Σημερινή επίσκεψη στην Εθ.Μακαρίου στη Δάφνη, πρώτη στη μετά covid εποχή. Μου άνοιξαν άμεσα κ με υποδέχτηκε η Άννα που ήταν πολυ ανανεωμένη! Δεν θυμάμαι άλλη φορά να μοσχοβολάει έτσι αντίστοιχος χώρος. Παντού αντισηπτικα στον χώρο. Το δωμάτιο ήταν ανοιχτό για να αεριστει πριν την είσοδο μου κ ήταν το πρωτο που έκαναν πάλι με την αποχώρηση μου. Παρούσες ή Ρίτα, Αφροδίτη, Ρόζα. Επειδή η μεγάλη αδυναμία (Ρίτα) είχε κλεισμένο ραντεβού μου προτάθηκε η 2η μεγάλη αδυναμία μου η Εύα που θα ερχόταν στα επόμενα λεπτά. Χωρίς σκέψη επιλογή για 1 ώρα. Πληροφορήθηκα απο την Άννα ότι η Χριστίνα δεν θα είναι πλέον (το αναφέρω γιατί ξέρω κάποιους που την έχουν κ στανταρακι να μην την αναζητήσουν μάταια). Η Εύα σε τρέλα κέφια κ ιδιαίτερα κοινωνική όπως πάντα. Αν και είναι πάντα εξαιρετική η εμπειρία μαζί της, σήμερα ήταν φωτιά! Αυτο που με αναστάτωσε πιο πολυ ήταν το όμορφο τριγωνακι που έχει αφήσει για εμάς τους πιο...μερακλήδες. Το μασάζ της παραμένει εξαιρετικό με αρκετή σωματική επαφή. Τα χάδια κ τα φιλιά δεν τα περιορίζει πουθενά...Η γλώσσα της ασυγκράτητη...Βασικό της χαρακτηριστικό ότι δεν βιάζεται καθόλου. Μετα το τέλος μου αφιέρωσε επιπλέον χρόνο για να με μπανιαρισει, να με σκουπίσει, να μου κάνει χαλαρωτικό μασάζ. Ήταν μοναδική εμπειρία