Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Καλησπέρα,

Ποια η διεύθυνση του silver spa ?

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα παιδια νεος στο forum θα ηθελα τα φωτα σας!!Ειμαι απο επαρχια θα ανεβω αθηνα θελω κατι χαλαρωτικο σε μασαζ και μετα πιπιλισμα, αποτι εχω διαβασει το Oasis Στουρναρη 29 εχει καλα σχολια.Επισης επειδη ειμαι μερακλης σε νταρντανες και βυζαρουδες 'μανες' διαβασα για την Σόφι.Πειτε μου αξιζει η εμπειρια ευχαριστω πολυ και περιπου πως ειναι τα χαραχτηριστικα της αν καποιος ξερει!!!!
αξιζει μια συνεδρεια μαζι της,αν σου αρεσουν μιλφ νταρντανες.διαβασε την κριτικη μου και θα μαθεις.

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Σημερινή επίσκεψη στην Εθ.Μακαρίου στη Δάφνη, πρώτη στη μετά covid εποχή. Μου άνοιξαν άμεσα κ με υποδέχτηκε η Άννα που ήταν πολυ ανανεωμένη! Δεν θυμάμαι άλλη φορά να μοσχοβολάει έτσι αντίστοιχος χώρος. Παντού αντισηπτικα στον χώρο. Το δωμάτιο ήταν ανοιχτό για να αεριστει πριν την είσοδο μου κ ήταν το πρωτο που έκαναν πάλι με την αποχώρηση μου. Παρούσες ή Ρίτα, Αφροδίτη, Ρόζα. Επειδή η μεγάλη αδυναμία (Ρίτα) είχε κλεισμένο ραντεβού μου προτάθηκε η 2η μεγάλη αδυναμία μου η Εύα που θα ερχόταν στα επόμενα λεπτά. Χωρίς σκέψη επιλογή για 1 ώρα. Πληροφορήθηκα απο την Άννα ότι η Χριστίνα δεν θα είναι πλέον (το αναφέρω γιατί ξέρω κάποιους που την έχουν κ στανταρακι να μην την αναζητήσουν μάταια). Η Εύα σε τρέλα κέφια κ ιδιαίτερα κοινωνική όπως πάντα. Αν και είναι πάντα εξαιρετική η εμπειρία μαζί της, σήμερα ήταν φωτιά! Αυτο που με αναστάτωσε πιο πολυ ήταν το όμορφο τριγωνακι που έχει αφήσει για εμάς τους πιο...μερακλήδες. Το μασάζ της παραμένει  εξαιρετικό με αρκετή σωματική επαφή. Τα χάδια κ τα φιλιά δεν τα περιορίζει πουθενά...Η γλώσσα της ασυγκράτητη...Βασικό της χαρακτηριστικό ότι δεν βιάζεται καθόλου. Μετα το τέλος μου αφιέρωσε επιπλέον χρόνο για να με μπανιαρισει, να με σκουπίσει, να μου κάνει χαλαρωτικό μασάζ. Ήταν μοναδική εμπειρία

φίλε πρόγραμμα η Εύα?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Νέκρα το Σίλβερ...
Μας καυλώσατε με την Κάτια αλλά που;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Σωστός!
Τις γάμησε όλες από τον κώλο και τώρα θα περιμένουμε 9 ημέρες

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.417
Πόντοι
26.236
Νέκρα το Σίλβερ...
Μας καυλώσατε με την Κάτια αλλά που;
Μου θύμισε ένδοξες εποχές από κορμάρες τύπου Amadeus ,Delphi κ στο πανόραμα βούλας στο ισόγειο .
Κατσε να σου στείλω pm

giaka1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2018
Κριτικές
13
Like
651
Πόντοι
991
φίλε πρόγραμμα η Εύα?

Κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το μαγαζί; Εθνάρχου Μακαρίου τι αριθμός; Υπάρχει κάπου στο site κριτικές για τις κοπέλες του συγκεκριμένου μαγαζιού;
Ευχαριστώ

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το μαγαζί; Εθνάρχου Μακαρίου τι αριθμός; Υπάρχει κάπου στο site κριτικές για τις κοπέλες του συγκεκριμένου μαγαζιού;
Ευχαριστώ

Δημάρχου Μακαρίου 18, Δάφνη. Το μαγαζί δεν έχει σελίδα. Με τα απαραίτητα πεδία αναζήτησης βρίσκεις κριτικές (Εγώ για παράδειγμα έχω γράψει για Ρίτα, Εύα, Χριστίνα, Χαρά). Αν θέλεις σου στέλνω pm και τα τηλέφωνα να σε διαφωτίσει η Άννα.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
αξιζει μια συνεδρεια μαζι της,αν σου αρεσουν μιλφ νταρντανες.διαβασε την κριτικη μου και θα μαθεις.
Φιλε μου την διαβασα και δεν κρατιεμαι χαχα ευχαριστω πολυ απλα να παρω τηλ να κλεισω ραντεβου μην παω πανω τσαμπα και φαω καμια φολα και δεν ειναι η Σοφι εκει τι λες?

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.060
Πόντοι
371
Πέρασμα χθες από την Άννα, όλα τα κορίτσια εκεί εκτός από Χριστίνα. Ρίτα φωτιά με πολλά κέφια.
Απορία έχω μόνο μια: αυτές τις μοκέτες κάτω τι της βάλανε? έτσι και κάτσει καμία κάτω θα μείνει έγκυος κατευθείαν!!!

pesimistis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Εχει αποψη καποιος συντροφος για το sweet escape στην Ιερα οδο?

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Απορία έχω μόνο μια: αυτές τις μοκέτες κάτω τι της βάλανε?
Για να βασανίζουν τη γυναίκα που πάει κάθε μέρα και καθαρίζει το μαγαζί.  :2funny:  Περίπου αυτή τη στοιχομηθεία είχα με την Άννα πρόσφατα. Με προσκάλεσε για πρωινό καφεδάκι, να δω την κυρία που καθαρίζει "επί το έργον", για να καταλάβω είπε, γιατί της εμπιστεύεται το μαγαζί και την υγεία της, εδώ και αρκετό καιρό.

pesimistis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Έχει κλείσει τύπε... Γι αυτό έβαλε το λιβανιστήρι  :hi:

είναι σίγουρο το ότι παραμένει κλειστό? γιατί έμενα μου είπαν πως λειτουργεί με νέα διεύθυνση . Το δούλευε μια Έλενα Ρουμάνα ξέρω αλλά τώρα το πήρε μια άλλη μου είπαν αλλα .....

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Δημάρχου Μακαρίου 18, Δάφνη. Το μαγαζί δεν έχει σελίδα. Με τα απαραίτητα πεδία αναζήτησης βρίσκεις κριτικές (Εγώ για παράδειγμα έχω γράψει για Ρίτα, Εύα, Χριστίνα, Χαρά). Αν θέλεις σου στέλνω pm και τα τηλέφωνα να σε διαφωτίσει η Άννα.
....έχεις δει καμμία Μαυρούλα εκει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom