτος αν το μαγαζι εδω ειναι δικο σου και πρεπει να σου παρουμε την αδεια
Μην του απαντάς μωρέ!
όλο ερωτήσεις κάνει και πληροφορία κρατ
θα μου πεις εσυ τι να ρωτησω η οχι;;; αμα θες μην απαντησεις απλα και ομορφαΈλα όμως που ξερει .... γιατί ρε φίλε δε ρωτάς το γραφείο δηλαδή ?
ξερεις εσυ αν εχω δωσει πληροφορια και λες στους αλλους τι να κανουν ; κοιτα τη δουλιτσα σου απλα και ωραια χωρις να σχολιαζεις εκτος αν το μαγαζι εδω ειναι δικο σου και πρεπει να σου παρουμε την αδεια
ισχυει οσα λενε οι απο πανω φιλοι οτι κανει και φραπε ;; εχει παρει κανεις καμια κοπελα να μας πει καμια παραπανω πληροφορια ;
Ενα παιδι εδω ειχε γραψει οτι η Λινα απο οσμοσε ειναι τραβελι ισχυει εχει δοκιμασει κανεις μαζι της ??? Αν ναι ας στειλει καποιος πμ παρακαλω
καλησπερα παιδια καποιος που εχει δοκιμασει αντζυ η ελενα απο deluxe ας στειλει πμ για ανταλλαγή πληροφοριών
Καλησπερα αν εχει δοκιμασει κανεις με Δαναη απο deluxe η Φροσω απο κινγς ας στειλει ενα μηνυμα να μ πει εντυπωσεις και αν θελει να του πω με ποιες εχω δοκιμασει εγω!
καλησπερα αδερφια.. εχει δοκιμασει κανεις απο Joy massage ;;; αν ναι ας μ στειλει μηνυμα για πληροφοριες τι παιζει με τις κοπελες εκει... εχω και εγω απο deluxe και οσμο αν μπορω να βοηθησω ευχαριστωωω ;)
καλησπερα παιδια εχει δοκιμασει κανεις με ελενα απο οσμοσε ;;; αν ναι ας στειλει πμ να ανταλλαξουμε πληροφοριες
εχει δοκιμασει κανεις προσφατα ελλη απο ντελουξ πως ειναι ;; ευχαριστω!
παιδια απο joy massage περα απο γκονζαλες π δοκιμασα κ δεν ηταν τπτ ιδιαιτερο πραγματικα εχετε δοκιμασει με καποια αλλη κοπελα ;;;
Κάλήσπέρά παιδιά ξέρουμε κάτι για το lotus είναι στα δεν όποιος ξέρει κάτ εδώ η pm
Καλησπερα καλησπερα εχει δοκιμασει κανεις τη Νεφελη απο οσμοσε ;;;
Εχει δοκιμάσει κανείς Αλεξάνδρα από Ντελουξ πρόσφατα;; αν ναι στείλτε κανενα μήνυμα ευχαριστώ!!
καλησπερα παιδια εχει δοκιμασει κανεις με Αννα απο Velvet η massage lux Νεκταρια ;;; αν ξερει καποιος κατι ας στειλει ενα πμ ευχαριστω πολυ!!!
καλησπερα παιδια για βικτωρια χριστιανα και αριαδνη απο ντελουξ εχουμε καμια πληροφοριο οποιος μπορει πμ ευχαριστω πολυ!
καλημερα παιδιαεχει δοκιμασει κανεις με κοπελα απο εδω ;; ειναι μονο μασαζ η κανουν και τιποτα αλλο ; :coolcondom:Deluxe Massage – θεραπευτικό μασάζ με προδιαγραφές Spa στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
Η Deluxe Massage στην Αθήνα σάς προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ που αναζωογονούν φυσικά το σώμα και βελτιώνουν την υγεία σας. Με ειδικές μαλάξεις και φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο. Με αρωματικά έλαια και τα...massagedeluxe.gr
παιδια με αυτο τι παιζει; εχει δοκιμασει κανεις ; (ειναι μονο μασαζ);
εισαι ο αστυνομικος του φορουμ δηλαδη;;;; μπραβο σαινι με αποκαλυψεςΜόνο ερωτήσεις και καμία πληροφορία!
Εδώ μέσα συγκεκριμένα αυτή είναι η δουλειά μου, να ανταλλάζω πληροφορίες με τα μέλη και να ξεβρωμίζω κάποια νήματα απο κλώνους και προμότορες!
Εσύ που όλη την ώρα ρωτάς ποιος ο ρόλος σου?
Στις 20 ερωτήσεις κερδίζουν κανονάκι ?Μόνο ερωτήσεις και καμία πληροφορία!
Εδώ μέσα συγκεκριμένα αυτή είναι η δουλειά μου, να ανταλλάζω πληροφορίες με τα μέλη και να ξεβρωμίζω κάποια νήματα απο κλώνους και προμότορες!
Εσύ που όλη την ώρα ρωτάς ποιος ο ρόλος σου?
στην έχει πέσει κι άλλο μέλος εδώ όταν ήθελες pm για να ανταλλάξεις πληροφορίες αν θυμάσαι!εισαι ο αστυνομικος του φορουμ δηλαδη;;;; μπραβο σαινι με αποκαλυψες
Στις 20 ερωτήσεις κερδίζουν κανονάκι ?
έχεις ''γαμήσει'' τη ροή του τόπικ άπειρες φορές τουλάχιστον φίλε , αυτό και μόνο για μένα φτάνει,φαντάζεσαι να το κάνανε και κάμποσοι άλλοι αυτό ; τώρα αν είσαι και τίποτα παραπάνω θα το βρεί η υπηρεσία !εισαι ο αστυνομικος του φορουμ δηλαδη;;;; μπραβο σαινι με αποκαλυψες
ναι φτιχνει ωραιο κέικκαλημερα παιδιαεχει δοκιμασει κανεις με κοπελα απο εδω ;; ειναι μονο μασαζ η κανουν και τιποτα αλλο ; :coolcondom:Deluxe Massage – θεραπευτικό μασάζ με προδιαγραφές Spa στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
Η Deluxe Massage στην Αθήνα σάς προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ που αναζωογονούν φυσικά το σώμα και βελτιώνουν την υγεία σας. Με ειδικές μαλάξεις και φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο. Με αρωματικά έλαια και τα...massagedeluxe.gr
Ναι φτιάχνει ωραίο κέικ
Οχι δεν ειναι αυτη....Αν δουλευει ακομα και δεν εχει σταματησει θα την βρεις μονο στο viber του vip massage!Αυτη του DELUXE ειναι αλλη....Αν δοκιμασεις αυτη του deluxe πες μας και μας...Συναγωνιστή, η Μαρίλια που αναφέρεις, είναι αυτή που έχει κάνει μεταγραφή στο Deluxe, ως Μαρίλια **NEW** ;