Loxias35mk
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή;Α ναι ξεχασα να το γραψω τις εχουνε μειωσει τις τιμες
Θες να μου πείς αν είναι να πάρω ένα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού;;
Δηλαδή;Α ναι ξεχασα να το γραψω τις εχουνε μειωσει τις τιμες
Α ναι ξεχασα να το γραψω τις εχουνε μειωσει τις τιμες
Ευτυχώς που δεν έδωσες αυτά αυτα λεφτά.Εκεί είναι μπριζολάδικο για 50-60 ευρώ.Αλλά έχει κάπως χαλάσει.Παλιά είχε και καλές ασιάτισσες .Τώρα ξηρασία και ξεπέτα.
Την οποία προσφορά την έδινε όποτε θυμόταν.....εγω έτυχε να τη ζητήσω Τρίτη και δεν ξέρανε τίποτε......έχουν μειώσει τις τιμές ή πρόκειται για την προσφορά που είχε το μαγαζί κ προ covid για συγκεκριμένη μέρα.Αντίστοιχη προσφορά είχε για Τρίτη κ το Φραντζή 7. Δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα
Την οποία προσφορά την έδινε όποτε θυμόταν.....εγω έτυχε να τη ζητήσω Τρίτη και δεν ξέρανε τίποτε......
Παιδιά πάντως πολλά δεν τα βλέπω ανοιχτά ούτε πρόγραμμα βλέπω ούτε τίποτα. Ποιος ο λόγος?
Εθναρχου μακαριου έχει σάιτ το μαγαζί ,ψάχνω και μου βγάζει για ένα στο περιστέρι
σε ποιά αναφέρεσαι φίλε ;Ουκρανη , πιτσιρίκα , καστανη , με τρομερό βυζι κ κωλο . Ρε μπας κ περιμένει να ξαναρχίσει το glamour ? Εγώ κάπου την ξέρω αυτη αλλα έχει φιρανει το μυαλο μου ...στα 12ποντα επάνω ,κορμί λαμπάδα . Κατια silver .
Αυτα ...
Για να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους. Οι υπηρεσίες μασάζ αυτή τη στιγμή επιτρέπονται. Οι υπηρεσίες "ιερόδουλου" είναι το σημαντικότερο πρόβλημα, που βάση του νόμου για τον covid-19 θα επιτρέπονται από 15/06. Μέχρι τότε ας μην παραπονιούνται κάποιοι για "περίεργη" συμπεριφορά των μαγαζιών. Από πταίσμα που ήταν πριν τον κορονοϊό, μπορεί να φτάσει μέχρι κακούργημα τώρα. Οπότε υπομονή μέχρι 15/06.