Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.247
- Πόντοι
- 2.306
Αν έπαιζε Τζέσικα στο 40 42 θα βλέπανε αν ήταν ηρεμα.. Χαχαπάρα πολύ ηρεμία
Αν έπαιζε Τζέσικα στο 40 42 θα βλέπανε αν ήταν ηρεμα.. Χαχαπάρα πολύ ηρεμία
Αν έπαιζε Τζέσικα στο 40 42 θα βλέπανε αν ήταν ηρεμα.. Χαχα
καλησπερα σε ολους μαθαμε τιποτα για το princess massage σε φιλωνος??ανοιξε?
Ξέρει κανείς για το City Gold Spa Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 66? Μιλάει για πρόγραμμα 20 λεπτών σε προνομιακές τιμές. Πήρε το μάτι μου ότι τρέχει πρόγραμμα.
Παίζει happyend εκεί? Γιατί όπως το είχα δει ήταν κυριλέ και καλά.
Συγγρού 108 γνωριζει κανεις αν θα ειναι ανοιχτο αυτη την εβδομαδα ?
Ευτυχώς που δεν έδωσες αυτά αυτα λεφτά.Εκεί είναι μπριζολάδικο για 50-60 ευρώ.Αλλά έχει κάπως χαλάσει.Παλιά είχε και καλές ασιάτισσες .Τώρα ξηρασία και ξεπέτα.Πλένομαι, ντύνομαι και μετά από αρκετή ώρα φτάνω στο Μάρνης 28. Τριγύρω παντού πρεζόνια να κάνουν σίσα. Τραγική περιοχή. Στα σκαλιά της πολυκατοικίας πρεζάκια. Πάω να χτυπήσω κουδούνι κι έχω το νου μου μην κάνει καμια μαλακία κανένα και του χώσω μπουνίδι. Χτυπάω κουδούνι, αλλά βγαίνει μία και ανοίγει η πόρτα. Λέω να μπω; Που πάτε λέει αυτή. Στον 5ο. "Α" λέει με ύφος κι εσύ καλός μπουρδελιάρης θα είσαι. Σιγά μην ντραπώ μωρή κιόλας. Ανεβαίνω πάνω στο ασανσέρ που είναι ασφυκτικά μικρό. Χτυπάω μία. Χτυπάω δύο. Ακούω κανονικά φωνές από μέσα. Χτυπάω τρεις. Χτυπάω τέσσερις. Δεν ανοίγουν. Δεν ξέρω ποια είναι η πολιτική τους, πως λειτουργούν, αν κάνουν face control, αν βάζουν γνωστούς ή με ραντεβού. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν πατάω ποτέ πάλι. Όχι τίποτε άλλο, αυτοί έχασαν 80-100 ευρώ πόσο είναι για μια ώρα, εγώ τα γλύτωσα όμως. Μαύρο λοιπόν. Ούτε απ' έξω πάλι. Όταν ανοίγεις, ανοίγεις, δεν κάνεις πουστιές. Αν είναι να πάτε από μακριά και να μην ανοίγουν καν, μην μπείτε καν στον κόπο.
Από τιμές αγόρι,τι παίζει;Περασμα απο Silver Spa για να δω τι παιζει.Παρηλασαν παλαια αλλα και φρεσκα τεμαχια.Απο τις παλιες Αλινα Μαρια Μονικα Καρμεν και Νινα και απο τις καινουργιες δυο φρεσκες πιτσιρικες 19 ετων Κατια και 20 ετων Ελενα ψιλες αδυνατες και πολυ ενδιαφερουσες που θα δοκιμαστουν σε επομενη φαση λογω ελλειψης χρονου.
Α ναι ξεχασα να το γραψω τις εχουνε μειωσει τις τιμεςΑπό τιμές αγόρι,τι παίζει;
Σκέφτομαι να πάω μια βόλτα σήμερα