You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
αξιζει μια συνεδρεια μαζι της,αν σου αρεσουν μιλφ νταρντανες.διαβασε την κριτικη μου και θα μαθεις.Καλησπέρα παιδια νεος στο forum θα ηθελα τα φωτα σας!!Ειμαι απο επαρχια θα ανεβω αθηνα θελω κατι χαλαρωτικο σε μασαζ και μετα πιπιλισμα, αποτι εχω διαβασει το Oasis Στουρναρη 29 εχει καλα σχολια.Επισης επειδη ειμαι μερακλης σε νταρντανες και βυζαρουδες 'μανες' διαβασα για την Σόφι.Πειτε μου αξιζει η εμπειρια ευχαριστω πολυ και περιπου πως ειναι τα χαραχτηριστικα της αν καποιος ξερει!!!!
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Σημερινή επίσκεψη στην Εθ.Μακαρίου στη Δάφνη, πρώτη στη μετά covid εποχή. Μου άνοιξαν άμεσα κ με υποδέχτηκε η Άννα που ήταν πολυ ανανεωμένη! Δεν θυμάμαι άλλη φορά να μοσχοβολάει έτσι αντίστοιχος χώρος. Παντού αντισηπτικα στον χώρο. Το δωμάτιο ήταν ανοιχτό για να αεριστει πριν την είσοδο μου κ ήταν το πρωτο που έκαναν πάλι με την αποχώρηση μου. Παρούσες ή Ρίτα, Αφροδίτη, Ρόζα. Επειδή η μεγάλη αδυναμία (Ρίτα) είχε κλεισμένο ραντεβού μου προτάθηκε η 2η μεγάλη αδυναμία μου η Εύα που θα ερχόταν στα επόμενα λεπτά. Χωρίς σκέψη επιλογή για 1 ώρα. Πληροφορήθηκα απο την Άννα ότι η Χριστίνα δεν θα είναι πλέον (το αναφέρω γιατί ξέρω κάποιους που την έχουν κ στανταρακι να μην την αναζητήσουν μάταια). Η Εύα σε τρέλα κέφια κ ιδιαίτερα κοινωνική όπως πάντα. Αν και είναι πάντα εξαιρετική η εμπειρία μαζί της, σήμερα ήταν φωτιά! Αυτο που με αναστάτωσε πιο πολυ ήταν το όμορφο τριγωνακι που έχει αφήσει για εμάς τους πιο...μερακλήδες. Το μασάζ της παραμένει εξαιρετικό με αρκετή σωματική επαφή. Τα χάδια κ τα φιλιά δεν τα περιορίζει πουθενά...Η γλώσσα της ασυγκράτητη...Βασικό της χαρακτηριστικό ότι δεν βιάζεται καθόλου. Μετα το τέλος μου αφιέρωσε επιπλέον χρόνο για να με μπανιαρισει, να με σκουπίσει, να μου κάνει χαλαρωτικό μασάζ. Ήταν μοναδική εμπειρία
φίλε πρόγραμμα η Εύα?
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.417
- Πόντοι
- 26.236
Ρε μπας κ πήγε ο your lover μετά ? Μόνο αυτό πιο πιθανό .Νέκρα το Σίλβερ...
Μας καυλώσατε με την Κάτια αλλά που;
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.417
- Πόντοι
- 26.236
Μου θύμισε ένδοξες εποχές από κορμάρες τύπου Amadeus ,Delphi κ στο πανόραμα βούλας στο ισόγειο .Νέκρα το Σίλβερ...
Μας καυλώσατε με την Κάτια αλλά που;
Κατσε να σου στείλω pm
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Της Νατάσας το μαγαζί;κ στο πανόραμα βούλας στο ισόγειο .
φίλε πρόγραμμα η Εύα?
Κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το μαγαζί; Εθνάρχου Μακαρίου τι αριθμός; Υπάρχει κάπου στο site κριτικές για τις κοπέλες του συγκεκριμένου μαγαζιού;
Ευχαριστώ
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το μαγαζί; Εθνάρχου Μακαρίου τι αριθμός; Υπάρχει κάπου στο site κριτικές για τις κοπέλες του συγκεκριμένου μαγαζιού;
Ευχαριστώ
Δημάρχου Μακαρίου 18, Δάφνη. Το μαγαζί δεν έχει σελίδα. Με τα απαραίτητα πεδία αναζήτησης βρίσκεις κριτικές (Εγώ για παράδειγμα έχω γράψει για Ρίτα, Εύα, Χριστίνα, Χαρά). Αν θέλεις σου στέλνω pm και τα τηλέφωνα να σε διαφωτίσει η Άννα.
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Εθναρχου Μακαριου.
Φιλε μου την διαβασα και δεν κρατιεμαι χαχα ευχαριστω πολυ απλα να παρω τηλ να κλεισω ραντεβου μην παω πανω τσαμπα και φαω καμια φολα και δεν ειναι η Σοφι εκει τι λες?αξιζει μια συνεδρεια μαζι της,αν σου αρεσουν μιλφ νταρντανες.διαβασε την κριτικη μου και θα μαθεις.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.060
- Πόντοι
- 371
Πέρασμα χθες από την Άννα, όλα τα κορίτσια εκεί εκτός από Χριστίνα. Ρίτα φωτιά με πολλά κέφια.
Απορία έχω μόνο μια: αυτές τις μοκέτες κάτω τι της βάλανε? έτσι και κάτσει καμία κάτω θα μείνει έγκυος κατευθείαν!!!
Απορία έχω μόνο μια: αυτές τις μοκέτες κάτω τι της βάλανε? έτσι και κάτσει καμία κάτω θα μείνει έγκυος κατευθείαν!!!
pesimistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Εχει αποψη καποιος συντροφος για το sweet escape στην Ιερα οδο?
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Εχει αποψη καποιος συντροφος για το sweet escape στην Ιερα οδο?
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
δηλαδη?
[/quote
rip
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Για να βασανίζουν τη γυναίκα που πάει κάθε μέρα και καθαρίζει το μαγαζί. Περίπου αυτή τη στοιχομηθεία είχα με την Άννα πρόσφατα. Με προσκάλεσε για πρωινό καφεδάκι, να δω την κυρία που καθαρίζει "επί το έργον", για να καταλάβω είπε, γιατί της εμπιστεύεται το μαγαζί και την υγεία της, εδώ και αρκετό καιρό.Απορία έχω μόνο μια: αυτές τις μοκέτες κάτω τι της βάλανε?
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Έχει κλείσει τύπε... Γι αυτό έβαλε το λιβανιστήριΕχει αποψη καποιος συντροφος για το sweet escape στην Ιερα οδο?
pesimistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Έχει κλείσει τύπε... Γι αυτό έβαλε το λιβανιστήρι
είναι σίγουρο το ότι παραμένει κλειστό? γιατί έμενα μου είπαν πως λειτουργεί με νέα διεύθυνση . Το δούλευε μια Έλενα Ρουμάνα ξέρω αλλά τώρα το πήρε μια άλλη μου είπαν αλλα .....
....έχεις δει καμμία Μαυρούλα εκει;Δημάρχου Μακαρίου 18, Δάφνη. Το μαγαζί δεν έχει σελίδα. Με τα απαραίτητα πεδία αναζήτησης βρίσκεις κριτικές (Εγώ για παράδειγμα έχω γράψει για Ρίτα, Εύα, Χριστίνα, Χαρά). Αν θέλεις σου στέλνω pm και τα τηλέφωνα να σε διαφωτίσει η Άννα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66